Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף, אחרי מאמצעים רבים הצלחתי לשכנע את ההורים להחליף את האקסנט 96' העגלה שלנו לרכב פחות מתפרק.

עכשיו המחירון של הרכב (לפי מוטוקאר) הוא 27K.

ההורים מוכנים להוסיף עד 20K לסכום בו נמכור את האוטו.

(ויש מספר אנשים שמעוניינים לקנות אותו, ככה שלמכור זה לא הסיפור)

ככה שאנחנו עם תקציב של בסביבות ה 45K (אני מעריך שתהיה ירידת ערך בגלל סדק שיש בדש בורד בצד של הנוסע)

עכשיו הדרישות שלנו מהרכב:

איכות חומרים גבוהה - יש לנו סיוטים מהפלסטיק המתפרק של היונדאי. אנחנו מעדיפים רכב שהדש בורד שלו לא יסדק מהשמש ואת הידיות שלו לא נצטרך להחליף כל 3 חודשים...

היגוי ואחיזה טובים (אין דבר כזה באקסנט...)

אוטומט

ח"ח

נ"מ

ABS

האוטו שאני חושב עליו שמתאים הוא סובארו אימפרזה 98'

אם למישהו יש הצעה אחרת ?

פורסם

עוד משהו ששכחתי לציין. בגלל שהמצב כרגע הוא שיש לנו רק אוטו אחד (שמשמש 4 אנשים במשפחה) אז זה בלתי אפשרי למכור קודם את האוטו ואחר כך לחפש משהו לקנות.

אנחנו רוצים לקנות משהו, ואחר כך למכור את היונדאי.

כמו שאמרתי, התקציב הוא בסביבות ה 45K.

על מה כדאי ללכת ?

פורסם

אימפרזה היא אופציה טובה מאוד.

גם אלמרה יכולה להיות אופציה לא רעה.

חפש את זו שתמצא בנתונים טובים יותר.

אם אתה רוצה עוד מידע על הרכבים האלו תריץ חיפוש היום המון דיונים אליהם.

גיא.

פורסם

מניסיון (רב) ניסאן אלמרה יכולה להיות בחירה מצויינת. אמינה ביותר,איכותית ופלסטיקה עמידה ביותר. בין הנוחות אם לא הנוחה ביותר בקבוצת היפניות המשפחתיות,חסכונית באופן יחסית ונותנת תמורה מצויינת למחירה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

עדכון קל:

אחרי שיחה מעמיקה עם אמא שלי, הבנתי שהיא לא מוכנה להתפשר על רכב עם מודל קטן מ00'. כך שהרכב חייב להיות שנת 00', אך אם זאת, התקציב עולה בסביבות ה 10K פחות או יותר. זה אומר שהתקציב עכשיו הוא בסביבות ה55K.

אני ישמח לשמוע ממכם הצעות לרכב בתקציב זה.

(ומצטער ששיגעתי אותכם..)

פורסם
מקפיץ.

חברה עשו טובה, תתנו כמה עצות.

אני לא רוצה שבסוף ההורים שלי יקנו עוד יונדאי...

יפה מאוד שההורים שלך החליטו להוסיף עוד 10K ש"ח לתקציב אבל הדרישה של לפחות שנת 2000 מקשה על העזרה.

אופל אסטרה היא אופציה מצויינת שעומדת בכל הדרישות (איכות מצויינת, היגוי ושלדה טובים מאוד, אוטומטית, צריך לחפש אחת עם BAS כי בזמנו ABS היה אופציה בתשלום אם אני זוכר נכון). תקח בחשבון שאסטרה זה לא שיא האמינות ושהטיפולים ב-UMI קצת יותר יקרים.

עוד אופציה טובה היא סיטרואן קסארה. יש 1.6,1.8 ואפילו 2 ליטר (אבל רק אוטומט, חבל). רכב מאוד מהנה לנהיגה, גיר אוטומט "חכם" אבל ניתן לעדכן את התוכנה במוסך וככה להפוך אותו חזרה לגיר "מפגר". הבעיה היחידה עם הקסארה זה הפלסטיקה, במיוחד בדור הראשון (הבנתי שבדור השני המצב קצת השתפר). לפני שנתיים למדתי נהיגה על קסארה 99 והפלסטיקים התנפחו, נפלו, נשברו וכו'. עוד חיסרון של הקסארה זה במרווח מאחור (מאוד מצומצם).

אני ממליץ לכם לחפש קצת בליסינג, אולי תוכלו להוציא לאנטאיכס/פוקוס 2001 בגרושים, היא אומנם תהיה אמינה, מאובזרת, חדשה יותר בשנתון אבל בשאר הפרמטרים היא תהיה נפילה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...