Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יבדוק את האפשרות לייבא תודה ! (AMITGO)

האמת כבר ראיתי מספר מנועים הבעיה זה היה תאימות ואי אפשרות לייבא

keep drooling im spooling :twisted:

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדיף להביא כבר את המנוע של הסייבורג, יש יותר סיכוי שזה יעבור טסט, כי אין טורבו וכי זה אמור לעבור זיהום אוויר. וגם ככה יש לו יותר כ"ס פלוס תיבה עם LSD (בהנחה שהוא קונה מנוע פלוס גיר) וזה מתאים לרכב ללא שינוי מבנה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

זה נכון יהיה יותר קל פשוט להביא 4G92 MIVEC DOHC מאשר 4G61T הבעיה שאי אפשר למצוא את המנועים הללו חוץ מיפן וביפן כבר לא מוכרים או מייצרים את המנוע הנ"ל שלא נדבר על תיבת ההילוכים,לכן האופציות הן כאלה :

1.לייבא באופן אישי 4G61 T (כי אפ סוכן ייבוא של מנועים לא מוכן לייבא את המנוע בישבילי ) + גיר כמובן מEBAY

2.לשים טורבו קטן על המנוע הנוכחי 4G92 SOHC,בנפח 1600(איזה טורבו מתאים לגדישה נמוכה במנוע סגור ?)

3.להחליף למנוע 4G93 SOHC , בנפח 1800 ולשים עליו טורבו TD04

אם למישהו יש איזה שהיא דרך לעזור לי לקדם את אחת משלושת הדרכים הנ"ל כמובן (לפי סדר העדיפות כש1 הכי עדיף) , אשמח לעזרה !!

פורסם

אתה לא מוצא כי אתה מחפש באופן פסיבי. תרשם לפורומים במדינות בהם הרכב היה נמכר ו\או פורומים יעודיים למיצובישי\קולט ותשאל. הרבה עבודה ללא ספק, אבל אם אתה רציני בעניין...

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אין לי בעיה לחפש זאת לא הבעיה וגם אני ימצא !

הבעיה האמיתית שלא יהיה אפשר לייבא אותו מפאת אישורים ממשרד התחבורה!

נניח שאני יצליח איכשהוא לייבא אותו אצטרך להחליף חצי רכב שיעבוד עם המנוע הזה כולל מחשב חדש שאין לי מושג איפה להתחיל לחפש הבעיה פה זה אישורים וזמינות ואישור חלקים שבסופו של יום יצא מאוד יקר סיפור של 40 50 אלף .

אמרתי בהודעות קודמות שלי (בשרשור אחר http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=354493)שיש לי כ 15 אלף שקל להוציא על מנוע מוגדש (כמובן שהרכב לאחר יישור קו מלא צמיגים וקפיצים חדשים)

לכן הרעיון של 1.6 סגור או 1.8 סגור נראים לי הכי טובים וכמובן הכי מתקרבים לתקציב שלי

פורסם

מנעו 1.8 של גאלנט יעלה לך 5.5-6.5 ועוד עבודה 1K 7.5K בגג של הגג,תוסיף פילטר פתוח,חוטי הצתה עבים,נגיד ולפני שתרכיב את המנוע תחליט לעשות פורטינג ולהוריד יחס דחיסה(מעלה הספק אטמוספרי במוגדש עדיף לעלות יחס דחיסה עקב לחץ בצילנדרים)עוד 4.5-5.5K סגרת הכל בערך 15K אבל בתנאי שהכל הולך חלק ובלי הרבה בעיות יש מומחה ללאנסירים פה בצפון אם תירצה מספר של הבנאדם תשלח לי ה.פ אני יתן לך

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

• תוכן חדש...