Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונאי אטוס 2001 כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דגם אטוס - GL- PRIME ידני 1.0?

צריך אותו לנסיעות עירוניות ומידי פעם ת"א נתניה (גג 3 פעמים בשבוע).

בהתחלה רציתי פונטו ספייס 2001-2003, לא מוצא נורמאליות,כנ"ל לגבי קליאו B אז וויתרתי, שרייד לא הכי נוחה לי, חשבתי על סיריון, שתיהן עם אותו מנוע (?), בקיצור לא יודע...מה אומרים?

תקציב עד 15K

תודה!

פורסם

לדרישות האלה ובמחיר הזה האטוס (בטח הידנית) משנת 01 ומעלה, היא אופצייה טובה מאוד.

זה רכב אמין מאוד עם עלויות נמוכות מאוד בכל הנוגע לטיפולים,חלקים, וביטוח, שעם גיר ידני הוא גם די חסכוני. מתאים "בול" לעיר ויכול גם לצאת ממנה מידי פעם (שוב, מתאים לדרישות שלך). זאת ועוד, שלרוב הוא נמכר עם ידיים וק"מ נמוך בגלל ששימש כרכב שני, סטודנטים, עירוני וכדומה.

היה לי כזה רכב (אוטומט) כשהייתי סטודנט, והרכב גם נסע 1-2 בשבוע נסיעות בין עירוניות ארוכות- שום בעיה. כמו כן, המנוע הקטן שלו התגלה כדי זריז במהירויות הנמוכות.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

תודה רבה על התגובה.

משהו אחר שמסקרן אותי,אומרים שהמנוע של הסיריון 1000 הוא לא אמין,זה בגלל שהוא 1000 או לא קשור לזה?

כי גם כאן זה רכב עם מנוע 1000

שוב,תודה

פורסם

לא יודע מה בקשר למנוע 1000 של הסיריון ולמי או למה אומרים.

המנוע של האטוס אמין מאוד- אתה מוזמן להתקשר למוסכי היבואן ולמוסכים מתמחים ולברר.

ובכלל לאמר על מנוע שהוא לא אמין בגלל הנפח שלו נשמע לי קצת "מצוץ מהאצבע".

פורסם

אם אתה רוצה רכב עם מנוע 1000 אמין תקנה סובארו ג'סטי ידני מנוע 1000 ותשכח איך נראה מוסך הרכב פשוט אמין בצורה פנומנאלית

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

למה לקנות ג'סטי עתיקה, כאשר אפשר לקנות רכב בן 9-10, עם אמינות מעולה, הרבה יותר "מרווח" מבפנים, חסכוני,עם מזגן מצויין ואפילו עם כרית אויר ו3 כוכבי ריסוק?

זהו תם עידן הג'סטי והDL, אפשר להמשיך הלאה.

פורסם

אולי אני יגלה לך סוד הסריון והאטוס לא יותר מרווחות מהג'סטי ואפילו יותר צפופות ,ולא נגמר שום עידן הDL והג'סטי ,אלו מכוניות עם אמינות מופלגת יותר מכל מכונית מודרנית אחרת ומינימום הוצאות ,אז למה לא לקנות אותם?

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

אז אני אגלה לך סוד נוסף: נסעתי בשניהם הן כנוסע והן כנהג עצמו, ישבתי גם במושב האחורי- האטוס יותר מרווח וזה לא עניין של דעה, אתה מוזמן לעיין גם במידות הרכבים. כמו כן לאטוס גג גבוה שמאפשר מרווח גדול יותר מכפי שהרכב נראה או מכפי שהמידות מספרות.

האם שמעת אותי מזכיר את הסיריון? אני מדבר על האטוס בלבד. וכן אטוס שצעירה ב9-10 שנים מג'סטי, תהייה הרבה יותר אמינה, בטוחה (שוב יחסית) ו"רעננה". (זאת כמובן אם אין תקלה ספציפית ברכב מסויים והרכב תוחזק כהלכה). וכפי שציינתי לפני כן, אמינות האטוס עומדת בפני עצמה ללא כל צורך בהשוואה לרכב אחר.

ולפותח השירשור, מה החלטת\מצאת? תעדכן אותנו.

פורסם
אולי אני יגלה לך סוד הסריון והאטוס לא יותר מרווחות מהג'סטי ואפילו יותר צפופות ,ולא נגמר שום עידן הDL והג'סטי ,אלו מכוניות עם אמינות מופלגת יותר מכל מכונית מודרנית אחרת ומינימום הוצאות ,אז למה לא לקנות אותם?

כי הם ישנים וגמורים. זה למה.

למה שבנאדם עם תקציב של 15K יסע ברכב בן 18? איזה סיבה הגיונית יש לו לעשות דבר כזה?

• תוכן חדש...