Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבר, בתקופה כל כך קשה עם משטרות אתה מפרסם כזה פרוייקט שאתה רוצה לעשות.

אני בטוח שהמשטרה תחפש אותך כמו שעשו לרבים מהפורום.

תמיר.

פורסם
תחשוב להגדיש את המנוע הנוכחי, לדעתי תוכל להגיע איתו לסביבות ההספק הרצוי, בפחות כסף על השתלת מנוע של גלאנט ואז הגדשה שלו.

ביררתי כבר לגבי להגדיש את ה1.6 של הקולט ולא אוכל לבצע זאת ללא פתיחת מנוע ואת החלקים הללו קשה להשיג (מה שחוץ מזה מנוע סגור משמע פחות בעיות ולכן אני מעדיף 1800 סגור מאשר 1600 עם מנוע פתוח )

חבר, בתקופה כל כך קשה עם משטרות אתה מפרסם כזה פרוייקט שאתה רוצה לעשות.

אני בטוח שהמשטרה תחפש אותך כמו שעשו לרבים מהפורום.

צודק במאה אחוזים , זה עצוב שמשפרי המכוניות צריכים להרגיש כמו פושעים במדינת ישראל של 2010 אבל זה השריטה הכיף שלי אין שנייה ביום שאני לא חושב על זה ואין מה לעשות אי אפשר לרדת למחתרת יותר צריך לברר ולדבר לגבי פרויקטים מהסוג הזה

אם המשטרה מחפשת משפרי מכוניות בפורומים ומבזבזת על זה זמן אז אני מבין למה יש כלכך הרבה חוסר אונות במשטרה ותאונות דרכים רבות כלכך

אהלן אמיר,

אמרת שברצונך להגיע להספק של עד כ-180 כ"ס. אינני יודע איזה מנוע של מיצובישי גאלאנט אתה מתכוון להשתיל בתוך הקולט,

ה-1800 או ה-2000 סמ"ק, אבל נדמה לי שעם שני המנועים הללו ניתן להגיע להספק הרצוי בצורה אטמוספרית על ידי ביצוע פורטינג

במקומות הנכונים, שינוי ביחס הדחיסה, הוספת ירקות למניהם וכו'...

מנוע אטמוספרי משופר יחסוך לך את הכאב ראש בהשגת ותחזוקת רכיבי הגדישה השונים, כמו כן ייתן יד גם באמינות הרכב.

בנוסף, זוהי דרך חוקית יותר מאשר לגדוש את המנוע (להשתיל מנוע 1800-2000 סמ"ק זה גם לא כל כך חוקי...)

שווה לך לשקול את הכיוון האטמוספרי.

בהצלחה!

תודה ! אני מתכוון לשים מנוע 1800 של גאלנט (מנוע סגור) ביררתי לגבי עלויות של פורטינג מנוע + קיט יניקה + צנרת פליטה יגיע ל160 170 כח זה גם בלחץ (סטנדרט 129 כח סוס ) לגבי עלויות זה יוצא +- אותו סכום השקעה כמו להגדיש את מנוע זה , הסיבה כמובן שעדיף טורבו מכוון שאם יום אחד אני אחליט להגדי את ההספק אוכל לעשות זאת בקלות יותר מאשר במנוע אטמוספרי (למשל החלפה לטורבו יותר גדול , ניהול מנוע וכדומה) , לגבי החוקיות גם איביזה טורבו עם פילטר פתוח זה לא חוקי !! (סתם לצורך דוגמא) אז לא משנה לאיזה כיוון הפרויקט הזה ילך הוא לא יהיה חוקי

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

כיף לראות אנשים כמוך בארץ ...

על תשמע לאף אחד לרכב הזה יש שוק שיפורים מספיק גדול ...

רק תעשה חיפוש באתרים גרמניים יש שם אפילו פורום מועדון של קולט ..

יש מספיק מספיק פורייקטים על קולט בחול ותאמין יש כאלה שגם נוסעות ונוסעות גיהנום !...

לרכב הזה יש הרבה פוטנציאל עם היידע והמכונאי הנכון אפשר לבנות בהמה

אני אז מאחל לך רק בהצלחה !!

רק שתדע קיימים לרכב שלך בחול גם קוילאוברים

פורסם

כן אחי לגבי הקולאוברים אני יודע יש של חברת KSPORT שהבנתי שהם מצוינים .

תודה אחי אני כל היום מחפש עוד איזה משהו לשמוע על הרכב הזה וראיתי אחת בארץ אפילו שנותנת בראש לקורבט

פורסם

fish

בעניין החוקיות, כמו שציינתי מקודם להתקין מנוע 1800 זה גם לא כל כך חוקי, אבל התכוונתי שמבחינת אספירציה אין שינוי.

לעומת זאת, התקנת מנוע 1800 + לגדוש אותו שזה למעשה גם עלייה בנפח וגם שינוי באספירציה.

בנוגע לשיטה האטמוספרית, אני חשבתי ששמנוע 1800 ניתן להוציא בסביבות ה180 כוח ע"י שינוי יחס הדחיסה, ביצוע פורטינג,

פילטר פתוח, צ'יפ וכו'...

אם ממש מתאמצים, ניתן להגיע להספק ע"י ייבוא קאמשפטים חמים מחו"ל, אבל זה לא רלוונטי כי ככה זה באמת ייצא יקר יותר הן

בגלל המחיר של הקאמשפטים והן בגלל חיזוק הרכיבים מסביב (בוכנות טלטלים וכו'...).

אמיר,

אינשאללה תרים את הפרוייקט.

There is no replacement for displacement, אבל עדיין מעדיף לגדוש :-D

פורסם

אתה לא צריך לפתוח מנוע כדי להגיע ל160 כ"ס.

תגדוש על ה1.6 במנוע סגור 0.5 באר ולהערכתי תגיע לכיוון ה150 כ"ס.

שים טורבו קטן, שמור על זמינות ותידאג לאינטקולר טוב ואמנם האמינות לא תיהיה כמו מנוע מהחברה אבל אם תשתמש בחלקים טובים (לא מעולים אבל טובים) ותקפיד על בניה איכותית אתה לא אמור לסבול.

כמו כן קח בחשבון שכל סוס זה לא הכל ותוספת המומנט שתקבל תיהיה משמעותית.

זה שתגיד לעמך "איביזה טורבו עם פילטר פתוח גם לא חוקית" זה שקר משתי סיבות:

1. זה עובר טסט ב90% מהמכונים ורוב השוטרים גם לא עושים בעיות, בנוסף יש אישורים שעוזרים בלא מעט מהמקרים.

2. להחליף פילטר פתוח לתיבה המקורית המקרה הכי גרוע זה עיניין של 3 דקות (וזה גם בתנאים בייתים), להחליף מנוע ועוד עם כל האביזרים זה ממש לא 3 דקות ואי אפשר לעשות את זה בחנייה של הבית נכון? (אלא אם יש לך 106 GTI ועץ לתלות את המנוע :wink:)

פורסם
אתה לא צריך לפתוח מנוע כדי להגיע ל160 כ"ס.

תגדוש על ה1.6 במנוע סגור 0.5 באר ולהערכתי תגיע לכיוון ה150 כ"ס.

שים טורבו קטן, שמור על זמינות ותידאג לאינטקולר טוב ואמנם האמינות לא תיהיה כמו מנוע מהחברה אבל אם תשתמש בחלקים טובים (לא מעולים אבל טובים) ותקפיד על בניה איכותית אתה לא אמור לסבול.

כמו כן קח בחשבון שכל סוס זה לא הכל ותוספת המומנט שתקבל תיהיה משמעותית.

זה שתגיד לעמך "איביזה טורבו עם פילטר פתוח גם לא חוקית" זה שקר משתי סיבות:

1. זה עובר טסט ב90% מהמכונים ורוב השוטרים גם לא עושים בעיות, בנוסף יש אישורים שעוזרים בלא מעט מהמקרים.

2. להחליף פילטר פתוח לתיבה המקורית המקרה הכי גרוע זה עיניין של 3 דקות (וזה גם בתנאים בייתים), להחליף מנוע ועוד עם כל האביזרים זה ממש לא 3 דקות ואי אפשר לעשות את זה בחנייה של הבית נכון? (אלא אם יש לך 106 GTI ועץ לתלות את המנוע :wink:)

הכל טוב ויפה שיש לזה אישורים וזה עובר טסט (במזל דרך אגב) אבל אם שוטר מחליט להתעלק עליך הוא יכול להוריד לך את הרכב מהכביש רק על פילטר פתוח , שזה מה שדפוק במדינה מהבחינה הזאת כל החלקים חוקיים ועוברים תהליכי בדיקה ביבואם אבל עדיין שוטרים יכולים להוריד אותך מהכביש עליהם !

ד"א אם שוטר יעצור אותך וירצה להוריד אותך על פילטר פתוח זה לא יעניין אותו שיש לך את המקורי בבית (מנסיון של חבר)

חשבתי על להגדיש את המנוע הנוכחי (פחות כאב ראש ) , יש לך מושג אולי איזה טורבו יתאים לפרויקט כזה ?

פורסם
ד"א אם שוטר יעצור אותך וירצה להוריד אותך על פילטר פתוח זה לא יעניין אותו שיש לך את המקורי בבית (מנסיון של חבר)

למה זה אמור לעניין אותו מה יש לך בבית ?

זה כמו שתסע עם ג'אנטים לא ברישיון ותגיד לו שיש לך את המקוריים בבית... :shock:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בדיוק מה שהסברתי לבחור מעליי !

הוא אמר שאפשר להחליף את הפילטר למקורי ב3 דקות , מן הסתם הפילטר המקורי עם הקופסא והצנרת לא יהיה אצלך באוטו חח

אז מה תגיד לשוטר שנייה אני הולך הביתה לשים את המקורי

פורסם

חשוב שתשמור את המנוע המקורי בבית!

ככה שאם יוריד אותך שוטר, אתה פשוט אומר לו שיש לך את המקורי בבית.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
בדיוק מה שהסברתי לבחור מעליי !

הוא אמר שאפשר להחליף את הפילטר למקורי ב3 דקות , מן הסתם הפילטר המקורי עם הקופסא והצנרת לא יהיה אצלך באוטו חח

אז מה תגיד לשוטר שנייה אני הולך הביתה לשים את המקורי

שמע פשוט לא הבנת את הכוונה שלי :roll:

לא היתכוונתי שתגיד לשוטר "יש לי בבית את הפילטר המקורי אז אל תוריד אותי מהכביש" אלא שמקסימום להחליף לפילטר רגיל זה קל בניגוד ללהחליף מנוע :?

פורסם
חשוב שתשמור את המנוע המקורי בבית!

ככה שאם יוריד אותך שוטר, אתה פשוט אומר לו שיש לך את המקורי בבית.

זאת לא הייתה הכוונה שלי !

התכוונתי שמבחינת שוטר הוא טורבו שווה ערך לפילטר פתוח וזה שינוי במכלול והוא יכול להוריד אותך מהכביש על זה , זה שיותר קל להחליף פילטרים מאשר טורבו זה כבר משהו אחר. כמו ששוטר שעצר את חבר שלי אמר לו על הפילטר : "מהזה יש לך טורבו פה ?"

שמע פשוט לא הבנת את הכוונה שלי :roll:

לא היתכוונתי שתגיד לשוטר "יש לי בבית את הפילטר המקורי אז אל תוריד אותי מהכביש" אלא שמקסימום להחליף לפילטר רגיל זה קל בניגוד ללהחליף מנוע :?

חח זה ברור ללא צורך בהסבר וזאת לא הייתה הכוונה שלי , אתה עדיין תקבל הורדה מהכביש (אם בא לו ממש) ותצטרך לעשות טסט מחדש ! זה שבמקום להוריד טורבו תצטרך רק לשים את הפילטר המקורי כדי לבצע זאת

פורסם

לפותח השרשור, יאללה ,תקפוץ למים:

מנוע 1600 מוגדש+תיבת הלוכים, תארגן ניהול מנוע חיצוני ותגדוש לשלום.

!Bp)tJ)gB2k~$(KGrHqQH-E!EuYz1,UnDBLs3!d!IU!~~_12.JPG

הכי פשוט, הכי מהיר והכי נכון.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...