Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום,

בזמן שהמערכת פועלת אני מבחין שיש רעידות מעצבנות וגורמות לרעש מעצבן באוטו של פלסטיק ופח שזז ועושה רעש לא נעים למוסיקה.

התפלאתי ושמתי לב שזה לא מהלוחית רישוי אלא דווקא מהטמבון האחורי ומהבגאג' שרועדים ועושים את הרעש הזה

מה אני יכול בכדי למנוע את הרעשים של התזוזה של החלקים ( כמובן... מלבד להחליש את הווליום כמובן )

הרכב המדובר הינו שברולט מאליבו 2006

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

התקנתי את המערכת רק לאחרונה לפני 3 שבועות ואני חייל והוצאתי את כל הכסף שהיה ברשותי, כמה אני אצטרך לחסוך בשביל לסדר את העניין הנ"ל ? משהו בסיסי שיעשה את העבודה?

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

פורסם

עברו מעל 24 שעות, מקפיץ.

כמה צריך לעלות העניין הזה?

פורסם

זה תלוי במתקין ובכמות העבודה שתידרש ובעלות החומרים...

קודם כל תבדוק אם לא מדובר ברעשים שמגיעים מהמנעול של דלת תא המטען - אולי יש ברגים שניתן לחזק.

אולי מדובר במקומות שניתן לשים בהם קצת קלקר (גרושים) בכדי להשתיק ולהשכיח את הרעידות הללו.

אולי באמת תזדקק לחומר בידוד לתא מטען.

תיגש למתקין קודם כל ותקבל הצעה לעבודה - רצוי לגשת למתקין טוב שיודע מה הוא עושה ואני מראש אומר לך - אין הרבה כאלה בארץ אז מציע לך לפנות בהודעות פרטיות לחברי פורום שיאמרו לך שיש להם על מי להמליץ.

לי כמובן יש כמה המלצות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

או שהכי פשוט וקל:

עדיף אולי לקנות את החומר בידוד בנפרד ולהתייעץ עם אנשים שיודעים איך ל"רפד" את הרכב כמו שצריך,

זה לא צריך להיות סיפור כזה גדול, רק אם אתה בחוסר תקציב,

אבל אם תחסוך טיפה ו.. אני לא רוצה לחזור על הדברים של אדי....

בהצלחה.

focal

the spirit of sound

פורסם

מעבר לזה גם מציע לעשות בדיקה לתקינות של התושבות של הטמבון - יתכן והרכב עבר תאונה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דבר ראשון אני מצטער שוקח לי המון זמן להגיב אל הנושא מכיוון שאני בצבא ורק עכשיו ניתנה לי גישה למחשב,

מבחינת חומרים עצמם כמה עולה לבודד? ביררתי המקומות שרועדים לי הם הטמבון והבגאג'

לגבי השאלה אם הרכב עבר תאוה, הרכב לא עבר תאונה.

אם תוכלו להמליץ לי בפרטי אני אשמח מאוד אני מתגורר בק.חיים ( חיפה ).

פורסם

תנסה לדבר בפרטי עם חבר הפורום EVGENI (לא זוכר את היוזר המדוייק שלו) - יש לו סיאט איביזה לבנה... אני זוכר שהוא הביא חומר בידוד של CACHE שלא היה יקר במיוחד ויתכן וכמות שכזו תספיק לך לטמבון ולאזורים הרועדים.

קיט באלק של דיינאמאט אקסטרים עולה 900 שקלים ופחות או יותר מחיר דומה לחומר של המתחרה המקביל - סקנד סקין דמפליפייר פרו.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...