Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אז ככה בנתיים יש אצלי את ה CVR12.

אבל אצלי יש בעיה יש לי רנו מגאן 06 יש בבאג'ז אצלי ברנו הוא ממש אטום כמו שאתם יודעים!

אני לא מסתפק בCVR12 כניראה.

חסר לי עוצמה! ד"א יש לי תיבה 60 ליטר פתוחה אז זה לא הבעיה פה.

אני מתלבט בין P312D4 Rockford .kicker L5 .

אשמח לעזרה מקצועית ולמבינים!

פותח אפשרות לסאבים SPL חדשים אחרים תקציב 1000 שקלים!

תודה!

my car - colt 1.6 150 HP

פורסם

אני חושב שעיניין הכיוונים פה הוא חשוב,כיוונת את המערכת כמו שצריך? כי זה משפיע המון,בכל מיקרה מצתרף לשאלה על מה אתה מגביר/מתכוון להגביר את הסאב/ים?

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

בסופו של דבר זה תלוי עם מה אתה מגביר את הסאב.

הסבאבים של קיקר הם נותנים די עוצמה ביחס לרמה שלהם.

לי אישית יש P3 שמוגבר עם מונו של רוקפןרד. נותן לי SPL מטורף.

מה שכן, אם אתה מחפש SPL ויש לך הגבר מתאימה, אתה יכול ללכת על קיקר L7. זו פשוט מכונת רעש!

פורסם

מצד שני,אם כרגע אתה לא מיסתפק בCVR אין ספק שP3 לא יהווה כזה הבדל שיצדיק את כל הבלאגן,במידה ויש לך הגברה מתאימה (שוב,לא ציינת את הגברה שלך) לך על סאבים ברמה יותר גבווה שיספקו לך מה שאתה מחפש,כעיקרון L7 אני מניח שיספק אותך אבל בינו לבין קשר למוזיקה ונעימות באוזן יש הבדל..

אני הייתי הולך על כיוון של Earthquake DBXi-12 שהוא 750RMS כמו הL7 אבל אני ללא ספק הייתי בוחר בו,סאב ראוי לSPL טוב הוא נישמע טוב לפי דעתי מאוד אהבתי אותו שמעתי אותו מוגבר על רוקפורד T1000RMS והוא בהחלט עורר בי את חיית הSPL.

בועט כמו שצריך.

אבל עד שלא תגיד לנו מה ההגברה שלך זה כמו כוסות רוח למת(פשוט לא עוזר).

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

ושוב .. כמו ששאלו , איזה מגבר מנצח על הסאבוופר ?

אם הוא חזק מספיק ב2 אום , יש הזדמנות בפורום יד שנייה לרכוש זוג סאבוופרים של הרץ HX300 עם תיבה ב - 1200 בלבד !

הזדמנות מצויינת חבל לפספס

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

ההגברה שלך די טובה אבל לא מספיקה לL7 ודומיו.

לכן הייתי הולך על סרווין וגה VMAX 500RMS הסידרה של שתי סלילים של 4אום כדי שתוכל לרדת ל2אום ולקבל את ה500RMS המוצהרים של המגבר,אתה תרגיש שיפור בעוצמה,אבל לא יודע אם ממש.כי אתה אומר שזה חלש לך הCVR..

ג'ינו.

פורסם

שים שני JBL GTO בתיבה כפולה ותעיף את הנצילות באוויר. כי ב- 1000 שקל קשה למצוא סאב נציל שיכול לספוג 500RMS.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

glnsfor

לא אמרתי שהוא חלש אבל חסר לי טיפה עוצמה אני מרגיש שהוא יכול ליותר כי אני מנוסה ב CVR

אבל אני רוצה לגשת למתקין שמבין בכיוונים וליראות אולי זה באמת רק זה.

JBL לא מעריץ שלהם בשבלי זה לא סאב מספיק שמעתי סאבים שלהם לא משהו..

גם לפי דעתי הסאב לא SPL כי אני הרוב שומע שירים אם תדרים נמוכים הם פשוט לא בנואים לזה!

KICKER L5 לא ישפר? עוד ה CVR 400 RMS -ה L5 הוא 550 RMS

עוד 150 RMS לא יודגש?

my car - colt 1.6 150 HP

פורסם

תבין משהו- אם יש לך סאב של 400 או סאב של 550 זה לא משנה, כי המגבר הוא אותו מגבר. הסאב יקבל 500 RMS ולא משנה כמה הוא מוצהר (כמובן שאם הוא הרבה פחות אז אתה תנמיך את הגיין, אבל לא נראה לי שריחמת על הקיקר שלך במטרה לשמוע חזק). ולכן, במצב של הספק נתון, אתה צריך לחפש סאב שיוכל לספוג את ההספק הנתון אך שיהיה הכי נציל בקטגוריה.

ברגע שיש לך שני סאבים ברכב, הנצילות עולה ואתה שומע הרבה יותר חזק. שני קיקרים על 400 RMS יהיו יותר חזקים מקיקר אחד על 400 RMS. ה JBL הוא בנצילות של 93 דציבלים ולכן יישמע חזק יותר מסאבים אחרים, שניים כאלו על 500RMS יהיו מאוד חזקים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תודה והבנתי מה שרשמת.

אבל אתה צריך להבין שהרכב הוא לא שלי הוא של אמא שלי אני לא יכולה להישתלט לה על הכל.

חבל שאני ישים 2 סאבים לא היה מקום.

מה אתה מציע מבין 3 המוצרים האלו?

L5

P3

V-MAX

IDQ

תודה לכולם!

שי

my car - colt 1.6 150 HP

• תוכן חדש...