Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי מאזדה 6 דגם 2.3 רוצה להתחדש ברכב גדול ומפנק משנים מתקדמות,,,,2008 ומעלה.

חשבתי על הפורד מונדיאו או על הסופרב,,,,,,יש אלטרנטיבות בלי נטייה להגיע למוסך או לתחנת דלק?

אני מבין שהתקציב בעייתי,,,,,אולי עדיף ללכת כבר על משפחתית קטנה משנים מתקדמות לדעתכם?

בברכה,

אורי

פורסם

נסה את הרנו פלואנס. לפי הפרסומים הרכב הוא די מרווח ומתאים מאוד למשפחות.למיטב ידיעתי מחיר אחת חדשה הוא פחות מ- 120 אלף ש"ח

פורסם

בתקציבך תוכל לרכוש משפחתית חדשה לגמרי או משפחתית גדולה בת שנתיים-שלוש.

כחדשות אני חושב שהכי מתאימות לדרישות הן פולקסוואגן ג'טה וסקודה אוקטביה. בעיקרון הן חולקות הרבה רכיבים אך האוקטביה מצויידת במנוע 1.2 TSI החדשני משודך לגיר רובוטי DSG, יחידת כוח נהדרת שמציעה גם ביצועים טובים וגם חיסכון בדלק. הפולקסוואגן מקבלת את ה-1.6 המיושן אך עם אותו גיר שמספק גם פה ביצועים וצריכת דלק טובים אך לא ברמה של האוקטביה.

בגדולות יותר תוכל להתבלט בין פורד מונדיאו ומאזדה 6 השגרתיות יחסית או ללכת על הפסאט שמציעה מעט יותר פאסון. מכרים שלי רכשו לאחרונה פסאט אולטימט שהגיע עם מנוע 1.8 TSI בשידוך לגיר טיפטורוניק 6 מהירויות. הרכב שווק בשנת 2008 בלבד ונבדלה מהפסאט הרגילה במסך מגע גדול, מערכת חנייה אוטומטית, מצלמת רוורס, דיבורית בלוטוס ומערכת ניווט. מבחוץ נבדל הרכב בחישוקים מבריקים. הסכום ששולם הוא בדיוק 120 אלף שקלים.

אני אישית הייתי הולך על רכב חדש בלי למצמץ אבל אם אתה רוצה קצת יותר ממשפחתית מפוהקת, לא חסרות אופציות בסכום הזה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...