Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלודה בתא מיטען

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברכב בתוך התא מיטען חלודה שיטחית, אני רוצה לעשות בנייה מעץ בכל התא (מערכת) ואני לא רוצה להשאיר ככה את החלודה , איך אני מטפל בכזאת בעיה ? ועוד בעיה שהצינור מילוי דלק עובר בתוך התא מיטען וגם מסביב יש חלודה (שהצינור מתחבר לפח למטה)

Dodge Dart באמצע השיפוץ

Dodge aspen בתחילת שיפוץ

פורסם

אם זה במקומות שלא רואים, ואין חור של ממש- תפרק את הכל מסביב, תנקה את החלודה עם מברשת פלדה ותצבע בהמרייט- לדעתי זה יספיק.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

למזלך, המקום המדובר לא נראה לעין. לי היתה בעייה דומה. שייפתי את החלודה, וצבעתי עם כמה שכבות נדיבות של המרייט את כל התא מטען. החזרתי את הכיסוי ו..שלום. לגבי עניין הדלק, זה כבר יותר משמעותי ושווה בדיקה מקיפה. בכל אופן אל תשייף עם משהו שיצור ניצוצות, כי ניצוץ הוא החבר הכי טוב של הדלק...

:-D

פורסם

חחח אני ישתדל :wink:

וזה יטפל בזה כמו שצריך? כי אני לא רוצה אחרי זה ריקבונות , או שיתפשט לי

Dodge Dart באמצע השיפוץ

Dodge aspen בתחילת שיפוץ

פורסם

קניתי נייר ליטוש (העגולים האלה) וליטשתי קצת והגעתי למתכת כסופה כמו שאמרת , אבל אחרי שאני מלטש את הכל מה אני שם עליו ? ומזה לצבוע בהמרייט ? זה סוג של צבע?

Dodge Dart באמצע השיפוץ

Dodge aspen בתחילת שיפוץ

פורסם

המרייט זה צבע שמתייבש מהר יחסית, וזה טוב למה שאתה צריך. רק תנקה טוב טוב מאבק אחרי הליטוש. אל תחכה יותר מדי זמן כי זה יחליד שוב.

• תוכן חדש...