Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת מה אמור לקרות כאשר אני מנתק את אותו חיישן (הכוונה מוציא את הקונקטור שלו )

ברכב הקודם שלי זה היה גורם לטורים לרקוד , בנוסף היה מדליק את נורת check engine רק לאחר שחשמלאי שם לי שם ספריי אז הנורה כבתה כניראה הייתה בעיה של מגע.

הסיבה שאני שואל היא מכוון שנורת check engine אינה מופיע בלוח בעת הדלת הסוויצ' ורוצה להיות בטוח לפני שאני פותח את לוח המחוונים לראות אם המנורה שרופה או משהו כזה.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

ממממ שני שאלות בנושא אחד

1.נורת צק מנוע צריכה להידלק עם פתיחת סוויצ ולהתכבות מספר שניות לאחר שהמנוע מונע

2.לא אמור לקרות כלום אם תנתק את ה MAP כי המנוע מבין שזו תקלה והוא מתעלם ממנו ומקפיץ קוד תקלה מייד

בשביל להדליק צק מנוע תצטרך לנתק אותו לקצת יותר זמן

פורסם
רציתי לדעת מה אמור לקרות כאשר אני מנתק את אותו חיישן (הכוונה מוציא את הקונקטור שלו )

ברכב הקודם שלי זה היה גורם לטורים לרקוד , בנוסף היה מדליק את נורת check engine רק לאחר שחשמלאי שם לי שם ספריי אז הנורה כבתה כניראה הייתה בעיה של מגע.

הסיבה שאני שואל היא מכוון שנורת check engine אינה מופיע בלוח בעת הדלת הסוויצ' ורוצה להיות בטוח לפני שאני פותח את לוח המחוונים לראות אם המנורה שרופה או משהו כזה.

מנורת MIL מקבלת פיקוד ממחשב הרכב קרי ECM, לכן אני הייתי תחילה מפרק את הקונקטור של מחשב הרכב ומספק מינוס לפין של הקונקטור האחראי על הדלקת המנורה.

כמו שציינת אולי כדאי לפרק את לוח השעונים ולבדוק את המנורה.

איזה כייף לי :)

פורסם

תפרק את הלוח שעונים, זה יהיה הכי פשוט לדעתי -

3 ברגים לפלסטיק שמכסה,4 ברגים ללוח עצמו, לא מסובך בכלל.

אצלי סונטה מודל 99 נפח 2000 אין נורה כזו וזאת הבנתי אחרי פרוק כשראיתי שהחור של הנורה מכוסה על ידי לוח חשמלי ומתחתיו מדבקה שחורה על החור של הנורה(יש הכנה אבל אין נורה),לא נראה שנגעו בזה ומשיחה עם בעל רכב זהה הבנתי שגם אצלו אין.

פורסם

תודה רבה , על הדרך אני מעוניין להחליף את התאורה של לוח המחוונים לנורות לבנות איפה אני יכול לקנות?

עכשיו זה מן ירקרק כזה ואני רוצה שלוח השעונים יהיה לבן חזק

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תוכן חדש...