Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 30k אוטומט קטן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש רכב קטן בשבילי (אני ב 22) , משמש לנסיעה של כ 80 קילומטר ביום (גן יבנה - ת"א) בכביש עירוני/בין עירוני.

אני מעדיף גיר אוטומט, למרות שאם יש המלצה חמה עם משהו ידני אני אשמח לשמוע.

התקציב שלי הוא 28-30 אלף. מאוד חשוב לי האמינות של רכב, והחיסכון בדלק.

אשמח לשמוע ממכם המלצות לרכבים. תודה

פורסם

ההמלצה הכמעט קבועה שלנו בתקציב הזה היא הפיאט פונטו ספייס. מדובר במכונית קטנה, חסכונית והאמינות שלה קצת יותר טובה ממה שאתה אולי חושב. יש גם גרסה גם גיר אוטומטי-רציף חביב, גרסה עם גיר אוטומטי-רובוטי פחות חביב וגרסה ידנית.

אופציה נוספת, אם ממש ממש חשוב לך להגיד שיש לך רכב אמין, היא טיוטה יאריס. מכונית חביבה, אבל מחיר המחירון שלה גבוה עד כדי שערוריה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה זה רכב אמין? אני מחפש רכב שלא יכנס לי כל שבועיים למוסך...

ואם הוא יכנס אז שהתיקונים לא יהיו יקרים...

לגבי הפיאט פונטו, שמעתי המון דברים טובים עליה מבחינת חיסכון בדלק, אבל אמרו לי שיש לה בעיות חשמל גדולות, והיא נוטה להכנס למוסך...

• תוכן חדש...