Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רבאק, האוטו הזה רק חודשיים אצלי וכל יום יש משהו אחר!

בימים האחרונים אני מרגיש ריח חזק של כמו שמן\גומי שרוף באוטו. הריח מופיע (לא תמיד) לאחר נסיעה ואף פעם לא בתחילת נסיעה או תוך כדי, ונעלם תוך כחצי דקה לכל היותר. מה שעוד מוזר שהריח מורגש בעיקר בתוך הרכב והרבה פחות בחוץ.

שמן, הוחלף בטיפול לפני 3 וחצי אלף ק"מ ולא ירד מאז מילימטר במדיד, אין עשן כחול\שחור\לבן מהאגזוז, נוזל בלמים מלא, שמן משאבת הגה כח גם מלא (עברתי עם כל השמנים ברכב), קלאץ' נבדק במוסך ונמצא תקין (חשבתי שאולי הוא מחליק), הרכב לא מתחמם ואין שום שקית שדבוקה לאגזוז. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?

• ספונסר פורום
פורסם

תבקש שיבדקו לך את צנרת הנשם ,

כמו כן אם מדובר במנוע AKL/AEH יש מצב

לנזילה של שמן ממכסה השסתומים על סעפת הפליטה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

צינורות מסריחים שעולים המון כסף ואפשר להשיג רק בצמפיון/ לאלתר כאלו

שתי הסיבות שנתנו קורות הרבה... אם זה שמן אז הוא נשרף על הסעפת ונכנס לך ישירות מהמזגן... (כן, מה התפקיד של הפילטר אוויר בדיוק? הוא לא עוזר במקרה הזה)

והסיבה השני כפי שאמרו הצינורות נשם, איפה שהוא הוא כנראה קרוע אצלך ואז האדי שמן גם בדרכם לתוך הרכב...

פורסם

היא אכן ידנית אבל עיקר הנסיעות שלי מחוץ לעיר כך שלא יוצא לי להשתמש יותר מדי בקלאץ'.

חשבתי שאולי הוא מחליק, אבל זה נבדק במוסך ונמצא שהוא תקין לגמריי.

פורסם

אני רק משער למרות שנראה לי שקודמיי היו יותר קרובים לאיתור התקלה שלך.

( אולי אולי אולי ) אולי ברקס תפוס?! :shock:

פורסם

חשבתי על זה גם =\

אבל ניסיתי לעזוב את ההגה כשאני נוסע בכביש מהיר והאוטו נוסע ישר כמו סרגל, כנ"ל כשאני מתחיל לבלום ועוזב את ההגה.

אני חושב שאם אחד הברקסים היה תפוס האוטו היה גולש לאחד הצדדים...

• תוכן חדש...