Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוע ברכישת מוצר מאיביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לרכוש אוזניות של סוני, הדגם: (SONY MDR-V700DJ)

הסתבכתי עם ההזמנה מאחר ואני לא מבין כלום באיביי.

אני לא יודע איזה להזמין, מאיפה להזמין וכ''ו.

כמו כן יש שני דגמים שנראים בדיוק אותו הדבר אך אני מחפש את הדגם המשופר שבו חיזקו את המפרקים של האוזניות - איך אני מוצא אותו?

אני רוצה אורגינליות וחדשות באריזה שלא השתמשו בהם,

כמו כן מוכר אמין ששולח לישראל ובמחיר טוב.

הבנתי גם שאפשר לבטח את המוצר מנזקים במהלך השליחה - איך עושים זאת?

דבר נוסף שמוזר לי הוא שיש את המוצר הזה בחלק מהמקומות ב100-120 דולר ובחלק מהמקומות ב30-40 דולר זה הגיוני ההפרש הזה?

תודה ואחלה יום,

לירן.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם
אני רוצה לרכוש אוזניות של סוני, הדגם: (SONY MDR-V700DJ)

הסתבכתי עם ההזמנה מאחר ואני לא מבין כלום באיביי.

אני לא יודע איזה להזמין, מאיפה להזמין וכ''ו.

כמו כן יש שני דגמים שנראים בדיוק אותו הדבר אך אני מחפש את הדגם המשופר שבו חיזקו את המפרקים של האוזניות - איך אני מוצא אותו?לאט לאט עובר על כולם, או שיש לדגם ספרה נוספת?

אני רוצה אורגינליות וחדשות באריזה שלא השתמשו בהם,חדשות בטוח, אם אוריג'ינליות זה רק להאמין למוכר ולעבור על התגובות שיש לו.

כמו כן מוכר אמין ששולח לישראל ובמחיר טוב.תחפש מוכר שיש לו רייטינג גבוהה (99%+) וכמות מכירות גבוהה + תבדוק בShipping and handling אם ישראל מופיע שם

הבנתי גם שאפשר לבטח את המוצר מנזקים במהלך השליחה - איך עושים זאת?לפעמים יש אפשרות של וי לייד המשלוח, אחרת צריך לפנות למוכר.

דבר נוסף שמוזר לי הוא שיש את המוצר הזה בחלק מהמקומות ב100-120 דולר ובחלק מהמקומות ב30-40 דולר זה הגיוני ההפרש הזה?כנראה זה אוריגינלי/זיוף , תשים לב שמחיר גבוהה אינו מבטיח מוצר אוריגינלי

תודה ואחלה יום,

לירן.

תשובות

אודי A4

דימה.

פורסם

למה אתה מתעניין דווקא בסוני?

טכניקס (RP-DJ , לא ה-RP-DH) יציעו אטימה ואיכות (מבנה וסאונד) טובה יותר .

אם תוכל למתוח את התקציב (בעצם להכפיל אותו) , הסנהייזר HD 25-1 יהיו טובות מכל הבחינות ובאופן משמעותי (אטימה , משקל , איכות מבנה , איכות סאונד , שקיפות\פחות הדגשת תדרים ואפילו חלפים זמינים בארץ) .

אם אתה משתמש באוזניות למטרתן , כ-DJ , כדאי מאוד לשקול להכפיל את התקציב גם אם יהיה לך קשה לעשות את זה (השמיעה שלנו שווה הרבה יותר) .

הייתי DJ כמעט 10 שנים ,

היו לי את כל האוזניות המוכרות ,

מכרתי כמה אלפי אוזניות ,

והרצתי מספר פעמים על אוזניות וההבדלים בינהן בדגש על שמירה על השמיעה .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

גלעד,זה אתה?

הזכרת לי נשכחות מימיי דיג'יי סטור, אתה עדיין עובד בקילומבו?

בכל מקרה אני רוצה את הסוני סתם לבית. (לעבודה יש לי את הטכניקס RPDH1200)

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

היי לירן ,

הייתה לי הרגשה שהכינוי מוכר .

לא , כבר לא עם קילומבו (למרות שהם עדיין אחלה!) .

תמכור את ה-DH ותקנה את ה-HD-25 , ככה תרוויח גם לבית וגם לעבודה .

בכל מקרה , אם אתה לא מתכוון , פשוט הייתי ממשיך להשתמש ב-DH גם לבית (אין לסוני יתרון ממשי עליהן , רק עניין של העדפה , והן פחות או יותר דומות) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אתה צודק, אבל סתם נכנס לי ג'וק לקנות את הסוני :)

לא סיפור יקר, ראיתי אותן באיביי במחירים טובים סביבות ה-45 דולר כולל משלוח:

http://cgi.ebay.com/SONY-MDR-V700DJ-V700-PROFESSIONAL-DJ-Monitor-/320486452069?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item4a9e7b2b65#shId

המוכר עם פידבק 100% ומכר 34 יחידות.

• תוכן חדש...