Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעה של חנות בבאר שבע לרדיו שלהם, שכולל דיבורית בלוטות' מובנית עם ספרות עם המכשיר, קורא כרטיסי SD, USB וAUX וכמובן דיסקים בMP3 + הרכבה ב750₪. האם מדובר בעסקה משתלמת?

יש לנו ניסיון טוב עם AKAI, היה לנו וידאו שלהם שעבד פיקס שנים רבות ויש לנו מערכת קומפקטית שלהם שמשרתת אותנו כבר 12 או 13 שנים ללא בעיות כמעט.

מה דעתכם?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הקפצה

התעדכנתי בעוד מספר הצעות:

רדיו של X5 REVOLUTION ב1250₪ + הרדיו הישן שלי (DAWEOO מעפן שלא קורא אפילו MP3) שקורא MP3, DVD ויש לו AUX, USB, חיבור לאייפוד ודיבורית בלוטות' ומסך 5 אינץ'.

רדיו של קנווד עם BT, USB, IPOD, AUX ב1100. אותו דבר של סוני עם שליטה מההגה (הכנה) ב1250₪.

כל המחירים כוללים התקנה ו3 שנות אחריות בחנויות מוכרות בבאר שבע.

מחר אלך מה יש להציע לי באוטו דיפו.

מה דעתכם?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

דעתי היא שתלך רק על מותגים מוכרים (קנווד, פיוניר JVC) ולא על שלל הג'אנק שמציע לך גם וגם וגם וגם במחיר מגוחך.

למיטב ידיעתי מהמותג AKAI נשאר רק השם, בטח לא אותה "אמינות יפנית" כמו פעם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, רענן את כללי הפורום***

טוב לשמוע, כבר חשבתי ביום ראשון ללכת ולהתקין אותו.

מה דעתך על LG LAC8900N? אמנם אין לו חיבור לאייפון או אייפוד, אבל הוא בהחלט יעשה את העבודה עבורי, הוא גם שייך למותג וגם נראה לא רע והמפרט טוב.

אותה שאלה לגביי הקלריון FB286BTB.

לא מפריע לי שאין דיסקים, אני חי מצוין עם כרטיסי זכרון, דיסק און קי ואייפודים.

מה דעתך?

בעקרון המטרה שלי היא להוציא כמה שפחות ולקבל כמה שיותר, אבל אני כן מוכן להשקיע במערכת איכותית שתהיה אמינה ועמידה. היא צריכה לשרת אותי משהו כמו 3 שנים לטעמי.

אני לא שוכח שייתכן ואזדקק לרמקולים, אמנם יש לי 4 רמקולים ברכב, אבל אין לי ממש אפשרות לדעת מה האיכות שלהם, כי הרדיו הנוכחי די גרוע.

פורסם

טוב...

בגלל שאין לי אפשרות לערוך,

אני אכתוב תגובה חדשה.

לפי מה שנאמר לי כאן, הרדיו דיסק של LG לא מוצלח במיוחד, והקלריון לא ממש מסתדר לי מבחינת הרכישה כי אין בבאר שבע ואין לי אפשרות לבצע עסקאות גדולות בכרטיס אשראי (כרטיס אשראי צעיר... בעע...)

אז אני אאלץ לחפש רדיו דיסק במסגרת העיר שלי שיענה על הדרישות שלי.

מישהו שמע על רדיו דיסק של חברת MXI? ראיתי רדיו דיסקים שלהם שבעקרון עונים על הדרישות שלי, אך השאלה איך החברה הזו מוגדרת, אני לא ממש מכיר אותה.

כמו שאני מבין אין לי יותר מדי אופציות, גם המערכות שמצאתי שתומכות באייפוד, תומכות רק בדורות האחרונים ובטח שלא באייפוד העתיק שלי... אני באמת כבר שוקל להפריד את הדיבורית מהמערכת, אני כבר משתגע מלמצוא מערכת מתאימה בתקציב. מרגיז משהו.

כמו שאמרתי, המטרה היא לקבל כמה שיותר בכמה שפחות, אבל לא להתקמצן ואחר כך להתבאס.

פורסם

שוב מגיב כי אין אפשרות לערוך,

הלכתי לאוטו דיפו וקיבלתי הצעה על פיליפס CEM-250 ב1000₪ כולל 3 שנות אחריות והרכבה. לפי בדיקות שביצעתי המחיר הוגן מאוד, בזאפ דורשים 1040₪ לפני הרכבה ועם שנת אחריות אחת בלבד.

יש גם רדיו של MXI (לא מכיר את החברה) עם קורא כרטיסי SD, חיבור USB וAUX ודיבורית בלוטות' מובנית בסביבות ה550-600₪ כולל התקנה.

הMXI מאוד מפתה מצד אחד בגלל המחיר, אך אני מכיר ביטוי שאומר "זול יוצא יקר", כלומר אם תשקיע במשהו זול, בסוף תתבאס ותקנה את היקר וייצא לך יותר יקר...

פיליפס זה מותג מוכר וידוע בשוק, ולכן אני לא חושש ללכת עליו.

כרגע יש לי 3 אופציות עיקריות:

1. הקנווד שדיברתי עליו למעלה, ב1100₪ כולל הרכבה (אולי אני אצליח להתגמש על 1000₪, ננסה)

2. הפיליפס המדובר

3. סוני 3800 ב1240₪ שכולל גם אופציה לשליטה בהגה בתוספת של 300-350₪.

יש גם את האופציה של הX5 REVOLUTION ב1250₪ + הרדיו שלי (שכמו שאמרתי למעלה, ממש מעפן) שיש לו הכנה לשליטה מההגה, חיבור לאייפוד, USB, AUX, הוא קורא DVD ויש לו מסך של 5 אינץ' וכמובן בלוטות', אבל הוא לא מותג...

3 שנים אחריות אבל...

מה דעתכם בנושא? אני רוצה מחר לגשת ולהתקין משהו שאני אהיה מרוצה ממנו, חשוב לי שהמערכת תהיה אמינה כי היא אמורה לשרת אותי לכל הפחות 3 שנים.

פורסם

חבל על הזמן שלך עם כל האקאי פיליפס ובטוח שלא MXI.כל זה חברות שלא קיימות רק המצאות של שמות אקאי פשטו את הרגל כבר לפני 20 שנה .פיליפס זה למטבח ו MXI זה בכלל בדיחה .

אוקצור לך על הסוני 3800 מחיר טוב ובטוח שהמכשיר שלא יאכזב אותך .

פורסם

אני מודה - עכשיו התחרפנתי טוטאלית. אין לי מושג במה לבחור.

MXI - לא. X5 REVOLUTION - לא. פיליפס - לא. LG - לא.

AKAI - כן ולא. SONY - כן. קנווד - כן. פיוניר - בוודאי. אלפין וקלריון - ברור שכן.

זה מה שנשאר לי אני חושב >

נראה לי שאחפש רדיו ללא בלוטות' ואתקין דיבורית בנפרד, באמת שהתחרפנתי כבר. הפיונייר 2250 יתאים לי לדעתי.

פורסם

לא קניתי כלום, בנתיים מצאנו איזה רדיו נחמד של קנווד שהיה ברכב הקודם הקודם של ההורים (סובארו אימפרזה) והוא תומך MP3. הלכתי לגלרון בבאר שבע (למי שמכיר) והרכיבו לי אותו, עובד אחלה ויש לו סאונד הרבה יותר טוב מהדייהו המעפן שהיה לי.

אני אחכה לנסיעה למרכז או לצפון ואחפש רדיו נורמלי, אני הבנתי שבתקציב הזה אני לא יכול למצוא יותר מדי (באיזור ה700-800₪) ולכן אעדיף לחסוך למשהו רציני ולהשקיע.

אני אף פעם לא מקמץ בדברים שחשובים לי, בין אם מדובר בצילום, ברכב או במחשוב (שאלו תחומים שאני אוהב אותם במיוחד). אעדיף לחכות ולחסוך כסף למשהו איכותי בהחלט מאשר לעשות פשרות על פשרות.

פורסם

אתה לא צריך לחסוך כל כך בשביל רדיו דיסק,כמו שהמליצו פה כבר

ה2250 UBG אחלה רדיו דיסק שבעולם , יש לי אותו ואני קניתי אותו עוד כשהוא היה עולה 650 , 700 שקל, היום הוא עולה 500 ויש בו הכל , יו אס בי , אוקס .

אם אתה לא בונה סטאפ של מערכת מפציצה שממש חשוב לך האקוולייזר של הרדיו דיסק [מה שלא ממש נראה לי ] אין לך מה לחסוך לרדיו דיסק של אלפין ב1000 ומשהו שקל , שוב זוהי דעתי.

אני חושב שאת יתר הכסף תוכל בעתיד להשקיע בשידרוג קומפוננט או רכיב אחר.

פורסם

נראה לי שכן, כי אני מחפש מערכת מושלמת כמעט שתתמוך בכל מה שאני צריך + שליטה מההגה, אני חושב שיש לי דברים טיפה יותר טובים לעשות עם 1000₪ מאשר לקנות רדיו דיסק לאוטו שאני מבלה בו בממוצע חצי שעה ביום. בכל מקרה, נראה לי שאצטרך להחליף רמקולים, הרמקולים המקוריים נשמעים יותר טוב עכשיו, אבל הם עדיין לא מדהימים.

• תוכן חדש...