Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות מאזדה 3 אקטיב 2008 דרך ליסינג פרטי. (הגעתי למסקנה שיותר משתלם מאשר ליסינג תפעולי. אני מגיע ל 10000-15000 ק"מ בשנה ולפי החישוב לא שווה לי לשלם על הליסינג דרך העבודה).

לאחרונה אני שומע יותר ויותר על עוד עסקים שמצטרפים לליסינג הפרטי.

ביניהם: אלדן, אלבר, קל אוטו, שלמה סיקס, אוויס וכו'

רציתי לשמוע מחוות דעת של מומחים מי נחשב כיום לאמין יותר מבין כולם ואיפה הייתם ממליצים לבצע את העיסקה.

רצוי לשמוע מאנשים שקנו רכב בצורה זו ולא סתם משמועות שששמעתם.

תודה

ליסינג או פרטי.doc

פורסם

עשה עבודת מחקר קטנה - עבור בחברות הליסינג והמימון ובדוק איזה עסקות מוצעות לך, בחר את העסקה המתאימה ביותר לצרכיך ויכולותיך. התחל בבנק שלך שבו מכירים אותך ויודעים מה יכולותיך הכלכליות.

בדוק את יכולתך לעמוד בהחזר ההלוואות (ובמקרה ליסינג פרטי - ביכולתך להשלים את הרכישה כעבור 3 שנים).

כיון שהבנק שלך מכיר אותך כדאי שהוא יהיה המקום הראשון שבו כדאי לך לבדוק את תנאי ההלוואה - אם הבנק יעקם את האף חשוב היטב, הבנק רוצה להלוות כסף, אבל אם מבחינתו הסיכון שלך כלווה גדול עדיף לא להכנס לעסקה.

כמוכן - הבא בחשבון שבעסקת הלוואה הרכב ירשם על שמך (עם שעבוד לטובת הבנק או החברה המלווה) ותהיה יד ראשונה, בעוד שבעסקת ליסינג הרכב ירשם על שם החברה, וכאשר תרכוש אותו יהיה בידך רכב יד שניה מהחכר, שערכו בשוק המשומשות יירד מאוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

lior.2011 שלום

בליסינג הפרטי העסקה מורכבת משלושה חלקים : מקדמה , תשלום חודשי והלוואה עומדת לסוף התקופה.

רוב החברות מציעות מסלול אחד אולי שניים ובאלדן אנחנו מציעים מסלולים לפי צרכי הלקוח

מס' נקודות נוספות שחשוב לבדוק : מי הבעלים של הרכב לאחר הקניה ? מי מציע טרייד אין עתידי? מי גובה עמלת הקמה ?

מה החברה מציעה? את מה שנוח לה או את מה שנוח לך? מה גורל ההלוואה העומדת בסוף התקופה והאם ניתן לפרוס

את הסכום הסופי?

אני מזמינה אותך להיכנס לקישור הבא ולבחון את שיטת הליסינג החדשה שלנו, שמושקת ממש בימים אלה.

אם תרצה פרטים נוספים, תוכל לפנות אלי במסר פרטי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=356088

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות

מיטל מאלדן

פורסם

[אני בסוף קניתי רכב מאלבר בשיטת הליסינג הפרטי, לפני זה עשיתי סקר שוק רציני ושם היה לי הכי משתלם. החלטתי ללכת על מימון מחברת הליסינג ולא מהבנק כי רציתי אפשרות בסוף התקופה לשדרג לרכב חדש יותר.

• תוכן חדש...