Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

להלן ההתלבטות שלי:

נתון שבידי כ 25 אלף ש"ח

אני אדם יחיד (בשלב זה..) ומחפש רכב שיביא אותי במינימום דלק, לכל נקודה שאחפוץ (בין אם זה אילת או מטולה או סתם לת"א)

אני מעריך שאעשה בערך כ 15-18 אלף ק"מ בשנה

הבחירה היא בין:

1. פיג'ו 107 חדשה דרך ILEASE שאומר - תשלום של 22,300 (30% מערך הרכב) - תשלומים חודשיים של 750 ש"ח - ובתום 3 שנים אפשרות רכישה ב 27,000 ש"ח - או החזר כסף במזומן מול המחירון של אותה תקופה - בנוסף ישנם טיפולים על חשבונם עד ל 55,000 ק"מ ואחריות מלאה 3 שנים.

2. דייהטסו סיריון שנת 2008 - מליסינג - נהג יחיד - דרך קל-אוטו - תשלום של 20,000 ש"ח - תשלום חודשי של 1100 למשך 36 חודשים - אחריות לשנה - והתחייבות רכישה עתידית.

פיג'ו 107 - בעד: - רכב חדש לגמרי, מאוד חסכוני, אפשרות מכירה עתידית, תשלום חודשי דיי רגוע, טיפולים בחינם, אחריות ל 3 שנים.

פיג'ו 107 - נגד: - מנוע חלש 1.0 לא באמת יודע אם יעמוד בכל נסיעה אפשרית (אם כי המנוע בטוח לא כמו מנועי ה 1.0 ליטר שאני מכיר מהסובארו ג'סטי וכנראה כן יוכל לעשות את כל כבישי הארץ), תשלום של 27 אלף ש"ח בתום 3 שנים שאותו לא יודע אם אוכל לחסוך במשך התקופה.

דייהטסו סיריון - בעד: היה לי את הרכב כשנה (דרך העבודה) מאוד נהנתי ממנו, רכב פשוט ואני אפילו אוהב את העיצוב שלו. רכב מאוד מרווח לדעתי, נוסע מעולה, מאיץ מעולה, חסכוני (כ 14 ק"מ לליטר), ללא תשלום בסוף התקופה, מחירון שיהיה כנראה אפילו גבוה מאותה סיריון שנת 2008 שאני מתלבט מולה (בעוד 3 שנים) עקב הפרש השנים.

דייהטסו סיריון - נגד: רכב משומש, ליסינג - ישפיע גם על המכירה העתידית, וגם אין לדעת איך התייחסו לרכב, כנראה גם עישנו ברכב (מפריע לי), טיפולים על חשבוני, ק"מ כנראה דיי גבוה (ליסינג בכל זאת).

אני כרגע מאוד בעד הפיג'ו, האם יש למישהו ניסיון עם הפיג'ו ? נסע עליה? יכול לתת רשמים כלשהם, דעה כלשהי (כן ברור לי שאני צריך לעשות נהיגת מבחן - אבל עד שזה יקרה -הייתי רוצה אולי לשמוע ממישהו שכן עשה). העניין של "רכב חדש" מאוד קורץ לי.

הרבה פחות כאב ראש - הדבר היחיד שאני מודאג במקצת הוא אולי המנוע החלש.

אשמח לדעתכם חברי הפורום.

תודה.

פורסם

כל מה שכתבת לא עניין אותי כמו מה שכתוב לך בחתימה, אבל צריך להיות מנומס ולכן אתן דעתי. :wink:

הסריון רכב מדליק, הוא פשוט, קטן, חסכוני, זריז, שומר על הערך שלו יפה עד כה, ועושה רושם שהוא שכיר מאוד.

עם 107 אין לי נסיון אך היא נראית פחות טוב מהסריון בעיניי, ילדותית ומצועצעת בשילוב המימדיםהקטנים לא מחמיאים לגבר היושב ברכב הזה (אלה אם כן הוא... 8) ).

יש אפשרות נוספת שלא הזכרת פה והיא לקחת סריון חדשה מהחברה, למה שלא תעשה את זה?

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
כל מה שכתבת לא עניין אותי כמו מה שכתוב לך בחתימה, אבל צריך להיות מנומס ולכן אתן דעתי. :wink:

הסריון רכב מדליק, הוא פשוט, קטן, חסכוני, זריז, שומר על הערך שלו יפה עד כה, ועושה רושם שהוא שכיר מאוד.

עם 107 אין לי נסיון אך היא נראית פחות טוב מהסריון בעיניי, ילדותית ומצועצעת בשילוב המימדיםהקטנים לא מחמיאים לגבר היושב ברכב הזה (אלה אם כן הוא... 8) ).

יש אפשרות נוספת שלא הזכרת פה והיא לקחת סריון חדשה מהחברה, למה שלא תעשה את זה?

בימים כתיקונם היית צודק - זה באמת לא אוטו גברי במיוחד.

אבל מצד שני זה גם לא גברי לגהץ פעם אחת מיותרת בחודש את האשראי בתחנת הדלק.

אם אפשר להשיג עוד 3 ק"מ לליטר בפיג'ו, הייתי הולך על הפיג'ו. אמרת שאתה עושה 18 אלף ק"מ בשנה, בחישוב זריז:

סיריון - 1:14, 1285 ליטר, 9180 ש"ח הוצאה על דלק.

107 - 1:17, 1058 ליטר, 7560 ש"ח הוצאה על דלק.

סה"כ הפרש הוצאות: 1620 ש"ח בשנה. תכפיל ב-3 שנים: 4860 ש"ח.

וזה במחירי הדלק הנוכחיים שרק הולכים לעלות!

עכשיו תוסיף לזה טיפולים שלא צריך לעשות ב-107 כי היא חדשה + בלאי הגיוני לרכב משומש בסיריון, תגיע לעוד 1000 ש"ח בשנה בממוצע - 3000 ש"ח נוספים לעלות של הסיריון.

ז"א שצריך להוסיף לעלות הסופית כמעט 8000 ש"ח...הפרש רציני מאוד לטובת ה-107.

פורסם

אני מקווה שמדובר על 107 ידנית.

הגיר הרובוטי לא מאוד נעים ודורש נסיעת מבחן ממצה ותקופת הסתגלות.

אם מדובר על אוטומט אני ממליץ לבדוק את היונדאי I10 ולברר מה הסדרי התשלומים ביונדאי.

פורסם

הייתי אתמול בסוכנות פז'ו - סיטרואן ונכנסתי לתוך ה C1 (אותו הרכב בדיוק כמו ה107) הרכב נותן תחושה של זול, הכל מצוקמק ועדין תא מטען סופר קטן, יותר קטן מצימידן צבאי, רכב גם שלטעמי קשה יהיה לטפל בו במוסך שהוא לא מוסך יבואן, התא מנוע שם יותר צפוף משהיה לי בקליאו B 2001 מצד שני זה רכב חדיש, שיקנה לך שקט ובבטחה אתה יודע שאין לך בלאי "טבעי" מה שנקרא.

לדעתי תמתין מעט תיכף נכנסים עוד רכבים לקטגורית המיני הזולות, כדוגמאת הפנדה והI10 שהולכת לקבל הוזלה במחיר, יש גם דיבור בפורום על שברלוט אבל לא אדבר עליה כי לא מכיר אותה, בכל אופן לטעמי אם מה שאתה מחפש זה רכב זול עם צריכת דלק נמוכה גש לסוכנויות הרכבים ובצע לך בדיקה מקיפה בין פנדה, I10, C1 , 107 הם מתוחמרות פחות או יותר באותו המחיר, אתה בטח שואל איך תשלם ?

משיחה עם נציג של סיטרואן אמש, בעת ההזמנה של הרכב אתה ניגש לבנק ומקבל הלוואה בריבית נמוכה והרכב פשוט יהיה משועבד לבנק, וכך לא תצטרך אחרי 3 שנים להחזיר X כסף לסוכונות כלשהי, וגם לא תספוג ירידת ערך ליסינג, מה גם שיהיה לך קשה מאוד למצוא סיריון שמורה.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

תודה לכל העונים,

הפיג'ו לדעתי רכב מאוד יפה, ובצבע המתאים (שחור ?) גם יראה טוב עם גבר נוהג עליו :)

צריכת הדלק שטוענים בלובינסקי היא 1:20 בעיר, 1:23 משולב , ו 1:25 בין עירוני

כך שהצריכת דלק משמעותית טובה יותר

סיריון חדשה יקרה משמעותית ממה שאוכל להרשות לעצמי - ואינני יודע מה המחירון של I10

בנוסף חשבתי על עוד משהו - בעוד 3 שנים שארצה למכור, הסיריון תהיה בת 6, עם המון קילומטרז ועבר של ליסינג

בעוד הפיג'ו תהיה יד 0 בת 3 עם קילומטרז נמוך.

אני ממש נוטה לכיון הפיג'ו כאן - וכמובן שאני מדבר על הידנית - הרובוטית בשום פנים ואופן.

על אוטומט נורמאלי לא ידוע לי שקיים.

• תוכן חדש...