Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה התחדשתי בסיאט ליאון 2000 סמ"ק טורבו, אוטו פשוט תענוג!!!

המערכת שבחתימה עוברת בית. את האלפיין 9887R יחליף DVD דאבל-דין.

המיקום של הוופרים מקדימה פשוט מדהים לעומת המיקום בפג'ו 206XS הקודמת שלי, ואפילו עם קומפוננט מאוד זול כרגע מקדימה שומעים לא רע, אז עם הסטאפ שלי זה יהיה אדיר.

ברכב החדש יש לי 6.5 אינץ' בדלתות האחוריות ולמרות שאני עקרונית נגד סאונד אחורי, אני התחלתי את דרכי עם פיונירים מאחורה ורוקפורד מקדימה, ודווקא אני די מחבב סאונד "היקפי", לדוגמא בבית יש לי מערכת מורל 6.1 , ואני מאוד אוהב לשמוע מוזיקה עם חיזוק מאחורה. כמובן שצריך שהאחורי יהיה תואם לקדמי.

השאלה שלי מתחלקת לשתיים:

1) במידה ואני מוסיף שני קוקסליים מאחורה בדלתות, או קומפוננטים, איך לשמור על האופי האקטיבי של הסטאפ? יש לי כבר שלושה מגברים, להוסיף עוד מגבר יהיה קצת בעייתי אפילו משיקולי מקום. אם חובה אני מאמין שאני יכול לאלתר משהו, ומבחינת תקציב אין לי בעיה להשקיע 1000 ש"ח על מגבר 2 ערוצים חזק.

2) האם סאונד אחורי נשמע טוב יותר מהדלתות, או מהמגש האחורי? אני לא ממש רוצה לעשות חורים במגש, למרות שאם זה הבדל גדול אני כן אעשה את זה, למרות שלדעתי סאונד יותר טוב צריך להגיע דווקא מהדלתות?

3) האם להתקין קומפוננט אחורי 6.5 אינץ' נוס 01ף מבית הרץ? הרץ היי אנרג'י משומש עולה בדעתי. או רמקולים קואקסליים טובים של הרץ? עדיף רמקול FULL RANGE מאחורה, או סט עם הפרדה של וופר-טוויטר?

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

• תוכן חדש...