Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים,

בסובארו הנ"ל , 160k ק"מ , התגלתה דליפה מבולם קדמי ומבולם אחורי.

במוסך מורשה של סובארו הוצע לי עבור החלפה למקוריים כולל מע"מ ועבודה :

1. זוג קדמי 1900 ש"ח

2.זוג אחורי 2000 ש"ח

האם יש בולמים תחליפיים לרכב הנ"ל ואם כן עלות משוערת?

כמו כן מבקש המלצה למוסך המטפל ברכבי סובארו באיזור נתניה/השרון.

בברכה,

פורסם

בולמים תחליפיים של מונרו או KYB (מקורי) זה סיפור ממוצע של 500 שח ליחידה, אפילו פחות.

שים דגש: בדגמים מסויימים של סובארו (ולא רק של סובארו, גם אצל יצרנים אחרים) יש בולמי זעזועים קדמיים בעלי קוטר בוכנה שונה ביחס לדגם, האחד עבה והשני דק. פיזית (מידות חיצוניות וכו'), שניהם יתאימו.

אם ברכב מותקן כרגע בולם עם בוכנה בקוטר עבה וקנית אחת עם קוטר דק, ביצועי הבולם יהיו נמוכים והרכב יתנדנד יותר ביחס לבולם מתאים עם אותו קוטר בוכנה. בקיצור - תקפיד על התאמה נכונה של הבולם ביחס לבולם שיורד מהרכב.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה על התגובה ,

אז זוג + עבודה ומע"מ , לא יגיע רחוק ממה שהוצע לי.

בכל מקרה עדיין אשמח להמלצה למוסך המטפל ברכבי סובארו באיזור השרון/נתניה

בברכה,

פורסם

העבודה של החלפה לכל בולם מסתכמת לרוב באיזור ה 200-250 שח, ואני אפילו קצת מגזים. אם תיקח בחשבון 2K לרביעיית בולמים ועוד 1K לעבודה, סה"כ יצא לך 3K. זה הבדל משמעותי (כ 25% פחות) ביחס למה שהוצע לך (3900) - ואני מאמין שאם מדובר בבולמים זהים לאלו של אימפרזה\לגאסי מהדורות הקודמים (בגדול, לא השתנה הרבה מאז) יש לך סיכוי טוב לסיים את כל הסיפור גם בפחות מ 3K.

תתקשר מחר בבוקר לחנויות חלפים ובדוק בנוגע לעלויות בולמי זעזועים לדגם שלך - ומשם תמשיך הלאה. ההצעה שקיבלת לא זולה.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...