Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

אני מגיע מרקע של נהיגה ספורטיבית ובעברי הייתה לי איביזה טורבו משופרת מאוד.

מאז עברתי על מגוון רכבי ליסינג והשכרה ולאחרונה רכשנו בורה TDI בעלת 90 כ"ס כרכב שני (רציתי משהו יותר ספורטיבי אבל אשתי התנגדה לאור התאונה המחרידה שהאיביזה שלי עברה...).

(בקיצור, איביזה טורבו=רווק מגניב, בורה TDI= נשוי+ילדה בדרך).

לאור החסך בביצועים שיש לי, אני מחפש לחזק מעט את הבורה, מה שלא אמור להיות כזה קשה כי בסופו של דבר זה רכב טורבו... למרות שהאוטומט הוא מגבלה גדולה.

ראיתי באינטרנט כל מני צ'יפים שמתחברים בין המחשב למשאבת סולר ומצהירים תוספת של 35 כ"ס, 10% חיסכון בצריכת דלק ותוספת של מומנט במחירים רצפה עד שחיטה...

מישהו עשה משהו כזה בעבר? למישהו יש הצעות מה כדאי לעשות לרכב?

נ.ב- אם למישהו יש מידע על מערכת ה-TDI של VW או בכלל? (באיביזה הייתי מכיר כל חלקי ברכב כי כל פעם שבוצע שדרוג לרכב אני עבדתי עם המכונאים במוסך ולמדתי מהם).

תודה ושבוע טוב,

אלי.

Honda Civic 5D, 2009, Black

VW Bora TDI, 2002, White- נגנבה...

פורסם

כנס לסדנא הקרובה לביתך.

2000 ש"ח +- יקנו לך כ30 כ"ס.

בהצלחה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אפשר בקלות להביא את הרכב ל-130 כ"ס (אותו הספק שהיה באיביזה TDI ופאסאט TDI), וקצת מעל ל-30 קג"מ מומנט. יורגש מאוד ושווה את ההשקעה.

פורסם

בהנחה שאת הכוח העודף לא נותן שדון קסום..

צריכת הדלק תעלה ב99% מהמקרים.

מה גם שעם השיפור בביצועים ישנו את הדחף ללחוץ יותר.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

אם ב99% הצריכה עולה

אז אני ה1% שאצלו דווקא הצריכה ירדה.

מגאן 1.5 DCI

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

ברוב המקרים עם מדובר על טיונינג טוב בנסיעה רגועה צריכת הדלק תרד קצת אבל תחת עומס הצריכה תעלה (יותר כח=יותר דלק, אין מה לעשות)

• תוכן חדש...