Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מעוניין להחליף סיאט איביזה 2002 (אגב, זו לא מודעת מכירה) ברכב חדש או יד שניה.

אנחנו זוג נשוי צעיר, בלי ילדים, מחפשים רכב שלא יצריך ביקורים במוסך מעבר לטיפולים, שיעמוד ב 30-35KM בשנה ושיהיה חסכוני. לא רכב מאוד קטן היות ואנחנו נוסעים הרבה וחשוב לי נוחות סבירה. התקציב, נושא חשוב הוא 80-130 אלף.

אני בהתלבטות נוספת היות ואם אקח רכב דיזל, אוכל להשתמש בתדלוק בעסק משפחתי, דבר שיחסוך כ 1000 שח מהוצאות הדלק החודשיות (שהן כיום +-1500 בחודש)

האפשרויות כפי שאני רואה אותן (ואתם מוזמנים להעיר):

1. רכב קטן בנזין - לדוגמא מאזדה 2, i20, פאביה, פולו, איביזה.

2. רכב דיזל קטן. כאן אני ממש לא מכיר את ההיצע ואשמח לשמוע על עוד אפשרויות. פאביה ספייס 1.6, אוקטביה?, C3?, עוד משהו?

3. רכב חברה. אצלנו בחברה הרכבים עולים לא מעט. לדוגמא מאזדה 2 - 3000 שח (נטו), i20- משהו דומה.308 - נגיד 400 שח יותר. ליסינג מלא כולל הכל. דלק חופשי.

4. יד שניה - נגיד גולף דיזל? יש אפילו s80 דיזל שנכנס לתקציב ביד שניה...

עצתכם תתקבל בברכה.

תודה

פורסם

סקודה פאביה ספייס. דיזל ידנית.

תפור עליך! צריכת דלק חסכונית, רכב מיני אבל לא קטן מדי, המון מקום מאחורה - בכ"ז סטיישן.

יתר הרכבים שציינת לא חסכוניים במיוחד ולא יהוו פיתרון אמיתי בזמן מצוקת מחירי דלק כמו עכשיו.

פורסם

אני בהתלבטות נוספת היות ואם אקח רכב דיזל, אוכל להשתמש בתדלוק בעסק משפחתי, דבר שיחסוך כ 1000 שח מהוצאות הדלק החודשיות

במקומך לא הייתי מתלבט ומזמין רכב דיזל.

אני אישית הייתי מעדיף לבלות 35 אלף ק"מ בשנה בסיטרואן C3 פיקאסו מאשר בפאביה (יש לי גב רגיש למושבים לא נוחים).

C3 פיקאסו דיזל ידנית מרווחת מאוד, חיסכונית מאוד,

אבל המראה החיצוני של סיטרואן לא מוצא חן בעיני כולם.

תזמינו נסיעות מבחן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני חוזר אחרי כמה התלבטויות.

אז ככה, כרגע הוחלט ללכת על רכב סולר. כאן הבעיה. אני מדבר על רכב בתקציב של 70-85K.

אני לא מצליח למצוא יותר מדי אפשרויות. עד כאן מה שאני חושב עליו (שאלות על כל רכב):

פולקסווגן ג'טה 1.9 TDI שנים- 2008-2007:

1. האם יש הבדל משמעותי בין 08 ל 07 ? ההפרש במחיר המחירון מאוד גבוה: 92 אלף מול 72 אלף (ידני). מה ההבדל?

2. מה יתרונותיה/חסרונותיה

סקודה אוקטביה 1.9 TDI שנים 2008-2007:

1. איך היא מול הג'טה?

2. האם יש הבדלים בין הדגמים בשנים אלו?

סיטרואן C3 פיקאסו דיזל:

1. לא מצליח למצוא את הרכב הזה בלוח יד 2. האם הוא נקנה אי-פעם?

הפאביה ירדה מהפרק בשל איסור של אשתי. אין מה לעשות הוא בכל זאת מכוער.

האם יש לכם המלצות אחרות לרכב בסגנון?

תודה!

פורסם

שלום ובוקר טוב,

C3 פיקאסו זה רכב חדש יחסית שרק בסוף השנה שעברה התחילו למכור, כנראה בגלל זה אתה לא מוצא אותו בלוח יד 2.

אתה צודק, אין הרבה אופציות בדיזל בתקציב הזה.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם
התקציב, נושא חשוב הוא 80-130 אלף.

אני מדבר על רכב בתקציב של 70-85K.

!

יש הבדל גדול בין הסכומים.

ב 50 אלף ש"ח תוכל למצוא (בעזרת סבלנות) רנו מגאן DCI ידנית מודל 2008 במצב לא רע.

רכב דיזל משפחתי הכי חיסכוני שקיים בשוק וגם אחד הנוחים ובטיחותיים.

האמינות לא כמו של פולקסוואגן, אבל ההפרש במחיר גדול מאוד באותו השנתון.

לגבי אוקטביה - ביטוח מקיף יקר בצורה מורגשת, עדיף לחפש ג'טה ולא אוקטביה.

שים לב, צריך המון סבלנות וזמן כדי למצוא רכב דיזל משומש במצב שמור (לא מונית, לימוד נהיגה וכו..), עם קילומטראז' שפוי, וזה נכון לגבי כל הדגמים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני חושב שג'טה תשרוד את הק"מ שאתה אמור ליסוע, בצורה יותר טובה ממגאן / C3 (באם תמצא). כפי שאמרו - המתמודדת העיקרית שלה זו האוקטביה שיקרה ממנה בעלויות הביטוח.

אחרי שתתמקד בתקציב (80-130 זה לא כ"כ ממוקד), תוכל לבדוק איזה שנתון "ייכנס" בתקציבך.

פער של 20K בעלויות של ג'טה (בשנתונים עוקבים שציינת), יכול להגרם מזה שלקחו בחשבון ק"מ רב שרכבי דיזל עושים בדר"כ בשנה (לעומת מקביליהם מהבנזין), או מאבזור שונה (אינני יודע מהם ההבדלים. האם ייתכן אולי שהשוות ג'טה ידנית 2007 לג'טה אוטומטית/DSG , שנה מאוחר יותר ? כי מהצצה חטופה ביד2 בין המודלים/שנתונים הנ"ל ישנם פערים די גדולים במחירים, אבל יותר קטנים ממה שהצגת).

alfa 156 2.5.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אשמח לקבל חוות דעת המשוות בין קיה rio דיזל לסקודה פאבייה ספייס דיזל. אני שוקל לקנות את אחד הרכבים הללו, 2008-2009.

תודה

• תוכן חדש...