Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיוון שהפלא שלי כבר הולך ללכת לעולמו אני בחיפוש אחר פלאפון אחר,אני מחפש משהו סטנדרטי ודי טוב ובמחיר נורמלי.

חבר שלי (שהוא די מבין בעסק)עשה השוואות של כמה פלאפונים ומה שמתאים לי (וגם לו) זה הHTC דיזייר.

ראיתי חוץ מזה בזאפ גם שהוא פלאפון מעולה(חוץ מהסוללה שלו שזה לא ממש מעניין אותי) ורציתי לשמוע אולי עוד איזה דברים שאני לא יודע עליו ואתם יודעים.

הציעו לי אותו ב:

מזומן:2400

אשראי:2800

שניהם עם עברית מלאה +מגן מסך.

*מכיוון שאני מחפש חנות ליד הבית ואם יקרה משהו לפלאפון אני לא אטצרך לנסוע עשרות ק"מ בשביל זה,כן המחיר הוא די יקר ביחס לזאפ.

Scan Speak

פורסם

אתה לא רוצה לקנות באחת החברות הסלולריות?

שמעתי שיש עכשיו מבצע יפה על גלקסי S.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
ובאורנג', אם תתעקש, ייתנו לך HTC.

איזה HTC יש להם בדיוק?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

באחת החברות יש את הhtc לג'נד. האח הקטן של הדיזייר, אם אתה מכוון לדיזייר הלג'נד לא יספק אותך.

חוץ מזה אתה צריך לקנות אייפון, רק אייפון, אין על אייפון, זה הטלפון הכי מדהים בעולם. פשוט אין אף טלפון אחר שמתקרב אפילו קרוב אליו, ו5000 ש"ח זה בכלל ממש זול בשביל יצירת המופת ההנדסית הזאת.

ובנימה יותר רצינית, הדיזייר הוא אחלה מכשיר שנותן תמורה מדהימה ואינסוף אופציות, במיוחד בגרסה 2.2 עם סנס ui.

אבל, וזה אבל דיי גדול, הוא קיים כבר קרוב לחצי שנה בשוק ויש היום, גם לhtc, מכשירים טובים ומתקדמים ממנו, דוגמאת ה7 למיניהם, הדיזייר hd, איבו, ודיזייר z.

את הדיזייר שלי רכשתי באוגוסט השנה ותן לי להגיד לך, אין דבר שהטלפון הזה לא מסוגל לעשות. האינטגרציה של שירותי גוגל למינהם לא מורגשת לחלוטין ומרגישה כמו חלק איטגרלי מהטלפון, אולי בגלל שהיא באמת כזאת (ג'י-מייל, גוגל מאפס, וויקיפדיה, יוטיוב).

אני לא יכול להגיד שהטלפון חף מבעיות, שומדבר לא מושלם.

אצלי מערכת ההפעלה קרסה פעמיים במהלך הזמן הזה, שבוע אחרי שבוע, פעם ראשונה כי כנראה עשיתי משהו ופעם שנייה כנראה כי התקינו משהו דפוק במעבדה, אבל תודות לגוגל והבאק-אפ האוטומטי לחשבון הג'ימייל שלי לא איבדתי שום נתונים (אנשי קשר, יומן פגישות) ואבדו רק האפליקציות.

אם תרצה,תפנה אליי בה"פ ואעזור לך בכל מה שאוכל, לא כולל פריצות ורומים, בזה עדיין לא התעסקתי כי המכשיר באחריות.

ד"א, ההודעה הנ"ל נכתבה במכשיר מרשת הווייפיי שבעבודה שלי, בנוחות מופרזת יש לציין

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

SPIRE תודה על התגובה,אך כמו שאמרתי כבר אני לא מחפש לרדוף אחרי הטכנולוגיה,חוץ מזה אני לא מרגיש שאני צריך משהו מעבר למכשיר הזה כרגע.

לגבי האיפון גם אם הוא יעשה קפה עדיין לא שווה לקנות פלאפון ב 5K (זו דעתי) וכל שאר המכשירים של HTC המתקדמים הם גם עולים יותר ואין לי כסף מיותר להשקיע בשביל שיהיה לי פלאפון יותר "קול" ולהתלהב ממנו,חוץ מזה שאני חייל והמשוכרת שלי זה אולי 1/5 מהסכום של הדיזיינר,אז ככה שגם זה די הרבה בשבילי ואני מביא כסף מהצד בשבילו.

תודה רבה אני כנראה אלך בכל מקרה על הדיזיינר,מקסימום תמיד אפשר למכור ולקנות משהו יותר חדש\מתקדם.

:wink:

Scan Speak

פורסם

ורק כדי שהמידע כאן יהיה נכון, הלג'נד וגם דיזייר Z נחותים מהדיזייר הרגיל. יש ה-HTC 7 אבל הם פועלים על מערכת הפעלה של מיקרוסופט.

מעבר לכך, האחריות היא בינלאומית של HTC - שנתיים.

ודבר אחרון, פריצת המכשיר והתקנת מערכת הפעלה שונה custom rom מומלצת על מנת להוציא את המקסימום מהמכשיר.

Veni Vidi Vici

פורסם

חברה עכשיו הציעו לי לקחת במקום הדיזייר את הHD7 בגלל שיש לו ווינדוס 7 וזה פותח המון אפשרויות בעתיד..

לפי הנתונים הוא אותו דבר כמו הדיזייר הרגיל,מה אתם אומרים אפשר יהיה להתקין על הדיזייר הרגיל את הווינדוס 7?

ולפי מה שהבנתי אין עברית לHD7 עוד..רציתי לשאול אתכם מה אתם אומרים רק בין שני המכשירים האלה מה עדיף? אשמח אם תפרטו לי על פי מה החלטתם.

במחיר זה אותו מחיר אני משיג.

תודה.

Scan Speak

פורסם

לא רק שלא פותח שום אפשרויות - ברוב המקרים האפשרויות או שלא נולדו עדיין או שישארו סגורות.

תן לאחרים להתגלח על המוטציה הזאת.

התשוקה בהחלט מכשיר מעל ומעבר. שדרג אותו (אם אפשר) לאנדרואיד 2.2 או 2.3 ואתה מסודר מכל בחינה שיש.

אני עם הענתיקה של מירס מרוצה מעל ומעבר.

פורסם

אני כבר לא יודע מה לעשות..

תגיד בדיזייר אפשר יהיה להתקין וינדווס 7?

לגבי הנתונים הם זהים אז אני לא חושב שתהיה בעיה של RAM או מעבד..

Scan Speak

פורסם

ל desire יש קרינה כמו של מיקרוגל באמצע טיגון פופקורן.

בקשר למחירים חבל שאתה מוכן להוציא כל כך הרבה בשביל מכשיר.

כנס לאתר פוקט לדוגמה לפורום מכירות יש שם אנשים שמוכרים מכשירים חדשים מקופסא במחירים הרבה יותר טובים מחנויות.

פורום מכירה בפוקט

• תוכן חדש...