Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גולף 2001 אוט'.

המפשיר אדים עושה רעש כילו הוא מפשיר אבל בפועל לא יוצא אוויר מהפתחים. כמו כן גם החימום הפנימי, עושה רעש כאילו הוא מחמם אך בפועל מוציא רק אוויר.

יש לציין שהמזגן עובד מצויין.

לדעתי הבעיה היא ברדיאטור של החימום, האם אני צודק?

ואם כן היכן הוא נמצא כי לא הצלחתי לזהות אותו.

אני אשמח לשמוע אנשים שנתקלו בבעיה הנ"ל.

תודה.

פורסם

ייתכן מאוד שהרדיאטור הפנימי סתום או בוטל עקב נזילה של נוזל קירור ולכן לא קיים חימום ברכב.

עלות החלפת רדיאטור פנימי היא בסביבות 2000 שקלים והדבר כרוך ביום עבודה שלם.

צריך המלצה למוסך אמין ובעל ניסיון רב ?

איזה כייף לי :)

פורסם

מה זאת אומרת בוטל עקב נזילה של נוזל קרור?

איך אני יכול לדעת שהבעיה טמונה שם? אני שואל מכיוון שלפני כמה חודשים הייתה לי בעיה עם הטרמוסטט והמכונאי הדביק לי שם עם דבק אדום 2 צינורות.

האם תצלום של תא המנוע יעזור?

פורסם
מה זאת אומרת בוטל עקב נזילה של נוזל קרור?

איך אני יכול לדעת שהבעיה טמונה שם? אני שואל מכיוון שלפני כמה חודשים הייתה לי בעיה עם הטרמוסטט והמכונאי הדביק לי שם עם דבק אדום 2 צינורות.

האם תצלום של תא המנוע יעזור?

אין מנוס אלא לבדוק את המערכת בצורה ייסודית. האם בכלל קיים תרמוסטט או שגם הוא בוטל ?

מצורף שרטוט שבו סימנתי עבורך את הרדיאטור הפנימי שנמצא מאחורי הדשבורד.

N80-0152.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם

צילמתי את תא המנוע.

ניתן לשים לב לאיזולירבנד האדום, לא יודע אם הוא קשור לעניין או מה עשו שם אבל אשמח לדעת.

יש תרמוסטט והוא פעיל בזה אני בטוח.

ואני אשמח אם תראו לי היכן בדיוק נמצאים הצינורות של הרדיאטור חימום. (בתצלום שצילמתי)

המון תודה.

21.12.2010 (1).jpg

21.12.2010 (2).jpg

• תוכן חדש...