Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה 2002 - מעל המחירון. כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחירון של רכבי טויוטה הוא אכן שערוריה

מצד שני - קונים יקר ומוכרים יקר

הוא קנה יקר אז הוא ימכור יקר ?!

אתה רואה מישהו קונה את האוטו הזה בעוד כמה שנים ?

פורסם

כמובן שקשה להתנבא איך יתנהג השוק בעוד כמה שנים. מצד שני - לפנני כ-3 חודשים מכרתי קורולה 1998 במחיר מחירון (למעשה 1000 ש"ח מתחת, אבל הרכב היה לפני טיפול תקופתי והחלפת בולמים) תוך שעתיים מפרסום מודעת חלון. סחירות גבוהה מזו לא הכרתי.

כמו שנאמר - דגם הקורולה של 2000-2002 מולצלח ביותר, סביר שהמכוניות יוסיפו לנוע בכבישים וגם להסחר במשך די הרבה שנים.

מצד שני - ראיתי היום מודעה של אחת מחברות הליסינג שהציעה מבחר משפחתומטיות 2008 במחירים בין 50-60K ש"ח. היה מדובר במודעה כללית בלי התיחסות למכוניות ספציפיות, אבל היא מעידה על שוק בוגרות ליסינג. חבר שלי קנה לפני כ-2-3 חודשים קורולה רובוטית 2008 עם 100,000 ק"מ מליסינג תמורת כ-60,000 ש"ח, כלומר תוספת של 20% תמורת התקדמות של 6 שנים בדגם (אבל רובוטי).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא צריך להסתכל קדימה , מספיק להסתכל מה קורה עכשיו .

עוד 10000 שקל (מימון למי שאין) ואתה מקבל רכב חדש ב-6 שנים (עם אותו קילומטרז') . למה לקנות אוטו ישן ?

פורסם
חבר שלי קנה לפני כ-2-3 חודשים קורולה רובוטית 2008 עם 100,000 ק"מ מליסינג תמורת כ-60,000 ש"ח, כלומר תוספת של 20% תמורת התקדמות של 6 שנים בדגם (אבל רובוטי).

ה 60 אלף ש"ח האלה לא מסתדר עם מחירי קורולה של אחת מחברות הליסינג.

המחיר שם הוא למשל 67 אלף ש"ח (המחיר הנמוך מבין קורולות שיש להם דו"ח בדיקה), עבור רכב שעשה תאונה ( הוחלפה דלת) בק"מ דומה. קשה להאמין שבמיקוח הליסינג ירדו במחיר מ 67 עד ל 60 אלף ש"ח. האם יש לך עוד פרטים על הרכב הזה והאם הוא נקנה מחברת ליסינג קטנה?

יהודה

פורסם

אני לא יודע הרבה פרטים נוספים, אבל הרוכש מרוצה עד כה (3 ודשים). אני יודע גם על פוקוס 2008 עם קילומטראז' נמוך שנרכשה סביב 64K, ומדובר ברכב שנבחר בקפידה בחברה מכובדת. כנראה שצריך לדעת לנהל מו"מ גם מול חברות הליסינג, ויתכן גם שיש הבדלים בין חברות ואזורים שונים.

אתמול או היום ראיתי באחד העיתונים מודעה כללית (ללא פירוט של מכוניות ספציפיות), נדמה לי של אופרייט ליס, שבה הוצעו משפחתומטיות מתחת ל-60K. איני זוכר איזה דגמים הופיעו שם ולא קראתי את האותיות הקטנות, אבל לפחות באותיות הגדולות לא דובר על "ועוד XXX תשלומים".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כלומר תוספת של 20% תמורת התקדמות של 6 שנים בדגם (אבל רובוטי).

זה לא רק התקדמות ב-6 שנים, זו בעיקר התקדמות בשני דגמים על כל המשתמע מכך (בטיחות, איכות וכיו"ב).

פורסם

כן

קוראים לאנשים האלה סטודנטים בדרך כלל או כל סוג אחר של אנשים שעוברים שלב של תפרנות בחיים.

ועדיין המחירון, נמוך ככל שיהיה - ישמר גבוה באופן יחסי למכוניות אחרות באותו שנתון

ברור - זה הולך ונהיה יותר ויותר זניח ככל שמחזיקים את הרכב אבל זו עדיין האמת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא ענית על השאלה של EYAL: כל בר דעת, וגם סטודנט תפרן, יעדיף להוציא 50K על רכב בן 3-4 מאשר על רכב בן 8-9.

הויכוח אינו האם הקורולה הוא רכב טוב ואמין, אלא האם המחירון שלו מוצדק בהינתן שבאותו מחיר ניתן לרכוש רכבים טובים לא פחות (ואפילו אף יותר) אשר הנם חדשים ב-5-6 שנים.

פורסם

1. לדעתי המחירון של הקורולה מופקע ,במיוחד מהשנתונים האלה.

2. ההורים שלי מכרו כזו 2001 לפני כ3 שנים בכמה אלפים טובים מעל המחירון (לדעתי 5-6K מעל, לא זוכר בדיוק) ועדיין אנשים רבו על הרכב ! [המחירון היה אז בסביבות ה70].

נ.ב. בקשר למציאות משנתוני 2006-2007 : לנסר הוא לא ממש רכב מוצלח , הפוקוס רכב טוב עם מנוע וגיר עלובים.

המחירים שצויינו כאן אולי נכונים לדגמי ליסינג לא לדגמים מאובזרים או מלקוחות פרטיים.

הקורולה הרובוטית ,במיוחד מליסינג זוכה לביקוש 0 ונמכרת חזק מתחת למחירון

כיום בשוק הקורולה, על פי מה שאני שומע ורואה יש 2 דגמים מאוד מבוקשים: 2001-2002 שהם אחרי מתיחת הפנים באמצע חיי הדגם , כנ"ל לגבי 2005-2007 שהם לאחר מתיחת הפנים של הדור הבא ותוצרת יפן.

על הקורולה 2005 של אמא שלי משאירים יותר פתקים מאשר משאירים לי על ה GTI... :D אנשים פסיכים על כל הראש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נ.ב. בקשר למציאות משנתוני 2006-2007 : לנסר הוא לא ממש רכב מוצלח , הפוקוס רכב טוב עם מנוע וגיר עלובים.

המחירים שצויינו כאן אולי נכונים לדגמי ליסינג לא לדגמים מאובזרים או מלקוחות פרטיים.

ועדיין, לנסר 2007 עולה על קורולה 2002 בכל מובן, וכך גם פוקוס עם הגיר והמנוע העלובים שלה.

אגב, מה ההבדל בין לנסר/פוקוס 2007 ליסינג לזו הפרטית? למיטב ידיעתי זה בדיוק אותו דבר עם 6 כ"א וכל החשמול הרגיל (חריג: יש פוקוס X עם בקרת אקלים, שזה לא הבדל מהותי).

פורסם

תודה רבה לכל המשיבים!!

אכן, כיון שהשיקול המשמעותי שלנו היה אמינות, וחיסכון בדלק, החלטנו ללכת עליה.

אבל! באותו יום ראיתי מודעה של סוכנות טויוטה שיש להם בדיוק את אותו רכב,שחזר אליהם מטרייד-אין, מטופל רק במוסך המרכזי שלהם, אמנם עם 150 אקמ"ש ולא 95, אבל הם מכרו אותו ב-40K! הלכתי על זה....:-D

פורסם

תיקח מתחנת דלק עיתון לוח פוקוס, יש שם קורולה 2002 עם 110K ק"מ ב 39K ש"ח...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

לוח פוקוס אחלה קנה מידה... אין מה לומר :)

ועדיין, לנסר 2007 עולה על קורולה 2002 בכל מובן, וכך גם פוקוס עם הגיר והמנוע העלובים שלה.

אגב, מה ההבדל בין לנסר/פוקוס 2007 ליסינג לזו הפרטית? למיטב ידיעתי זה בדיוק אותו דבר עם 6 כ"א וכל החשמול הרגיל (חריג: יש פוקוס X עם בקרת אקלים, שזה לא הבדל מהותי).

מה ההבדל בין נערת ליווי לבין נזירה ?

אין מתנות חינם, רכבים עם עבר ליסינג הם רכבים ששווים משמעותית פחות כסף מהמחירון.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לוח פוקוס אחלה קנה מידה... אין מה לומר :)

לא אמרתי לו ללכת להוציא צ'ק בנקאי, לבדוק לא עולה כסף. :lol:

בכל אופן לשלם 50K על קורולה 2002 נשמע לי הזוי... יש גבול... אתה יודע זה מצחיק, ב 50K אני משיג אודי A6 2002... הזוי.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אין מתנות חינם, רכבים עם עבר ליסינג הם רכבים ששווים משמעותית פחות כסף מהמחירון.

לרכבי ליסינג יש מחירון נפרד שהוא נמוך ממחירון פרטי. זה כבר מגולם. אני לא רואה סיבה לפסול רכב מליסינג רק בשל היותו כזה. צריך לקחת את הרכב לבדיקה ולבדוק את מצבו. גם רכב בבעלות פרטית יכול להיות שחוט.

לפתוח השרשור - תתחדש ובהצלחה.

• תוכן חדש...