Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת רכב מליסינג עד 60000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אבא שלי מחפש רכב משפחתי שנת 2007/8 מליסינג בסביבות ה-60000 שקל פלוס מינוס .

ההתלבטות שלו היא בין ניסן טידה , מיצובישי לנסר, פורד פוקוס ויונדאי אקסנט(1600) . מה אתם אומרים??? מה כדאי??

אם יש הצעות אחרות אני אשמח לשמוע...אבל רק רכב יפני או קוריאני.

בגדול שהרכב יהיה אמין יחסית , לא שתיין דלק ברמות מטורפות (די חסכוני), בטיחותי, נסיעה חלקה ונעימה ולא עצלה ובעל עיצוב פנים נחמד ...

תודה !!!

פורסם

אם ברכב יסעו עד 4 אנשים, אני ממליץ על ניסן טיידה.

למשפחה של 5 נפשות - פוקוס.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בין כל האפשרויות שציינתי , בחרנו את הטידה. התלבטות אחרונה היא בין הניסן טידה לטויוטה קורולה 2008 רובוטית???

פורסם

נהגתם על קורולה רובוטית?

אם לא, חייבים לנהוג ולוודא, שצורת העברת ההילוכים לא מפריעה לכם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היי

אם אתה יכול לומר איפה את משיג את הרכבים שציינת במחיר כזה?

אני גם מחפש רכב בסכום הזה, ולפי מה שראיתי המחירים שלהם נעים סביב - 75-85K

פורסם

המחיר שציינת הוא נכון לרכב מיד פרטית , 60K זה לרכב מליסינג , תסתכל ביד2 יש הרבה רכבים כאלה במחיר הזה ורשום מאיזה מגרש..

פורסם

אכן ראיתי את המחירים ביד 2..

אבל אני חייב לציין שהייתי השבוע בכמה וכמה מגרשים באיזור המרכז, ובכולם המחיר היה 70-80. (וזה הגיוני, הם הרי צריכים להרוויח איכשהוא..)

ככה שאם רושמים לך רכב במחיר מחירון דרך מגרש, תבדוק טוב טוב את הרכב...

אני בכל אעשה מחר טלפונים למגרשים ואברר בעצמי :)

• תוכן חדש...