Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רציתי לדעת: האם לכל הדגמים של מכונית שברולט מסוג OPTRA LS (שנת ייצור 2004, נפח מנוע 1799) יש בהכרח אימובילייזר? במקרה שהתשובה אינה חד-משמעית, האם יש דרך לבדוק את זה?

כמו כן, איפה, באיזור ראשון לציון, מומלץ לשכפל מפתח למכונית הנ"ל?

תודה מראש! :wink:

פורסם

כשאני אומר "אימובילייזר", אני מתכוון למנגנון זיהוי של המפתח באופן ייחודי, כך שמפתח דומה לא יוכל להתניע את האוטו.

פורסם

אתה יכול להזמין מפתח מקורי בחברה\דרך מוסך מורשה יבואן או במקום שמתמחה בשכפול מפתחות.

בראשון אני לא מכיר, אבל בפ"ת היה לי ניסיון טוב (3 פעמים) עם "פאר המנעולים".

הם לא בין הזולים, אבל מוצאים פתרון לכל בעיה עם המפתחות\אימוביליזרים\שלטים.

http://www.google.co.il/search?sourceid=navclient&hl=iw&ie=UTF-8&rlz=1T4GGLJ_iwIL400IL400&q=%d7%a4%d7%90%d7%a8+%d7%94%d7%9e%d7%a0%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d

תתקשר מחר בבוקר, ורוב הסיכויים ,שכבר בטלפון תוכל לקבל הצעת מחיר למפתח עם אימובילייזר מובנה (שים לב, לא כולל מע"מ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...