Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני רוצה לקנות סיאט איביזה ,

ראיתי היום סיאט איביזה שנת 2002 דגם סטלה ידני 3 דלתות רציתי לדעת מה המחירון של הרכב כי לא מצאתי אותה בלוי יצחק .

בכל אופן רציתי קצת לשמוע איך הרכב החזקה טיפולים.

תודה מראש.

פורסם
שלום לכולם אני רוצה לקנות סיאט איביזה ,

ראיתי היום סיאט איביזה שנת 2002 דגם סטלה ידני 3 דלתות רציתי לדעת מה המחירון של הרכב כי לא מצאתי אותה בלוי יצחק .

בכל אופן רציתי קצת לשמוע איך הרכב החזקה טיפולים.

תודה מראש.

מנסיון עם לפחות שתיים מהדור הזה+קורדובה שהיא בעצם איביזה עם בגאז', האוטו אמין ומאד נח לנהיגה.

בתנאי שטופל במוסך מורשה .חלקים יקרים אבל "עניים לא יכולים לנרשות לעצמם לקנות בזול", כלומר ההשקעה משתלמת.

בדוק שברדיאטור יש נוזל קירור ייעודי של פולקסווגן.

עוד באגים: כבל מצמד שנקרע מוקדם יותר ביחס רכבים אחרים, אז בדוק גם מתי הוחלף וידיות פנימיות שמקלפות את צבע הכרום שלהן (לא משמעותי).

אני מעדיף את הסטלה כי אין בה את המסך המעצבן והנוטה להתקלקל עם חלוף השנים(שנמצא ב "SIGNO".

בקיצור, מומלץ.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
מחירון יד 2 הוא 24,000 לסטלה 1.4 3 דלתות. :roll:

רציתי להדגיש הרכב הוא מנוע 1.6 75 כוחות סוס סטלה הרכב מגיע גם עם סאנרוף חשמלי אם זה משמעותי למחירון בכל אופן אני ישמח לקבל את המחיר בלוי יצחק ולא ביד 2 כי אני לא מצאתי

תודה מראש.

• תוכן חדש...