Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בג'ימיקאנות הייתי אומר ש"מי שלא פונה לא נוסע" :)

ולדעתי יהיה קשה לפנות מהר בקולט עם מנוע חזק וכבד (לא שמלכתחילה מדובר באיזה שלדה מדהימה) - אבל יכול להיות שאתבדה.

הגדלת הגלגלים הייתה צעד נכון בכיוון הזה (בעיקר הרוחב). אגב - בלמים חזקים יעזרו גם הם בג'ימיקאנות.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המתלים של הקולט לא מספיק קשיחים בשבילך?! אני מרגיש את העמוד שידרה מתארגן מחדש מכל אבן חצץ שהתגלגלה בטעות על הכביש. אם אתה רוצה יציבות בפניות, לא שצריך כי הוא פונה די ישר בגלל שיש לו אנטי רוול מקדימה ומאחורה, תשים אנטי רוול אחורי יותר עבה, וחיזוק strut tower אחורי וקידמי. כל עוד אין לך LSD אין טעם לחזק את הקידמי. תכלס לא צריך את כל זה, אבל אתה כן חייב להגדיל את הבלמים הקדמיים, כי בעומס גבוה (5 אנשים + ציוד) הם לא ממש בולמים.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
אז למה לא לבצע את הפרוייקט על רכב עם נתני פתיחה יותר מרעננים?

הפיג'ו ראלי עם טורבו עשויה להיות יותר מעניינת מהקולט.

אגב, אני חושבת שיש אחת כזאת למכירה.

הכחולה מרחובות / נס ציונה ?

המתלים של הקולט לא מספיק קשיחים בשבילך?! אני מרגיש את העמוד שידרה מתארגן מחדש מכל אבן חצץ שהתגלגלה בטעות על הכביש. אם אתה רוצה יציבות בפניות, לא שצריך כי הוא פונה די ישר בגלל שיש לו אנטי רוול מקדימה ומאחורה, תשים אנטי רוול אחורי יותר עבה, וחיזוק strut tower אחורי וקידמי. כל עוד אין לך LSD אין טעם לחזק את הקידמי. תכלס לא צריך את כל זה, אבל אתה כן חייב להגדיל את הבלמים הקדמיים, כי בעומס גבוה (5 אנשים + ציוד) הם לא ממש בולמים.

אז מה שהבנתי שבנוסף לקמבר ומוט פיתול כמו כן בלמים מוגדלים ומוט מייצב אחורי ?

יש למישהו מושג אפ הגיר והקלאץ יחזיקו מעמד או שצריכים שדרוג/חיזוק/החלפה ליותר טוב ?

ואיזה ברקסים מומלץ לשים ?

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

אגב, יש מצב שהיום בסביבות 20:00 נסעת בכביש מס' 1 מת"א לכיוון מחלף השבעה?

אם כן, נסעתי בקופרה שחורה לידך, הקולט באמת יפיופה והג'אנטים מחמיאים מאד.

פורסם

כן אחי ראיתי אותך גם זיהיתי אותך לפי הג'אנט שלך

תודה רבה על המחמאות הרכב שלך גם מדהים ממש אחת הקופרות היפות שראיתי

דרך אגב למה אתה מוכר אם אפשר לשאול ?

פורסם

106 ראלי עם טורבו זה אוטו גהנום. זהו, הייתי חייב לפרוק (גדישה). תמשיכו בדיון.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
כן אחי ראיתי אותך גם זיהיתי אותך לפי הג'אנט שלך

תודה רבה על המחמאות הרכב שלך גם מדהים ממש אחת הקופרות היפות שראיתי

דרך אגב למה אתה מוכר אם אפשר לשאול ?

שהמנהלים לא יגידו שהפכנו את השרשור לצ'ט ואז ינעלו לך אותו, חבל...

בכל מקרה, מוכר בצער רב בגלל הרבה סיבות אבל אל דאגה, בינתיים לא הולך לי,

דובר על זה רבות בפורום, המחיר מחירון של הקופרה גבוה מידי כרגע.

ותודה על המחמאות! :wink:

פורסם
הכחולה מרחובות / נס ציונה ?

מהאיזור ..

וראלי + פניות = לא זה?!

אני אישית הייתי קונה בסיס יותר טוב להתחלה של פרוייקט כזה ..

diforce ( מה השם שלך ?) ,

TOYO T1R צמיג מעולה . ברטוב וביבש . מנסיון עם הראלי שלי ..(:

פורסם
מהאיזור ..

וראלי + פניות = לא זה?!

אני אישית הייתי קונה בסיס יותר טוב להתחלה של פרוייקט כזה ..

diforce ( מה השם שלך ?) ,

TOYO T1R צמיג מעולה . ברטוב וביבש . מנסיון עם הראלי שלי ..(:

ממש לא התכוונתי לגבי הפניות של הראלי , התכוונתי מבחינת מנוע שזה עדיין מנוע אטמוספרי ואני רוצה שבלול

פורסם

פרסמתי מקודם שאני רוצה לעשות לקולט שבלול !!

ההצעות שלכם ממש טובות (וכן אני בוחן את האופציה של 106 טורבו) , ואני לא חסיד קולט רק שאני אני בטוח שאם הייתי עושה להונדה האצבק פרויקט לא הייתי מקבל כאלה תגובות !

לקולט יש סטיגמה של רכב ממש לא ספורטיבי אבל בזה יש להאשים רק את יבואני מיצובישי בארץ מכוון שכמו שאמרתי בהודעות קודמות יש כ 5 סוגים של רכבי ספורט המתבססים על שלדת הקולט !!!!!!

ולא רכבים בעלי 125 כח סוס אני מדבר על 172 196 כח ואפילו הקולט GTI שבעלת הנעה כפולה

אז תחשבו על עוד רכב שהשלדה שלו נמצאת בכל כך רכבי ספורט

הנה רק דוגמא אחת לרכבים האלה :

http://img689.imageshack.us/img689/5628/1995mitsubishimiragecyb.jpg

http://img195.imageshack.us/img195/1892/664862573full.jpg

ואני בטוח שאם בזמנו היבואן היה מחליט להביא את הרכבים הללו ארצה היום היינו חושבים על הקולט מחשבות שונות לגמרי !

פורסם

אהלן אמיר,

אמרת שברצונך להגיע להספק של עד כ-180 כ"ס. אינני יודע איזה מנוע של מיצובישי גאלאנט אתה מתכוון להשתיל בתוך הקולט,

ה-1800 או ה-2000 סמ"ק, אבל נדמה לי שעם שני המנועים הללו ניתן להגיע להספק הרצוי בצורה אטמוספרית על ידי ביצוע פורטינג

במקומות הנכונים, שינוי ביחס הדחיסה, הוספת ירקות למניהם וכו'...

מנוע אטמוספרי משופר יחסוך לך את הכאב ראש בהשגת ותחזוקת רכיבי הגדישה השונים, כמו כן ייתן יד גם באמינות הרכב.

בנוסף, זוהי דרך חוקית יותר מאשר לגדוש את המנוע (להשתיל מנוע 1800-2000 סמ"ק זה גם לא כל כך חוקי...)

שווה לך לשקול את הכיוון האטמוספרי.

בהצלחה!

There is no replacement for displacement, אבל עדיין מעדיף לגדוש :-D

פורסם

לא הבנתי, מצד אחד אתה מציע לו להגיע לאותו הספק (שבחיים לא ייקרה אבל לא משנה) רק משיפורים אטמוספירים שיעלה לו יותר כסף ויפיק פחות תוצאות בגלל החוקיות אבל מצד שני אתה מציע לו לעשות את זה ע"י החלפת מנוע ושיפורו שגם ככה לא יאשרו לו את המנוע ברישיון :roll:

• תוכן חדש...