Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

10-0 לקיה מול המתחרות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הם לא עשו את זה, הם השתפרו מאוד בשנים האחרונות (עבר עידן הריו), אבל עדיין לא התעלו מעל המתחרות.

תן לי כל דגם של קאיה, או יותר נכון קיאה (חזרו לשם האמיתי אחרי שנים של הכחשה) ואני אתן לך חלופה עדיפה.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אני חושב שקיה מפתיעים לטובה והם בדרך נכונה קדימה. לקחו מעצב איטלקי, חיקוי פה ושם - ויצאו דגמי משובחים.

נהגי מוניות ששוחחתי איתם על הקיה שלהם - משבחים את האמינות והשימושיות .

סקירות שקראתי משבחות את הסיד, שנראית תאומה ל- I30, והסיד מצטיירת בנותנת תמורה כוללת טובה יותר.

גם הפורטה מקבלת דירוג די טוב.

אל תשכחו את האחריות, גם אם אינה מלאה מהשנה הרביעית - יש בזה אמירה של היצרן על בטחון באיכות התוצרת שלו.

במאה הקודמת בחרתי לקנות ZX גם בגלל שחידשה בשוק הרכב עם 3 שנות אחריות - לא נזקקתי לזה והחזקתי אותה 10 שנים.

שיקול נוסף בהשוואת חדשנות גיר ומנועי הטורבו הקטנים - צריך להיות העלות הגבוהה בכמה עשרות אלפי ש"ח, ומי שמשלם נות דעתו על זה. וכמו כל דבר חדש - הדור השני יהיה משופר וטוב יותר. ואז יבואו החיקויים, שלפעמים הם ברמה זהה וטובה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
השירות ממש לא קשור לקיה או ליונדאי אלא ליצרן ככה שזה לא רלוונטי, אגב ניב היקר, אתה משווה רק לVW מה שלא נכון לעשות, אני סתם הבאתי דוגמאות.

אני לא שמעתי על מנוע 2.0 מתוצרת יונדאי שמייצר 274 כ"ס, אשמח לפרטים עליו (וכמובן, מה זה רלוונטי אלינו עקב סיכויים אפסיים לראות אותו על כבישי ארצנו. זה שהם הצליחו "להעתיק" את הDSG זה יפה ורק מוכיח את טענתי שלהעתיק הם יודעים יופי.(אגב, לקח להם זמן לעומת המחרים שכבר העתיקו ואנחנו לא יודעים עד כמה מוצלחת התיבה בפועל)

השווה את איכות ריפודי העור לדוגמא ותווכח בעצמך, האיכות שמיים וארץ.

sperial היקר, המאזדה 3 בגרסת האקטיב בעלת צמיגי 195\65 R15 מציגה נוחות נסיעה טובה וכושר הריסון לא ניפגע על כבישים מהירים וגליים, לעומת המאזדות מנוע 2.0 בעלות צמיגי ה17 ואפילו הקומפורט בעלת צמיגי 16 שלא הכי נוחה שיש.

אם נשווה את המאזדה 3 לפורטה ההבדל הוא עצום, המאזדה יותר חסכונית (מניסיון), איכות חומרי הפנים ההרכבה והנדסת האנוש טובים יותר, הגיר מגיב הרבה יותר מהר וחלק תחת עומס והטיפרוניק עובד מצויין מה שקשה להגיד על הפורטה.

הכיסאות וחומרי הדיפון טובים יותר במאזדה (למרות שזה בכלליות עקב טעם וריח אינדיבידואלי בכיסאות), אין בכלל מה לדבר מבחינת היתנהגות שפה המאזדה לוקחת בהליכה קלילה וכנ"ל בתחושות בנהיגה קצת יותר נמרצת מאיך שסבא שלי נוהג.

את הקורולה אני שונא יותר מהכל ככה שלא תישמעו ממני מילה אחת טובה עליה :-P

אני רוצה להבהיר 2 נושאים בבקשה:

1. אני ממש לא מעריץ מאזדה, ואני ממש לא משוחד (כבר אין לי מאזדה וברוך שפטרנו ממנה)

2. אני מאוד מעריך את הקוראנים, לדעתי עוד שנים מעטות הם ידביקו את הפער ואף יעברו את היפניות והאירופאיות (את המאריקאיות זה לא חכמה...) אני הראשון שיפרגן להן ואפילו מאוד אוהב את הקרוז ולא פעם רשמתי פה על גבי הפורום שבמידה וסידרו את המנוע והגיר המזעזעים היא הרכב המוצלח בקטגוריה לטעמי.

בסונטה החדשה, במקום מנוע V6 לגרסה הבעירה יונדאי ציידו את הרכב במנוע 2 ליטר טורבו עם 274 כ"ס.

אני מאמין שהיא תדיע לארץ בקרוב.

הנה המבחן שלה :

http://www.youtube.com/watch?v=YzFmkS1c-As דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בנוסף יש לגרסת הבסיס של הג'נסיס (מבחינתי מובילת המהפכה בקונצרן) יש מנוע 2 ליטר טורבו עם 210 כ"ס (כי 274 כ"ס יהיה ממש קרוב לגרסה הבכירה בעלת מנוע אטמוספרי ו304 כ"ס), יש כבר קיטים של 350 ו450 כ"ס למנוע ה2 ליטר של הג'נסיס קופה.

הנה מבחן לג'נסיס קופה, מכונית בוגרת שבגרסת הבסיס מציעה תחרות נהדרת להונדה סיוויק טייפ אר.

http://www.youtube.com/watch?v=FrQNP3x0RvU&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מי אמר שDSG זה הדבר הכי טוב בעולם? ביונדאי אלנטרה החדשה יש תיבה אוט' מעולה בעלת 6 הילוכים.

אגב VW, בחנתי את הג'טה החדשה, איכות החומרים לא משהו, משטחים גדולים של פלסטיק קשיח שמרגיש ממש זול. היא אמנם מרווחת אבל מרגישה זולה.

יונדאי\קיה החדשות מהוות תחרות של ממש :

הנה האופטימה החדשה :

בתערוכת הרכב של לוס אנג'לס נהגתי עליה, מרגישים איכות.

http://www.youtube.com/watch?v=G5pXknm3-xA&feature=related דרך יוטיוב

haters will hate

• תוכן חדש...