Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאור העובדה שדמי הקישוריות ירדו ויהיה זול יותר לבצע שיחות מהבזק, החלטתי לשדרג את הטלפון הנוכחי.

כרגע יש ברשותי טלפון אלחוטי של "ג'נרל אלקטריק", שלא ממש מזמין לבצע ממנו שיחות. (המקשים לא נוחים ללחיצה, איכות השמע לא משהו ועוד כל מיני תופעות מעצבנות. ולכן, לא פעם אני מוצא את עצמי מתבאס לחייג ממנו ולבסוף מוציא שיחה מהסלולרי)

חשוב לי שתהיה אפשרות לחבר אוזניה. (חלק מהעבודה שלי כולל שיחות ארוכות והייתי שמח אם הידיים ישארו פנויות..). אך אם יש משהו מאוד מומלץ בלי חיבור, עדיין אשמח לשמוע.

ראיתי בזאפ את המכשיר הזה.

האם למישהו יש נסיון איתו?

אם כן, איך הוא?

ומאיפה אפשר לרכוש אוזניה? (חיפשתי בהמון אתרים ולא הצלחתי למצוא..)

תודה ואחלה שבוע!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

מה שאתה צריך נקרא, אאל"ט, ערכת ראש. זה בדיוק סט אוזניות-מיקרופון שמחברים למחשב למשחקי רשת או שיחות.

ברר עם החנות/ספק אם יש למכשיר שאתה רוצה לקנות תמיכה בזה - כלומר חיבור לסט כזה, ואז הידיים פנויות.

בגלל שזה חיבור חוטי (אני מניח שאלחוטי יהיה יקר ולא זמין להשגה)שים לב שלא לכל מכשיר יש אפשרות חיבור תופסן לחגורה או לכיס המכנס, אבל את זה קל לאלתר לבד. או לשים אץ הטלפון בכיס של הטרנינג.

ביונידן יש פערים גדולים באיכות השמיעה בין המכשירים וצריך לבדוק היטב השוואות וחוות דעת. לא בזאפ, באתרים שמתמחים בבדיקות כאלו.

פה יש פנסוניק TGA810CX עם חיבור אוזניות וחרירים שאולי טובים לתופסן (ויש גם משיבון, בטוח יש דגם בלי), איכויות שמע וטווח טובות מאוד.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

הי.

תודה על ההמצלה.

לטלפון שאני מצאתי, יש אפשרות לחיבור אוזניה. נראה לי שהוא יהיה הנבחר.

משיבון פנימי ממש לא קריטי מבחינתי וכך גם טווח הקליטה. (אני גר בדירת 75 מטר, כך שגם זה ממש לא קריטי..)

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

יש לך מישהו שנוסע לאירופה בזמן הקרוב? אם כן, יתכן ותוכל למצוא שם דגמים שאינם קיימים בארץ ומציעים את מה שאתה מחפש.

טלפון זה קניה שעושים אחת לכמה שנים, לכן שווה לעשות סקר שוק, אולי גם מחוץ לזאפ (איביי למשל).

בלי קשר, שים לב שהסוללה בדגם הנבחר תציע שילוב טוב בין שעות דיבור/סטנדביי לבין אורך חיים כללי, ושיהיה לה מחיר סביר לכשתצטרך להחליפה.

פורסם

אני משתמש בטלפון הזה וחייב לציין שזה הטלפון האיכותי ביותר שיצא לי לנסות.

http://www.amazon.com/Panasonic-Expandable-Digital-Cordless-Answering/dp/B00138DIZC/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1294659130&sr=8-2

יש לו את כל מה שאתה צריך ומעבר לזה.

אם אתה מעוניין ולא חושש מממיר מתח 110V

אז צור קשר ואוכל להביא לך כזה מארה"ב.

פורסם

אין שום סיבה בעולם לקנות טלפון מחו"ל . בתקלה הראשונה הפסדת את כל "הרווח " בו נגיד שצברת .

לגבי האוזניה

חיבור אוזניה קיים במכשירים של יונידן :

5000SIRIUS

Uniden Presidian 6100

שני הכמכשירים בעברית , מוארים , בעלי ספיקר .

אני ממליץ ללכת על ה6100 כי הוא יותר אמין.

אוזניה "מדונה" לטלפון אפשר לקנות של פנסוניק עד 100 ש"ח .

אם האוזניה לא חשובה לך לך על פנסוניק 6411 . מכשיר מצויין נמכר כרגע ברשתות ב 299 לצרכן .

יש עברית

יש ספיקר

צג גדול מואר

כפתורים מוארים

ניתן לתליה על הקיר

וגם אחריות לשנה.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• תוכן חדש...