Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

שאלה כזאת. לאחר יישור הקו שלי, המוסכניק החליף תרמוסטט (לפני יותר מחצי שנה). הוא הגדיר אותו באופן

כזה שימנע חימום יתר, כלומר לוקח למחט הטמפרטורה להגיע יחסית הרבה זמן לאמצע.

כרגע חורף ושמתי לב שאם אני בכביש מהיר, לפני לוקח למחט גם 20 דקות להגיע לאמצע. כמובן, אחרי שהיא

מגיעה, היא לא יורדת.

האם לדעתכם זה תקין או לא בריא למנוע? יכו להיגרם נזק כלשהו? אני נוסע מאריאל לחדרה ובירידות של אריאל, המחט נשארת ממש נמוך יחסית הרבה זמן.

מה דעתכם?

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

יש לי היכרות מאוד קצרה עם אלמרה אבל לא זכור לי שלוקח הרבה זמן לחום מנוע לעלות

בגולף שלי גם היה לי את הבעיה הזאת בירידות החום יורד ובלילה בכבשים מהירים גם היה יורד

זה נשמע כמו טרמוסטט שנפתח מוקדם ונתפס פתוח

זה קורה לך גם בכביש מהיר ?

פורסם
יש לי היכרות מאוד קצרה עם אלמרה אבל לא זכור לי שלוקח הרבה זמן לחום מנוע לעלות

בגולף שלי גם היה לי את הבעיה הזאת בירידות החום יורד ובלילה בכבשים מהירים גם היה יורד

זה נשמע כמו טרמוסטט שנפתח מוקדם ונתפס פתוח

זה קורה לך גם בכביש מהיר ?

בכביש מהיר המחט מגיעה לאמצע בערך אחרי 10 דקות. מה שהפריע לי זה שנסעתי נסיעה של כ-60 ק"מ בערב

של הסערה ולקח למחט המון זמן להגיע לאמצע. היה קר מאוד וגשום, אבל נניח ברכב של ההורים שלי, מיצובישי כריזמה אייר,

לוקח למחט אולי 5 דקות להגיע לאמצע בכל מזג אוויר.

השאלה אם יש טעם ללכת למוסך או שזה סבבה. לדעתי זה כן דווקא טוב בקיץ, למנוע חימום יתר. כמובן שבקיץ המנוע מתחמם מהר מאוד.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

זה לא טוב לא בקיץ ולא בחורף המנוע צריך להיות בטמפרטורה אופטימלית לעבודה שזה בערך 90 מעלות מתי שהמנוע קר יותר זה יותר דלק השמן לא חם מספיק אז הצמיגות שלו שונה בקיצור לא טוב למנוע להיות קר. ותלך לכמה מוסכים תברר אם כולם אומרים אתו דבר אז זה כבר אחלתה שלך מה לעשות.

פורסם
בכביש מהיר המחט מגיעה לאמצע בערך אחרי 10 דקות. מה שהפריע לי זה שנסעתי נסיעה של כ-60 ק"מ בערב

של הסערה ולקח למחט המון זמן להגיע לאמצע. היה קר מאוד וגשום, אבל נניח ברכב של ההורים שלי, מיצובישי כריזמה אייר,

לוקח למחט אולי 5 דקות להגיע לאמצע בכל מזג אוויר.

השאלה אם יש טעם ללכת למוסך או שזה סבבה. לדעתי זה כן דווקא טוב בקיץ, למנוע חימום יתר. כמובן שבקיץ המנוע מתחמם מהר מאוד.

5 דקות זה בערך הזמן שלוקח למנוע ממוצע להגיע לטמפ' עבודה. ככה זה אצלי ברכב (מנוע גדול) וגם בקורולה של ההורים. אני גם חשבתי שיש קשר בין נסיעה בכביש מהיר או מזג אויר אבל למדתי ממוחים כאן שאין קשר בכלל ולטרמוסטט יש שליטה מוחלטת על הטמפ' הרצויה. בד"כ מדובר בטווח הגיוני. אצלי למשל יש משחק קליל בין 80-90 ז"א שבכביש מהיר הטמפ' יכולה להיות באזור ה 80-85 אבל לא פחות מזה.

לדעתי כדאי לך לטפל בזה, כמו שנאמר כבר זה לא בריא והרכב שלך נראה לי בקו בריאות תקין מאוד וחבל לגרום לבלאי מואץ שלא לצורך רק בגלל שיש חשש להתחממות יתר בקיץ.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...