Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני כבר לא יודע מה לעשות..

תגיד בדיזייר אפשר יהיה להתקין וינדווס 7?

לגבי הנתונים הם זהים אז אני לא חושב שתהיה בעיה של RAM או מעבד..

מה יש לדעת? מיקרוסופט עושים נסיונות עוד מימי PPC גירסה 2003 להכנס לתחום ללא הצלחה מי יודע מה.

לפחות בדגמים הקודמים לא היתה כמעט תחרות - (וזה לא שינה את העובדה שמערכת ההפעלה הזאת היתה חרא)

מרגע שיש שחקנים כדוגמת APPLE ואנדרואיד, לא רואה סיבה מיוחדת להעדיף דווקא את חלונות.

פורסם

צודק,זה בנתיים עדיף את האנדרואיד,וביררתי בחנות אני יכול בנתיים להתקין על הHD7 את מערכת ההפעלה אנדרואיד וכשיצאו קצת יותר אפליקציות\עברית נורמלית למכשיר (וזה ייצא) אני אחזיר את הווינדוס 7..ויעבוד איתו.

Scan Speak

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רק רציתי לעדכן.

קניתי את ה HD7 בסוף,בנתיים עוד לא הצלחתי לראות אותו ממש כי לא היה לי זמן לזה,ברגע שאשתמש בו אדווח כאן מה דעתי עליו.

Scan Speak

פורסם

אגב, עשיתי מחקר שוק קטן ומעניין על גלקסי S.

בזאפ מופיע שניתן למצוא את המכשיר ב-2515 ש"ח (הכי זול), בחברת "זבאלפון" הוא עולה 3950 ש"ח.

עכשיו.

ב"זבאלפון" אתה מקבל:

דיבורית, מטען רכב, עברית, 16 גיגה פנימי, ועוד.

בחנות פרטית:

-עברית (תוספת 149 שח)

או עדכון לאנדרואיד 2.2 (תוספת 259 שח, אך כולל העברית כולל שימו לב מקלדת בעברית! וואו!)

שדרוג ל-16 גיגה (מ-8) = כ-700 שח (?!)

מטען לרכב? 30 שח

ועוד ועוד ועוד שטויות מעצבנות כאלה, שאתה מגיע מאד קרוב למחיר של "זבאלפון"- שלא שווה לטעמי לקנות אותו מחנות פרטית. אשמח לדעת אם תראו שאני טועה ותתקנו אותי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...