Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים,

בלי עין הרע התחדשתי היום בפיג'ו 307, מודל 2006 :-)

כשהגעתי הבייתה שמתי לב לבעיה מוזרה:

כשלוחצים על השלט כדי לפתוח את הרכב, יחד עם הנעילה משתחררת גם נעילת הבגאז', ואז חייבים לסגור אותו לפני שנוסעים.

לאחר מכן, אחרי שנוסעים וחונים ובאים לצאת מהרכב - כשפותחים את אחת הדלתות מתוך הרכב - גם הבגאז' נפתח! :|

למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? זה סתם מעצבן ומציק, לא יותר מזה..

אקדים תודה לעוזרים.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

לא חיבים לנעול את הבאגז לפני הנסיעה!

ברכב הבאגז ננעל אוטומטית ברגע שנוסעיןם מעל 10קמ"ש [שזה כל נסיעה בעצם]

כדי לפתוח אותו צריך פשוט לפתוח את אחת הדלתות הקדמיות.

זה תקין לחלוטין,ככה זה צריך לעבוד.

פורסם

היי רון,

תודה על התשובה ועל הנכונות לעזור, אבל יש לי עוד שאלה בהקשר הזה.

הבגאז' לא רק משתחרר מהנעילה, אלא עושה רושם שהוא ממש נפתח (הוא לא עולה למעלה, אבל ככה זה "מרגיש", שהוא משתחרר).

כשאני נכנס לאוטו ומתחיל לנסוע אז בתצוגה של הרדיו והשעון אני רואה התראה שהבגאז' פתוח וצריך לסגור אותו.

אם אני מבין ממך נכון - המצב הוא תקין ופשוט להמשיך לנסוע?

תודה!

Hyundai Kona 2023 1.6T

פורסם

ממש לא.

רק הנעילה אמורה להשתחרר.

באוטו הזה הנעילה מרכזית עובדת גם על הבגאז'.

אם הוא ממש נפתח, עם חיווי בלוח שעונים, זה לא תקין.

תבדוק את זה.

אולי משהו נדפק במנוע של הנעילה.

פורסם

אני מתנצל שאני שואל שוב -

אבל השאלה מופנית בעיקר לבעלי רכב מהסוג הזה.

כשאתם פותחים את האוטו ואתם שומעים את הנעילה של הבגאז' משתחררת, האם מספיק לנגוע בו כדי שהוא יתרומם, או שצריך ללחוץ על הידית או משהו?

אצלי בנגיעה קלה הוא מתרומם...

Hyundai Kona 2023 1.6T

פורסם

לך למוסך ,זה לא אמור לקרות ,למרות שעם אוטו צרפתי לך תדע.

עדיף היית קונה סקודה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה ממש לא תקין, גש למוסך.

ולבחור מעליי, אני גם לא חובב סקודה אבל ראבק נמאס שאתה דוחף את זה לכול מקום.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
זה ממש לא תקין, גש למוסך.

ולבחור מעליי, אני גם לא חובב סקודה אבל ראבק נמאס שאתה דוחף את זה לכול מקום.

לא לכל מקום האמת שהתחלתי עם זה רק היום וזה די מצחיק אותי בינתיים אם זה כל כך מטריד אותך אני אפסיק, תנסה גם לשתות תה עם מרווה זה מרגיע.

והכי ברצינות שיש ,אתה יודע שאתה לא חייב לקרוא את מה שאני כותב, ובטח שלא להתייחס.

לילה טוב.

נ.ב. אני דווקא די אוהב סקודות ,זה מכוניות טובות שבשנים האחרונות הפכו למתמודדות ראויות עם המתחרות ואפילו טובות יותר בהרבה דברים ,והרבה פעמים אנשים בפורום שאינם קבועים ,מהללים סקודות ,אז זה קצת מצחיק אותי.

כאילו בנאדם נרשם לפורום כותב "סקודה זה אחלה" והולך, אין לי כל כוונה לעליב.

לכל אחד יש תסטייה שלו ,יש את מאיר והמאזדה ,שגם אני נוהג על אחת ,ואני אומר לך בלב שלם יש לה מלא חסרונות, המון.

קיצר ,כמו שאמרתי אותי זה מצחיק ,אתה לא חייב לקרוא ולא להתייחס ,במקסימום תדוווח על ההודעה שנעלבת ואולי חברי מנהל המערכת יבקר אותי שוב :)

בואנה יצא מזה אחלה סרט אימה "מנהל המערכת!"

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
אבל אתה לא חייב לכתוב...במיוחד כשאין לך משהו מועיל.

מה לא מועיל? עניתי לך על השאלה.

אתה כתבת:

ני מתנצל שאני שואל שוב -

אבל השאלה מופנית בעיקר לבעלי רכב מהסוג הזה.

כשאתם פותחים את האוטו ואתם שומעים את הנעילה של הבגאז' משתחררת, האם מספיק לנגוע בו כדי שהוא יתרומם, או שצריך ללחוץ על הידית או משהו?

אצלי בנגיעה קלה הוא מתרומם...

ואני עניתי:

לך למוסך ,זה לא אמור לקרות ,למרות שעם אוטו צרפתי לך תדע.

עדיף היית קונה סקודה.

הבנת הנקרא.

פורסם
היי רון,

תודה על התשובה ועל הנכונות לעזור, אבל יש לי עוד שאלה בהקשר הזה.

הבגאז' לא רק משתחרר מהנעילה, אלא עושה רושם שהוא ממש נפתח (הוא לא עולה למעלה, אבל ככה זה "מרגיש", שהוא משתחרר).

כשאני נכנס לאוטו ומתחיל לנסוע אז בתצוגה של הרדיו והשעון אני רואה התראה שהבגאז' פתוח וצריך לסגור אותו.

אם אני מבין ממך נכון - המצב הוא תקין ופשוט להמשיך לנסוע?

תודה!

תנעל את הרכב,תפתח את הרכב,תגש לדלת של הבאגז,תתפוס את משתי הפינות הקיצוניות שלה ותנסה להרים,אם הדלת עולה יש לך בעיה במנעול,אם הדלת לא עולה,אז הכול תקין.

בכל מקרה תהנה מהרכב,אחלה רכב.

פורסם

כבעלים של 307SW זה לא קורה ולדעתי גם לא אמור לקרות. אין הגיון לבדוק את דלת הבגאז' לפני כל נסיעה. מאחר וכל המערכות החשמליות ברכב נשלטות ע"י מחשב הרכב יתכן ומדובר בתקלה פשוטה בתכנות (באג).

פורסם
תנעל את הרכב,תפתח את הרכב,תגש לדלת של הבאגז,תתפוס את משתי הפינות הקיצוניות שלה ותנסה להרים,אם הדלת עולה יש לך בעיה במנעול,אם הדלת לא עולה,אז הכול תקין.

בכל מקרה תהנה מהרכב,אחלה רכב.

לצערי הדלת עולה.

אני מניח שהבעיה היא במנגנון הנעילה והידית של הבגאז'.

נלך מחר לנסות לפתור את זה.

תודה לכל העוזרים.

Hyundai Kona 2023 1.6T

• תוכן חדש...