Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני יכול להבין את ו-"להתחבר" לדברים הנ"ל. אני גם יכול להבין אדם שרואה חוקי מדינה כלא צודקים או לא הגיוניים ומוכן להפר אותם ולשאת בתוצאות לפי חומרת החוק (ולא לרוץ לפורום המשפטי כאן, להתייעץ איך להימנע מפסילת רישיון לאחר שנתפס על 200 קמ"ש).

אבל העובדה שאדם מוצא את הריגושים שלו בפעילות שבאופן שוטף מסכנת אנשים חפים מפשע שסובבים אותו על הכביש מציבה דילמה מוסרית מסוימת. וכאן אנו נכנסים לתחום האפור בו אנשים עושים עסקאות עם מצפונם בהקשר למידת הסכנה לזולת, משכה, ותדירותה... :sad: (כמובן יש גם את הבהמות שאין להם לא את הדילמה ולא את המצפון, הם פשוט מתפרעים על הכביש כי זה "כיף חיים", אבל זה לא המקרה המעניין)

מצער שבארצנו אין מקום כמו ה-רינג, שבו כל "המשתתפים" בפועל, מכריזים על נכונותם "להשתתף".

סולו מחר הממשלה תחליט להעלות את המהירות ל 110 בכבישי ארצינו . כל מה שכתבת כבר פסה.

תפסיק למכור לנו לוקשים שמוכרים לך. יש כאלה שלא קונים אותם כמוך.

אפילו הסטטיסטיקה נגדך.

ואחרי שנתפסים , לגיטימי גם לקבל ייעוץ משפטי.

ואכן מדינה שאין לה רינג רשמי , יש לה רינג לא רשמי.

ואמרו חז"ל אין גוזרין על הציבור גזירה שאין הוא יכול לעמוד בה.

חבל שהחכמים של היום הם לא כל כך חכמים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סולו מחר הממשלה תחליט להעלות את המהירות ל 110 בכבישי ארצינו . כל מה שכתבת כבר פסה.

תפסיק למכור לנו לוקשים שמוכרים לך. יש כאלה שלא קונים אותם כמוך.

אפילו הסטטיסטיקה נגדך.

לא דיברתי על מהירות הנסיעה כשלעצמה, ולדעתי גם עמית (וחברו) לא.

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם
חבר אמר זאת פעם כשנשאל למהירות הלא חוקית בה הוא נוסע:

ההבדל ביני לבינך(הנהג האחר איתו נתקל בדרך) הוא שבסוף הנהיגה החיוך מרוח לי על הפרצוף, זיעה קרה ניגרת בגבי, שיער ראשי כלאחר שעבר פן ושרירי ידי עדיין רועדים מהתרגשות...:twisted:

לא 10 דקות, לא דקה וגם לא שניה - ההבדל הוא בדברים שנאמרו לעיל!

לא דיברתי על מהירות הנסיעה כשלעצמה, ולדעתי גם עמית (וחברו) לא.

מקווה שעכשיו הוישרים עובדים ותראה מה נכתב:-D

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה:

אני מקווה שאינך מזיע ושרירי ידך לא רועדים מהתרגשות מעצם העובדה שהינך נוסע במהירות 110 קמ"ש בקו ישר בכביש תלת-מסלולי ריק. או שמא אינך מכיר את ההרגשה ולכן מתבלבל?

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם
כמות יפי הנפש והצבועים גודלת בפורום הזה משנה לשנה.

אני עוד זוכר את הימים שזה היה פורום של חובבי נהיגה ורכב... :roll: ו90 אחוז מהפורום אשכרה החזיק רכב ספורטיבי ולא חירטט תאוריות פילוסיופיות.

היו ימים. :cry:

אני חדש בפורום, אבל נראה כי יש לו עוד סוג של משתמשים - אלה שחשוב להם לחיות, להשאר בריאים וגם להשתמש ברכב ובכביש בצורה מושכלת. מתברר כי האתגר לשרוד בשלום נסיעה של 100 ק"מ במהירות 100 קמ"ש בישראל גדול מאשר לנסוע 300 ק"מ במהירות של 130-150 קמ"ש ויותר בכבישי אירופה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

Failure to keep to the right

80 euros

Failure to keep a safe distance to the vehicle in front

75 to 400 euros (depending on the speed and distance in any given case)

Failure to give way

100 euros

:twisted:

פורסם

הסרט מוכר (שודר אין-ספר פעמים ב-NGC) והפרטים על חוקי התנועה ב-HSW מוזרים (מתרגמים מקמ"ש למיל בשעה וחזרה לקמ"ש), ומכל מקום אינם מחדשים דבר. הדבר המעניין הוא התשתיות הבנויות מתחת לאספלט, אשר מאפשרות את קיום הכביש במצב מצויין משך עשרות שנים, אבל לא הצלחתי למצוא כעת את ההסבר והתרשימים. מכל מקום - מדובר בכביש הבנוי בצורה מתוחכמת מאוד עם יסודות עמוקים אשר סופגים את ההפרעות מהסביבה ומהתנועה ומשמרות את מצבו של הכביש לאורך זמן.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני חדש בפורום, אבל נראה כי יש לו עוד סוג של משתמשים - אלה שחשוב להם לחיות, להשאר בריאים וגם להשתמש ברכב ובכביש בצורה מושכלת. מתברר כי האתגר לשרוד בשלום נסיעה של 100 ק"מ במהירות 100 קמ"ש בישראל גדול מאשר לנסוע 300 ק"מ במהירות של 130-150 קמ"ש ויותר בכבישי אירופה.

אתה הסוג שלא מעניין אף אחד, אתה לא מבין כלום ברכב והדעה שלך מבוססת על בורות ודעות קדומות.

אתה איך קוראים אותו... ה"עדר" הישראלי אלה שיש להם פה גדול ושחושבים לנסוע במאזדה 3 ליסינג זה שיא החוויה המוטורית, הפורום הזה בזמנו לא הוקם בשביל אנשים כמוך אלא בשביל אלה שלא משתמשים ברכב כדי להגיע מA לB.

אני לא אתחיל לתאר את כל הטיולים הסתמיים שעשיתי עם רכבים בחיים שלי רק כדי להנות קצת נהיגה ספורטיבית, כנראה שאתה מאלה שלעולם לא יבינו מה המשמעות של זה.

להשאר בחיים? אל תצחיק אותי :x

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
אתה הסוג שלא מעניין אף אחד, אתה לא מבין כלום ברכב והדעה שלך מבוססת על בורות ודעות קדומות.

אתה איך קוראים אותו... ה"עדר" הישראלי אלה שיש להם פה גדול ושחושבים לנסוע במאזדה 3 ליסינג זה שיא החוויה המוטורית, הפורום הזה בזמנו לא הוקם בשביל אנשים כמוך אלא בשביל אלשלו לוה שלא משתמשים ברכב כדי להגיע מA לB.

אני לא אתחיל לתאר את כל הטיולים הסתמיים שעשיתי עם רכבים בחיים שלי רק כדי להנות קצת נהיגה ספורטיבית, כנראה שאתה מאלה שלעולם לא יבינו מה המשמעות של זה.

להשאר בחיים? אל תצחיק אותי :x

לפי החתימה שלך אתה רוכב דו"ג - אז אני רוצה לשתף אותך בחוויה קטנה משלשום: נסעתי מת"א לחיפה בכביש 2. נהיגה רגועה למדי. תוך שאני עוקף ונעקף (ובהתאם לכך, הייתי בנתיב האמצעי) עקפו אותי משני הצדדים נחילים של דו"ג שהשתחלו ביני לבין המכוניות שמצדדי. אתה יכול להבין איזה צפיפות ואיזה סיכון קיימים כאשר כביש של 3 נתיבים מכיל 5 כלי רכב לרוחבו - לאף אחד אין שום מרחב תמרון, ושגיאה קטנה של כל אחד מהנהגים יגרום תוצאה דומה לזו.

כמי שנוהג בכבישי הארץ כבר קרוב ל-35 שנה אני יכול להעיד שתרבות הנהיגה הדרדרה בצורה חמורה ביותר במהלך 10 השנים האחרונות. היום חצית צוצת באור ירוק הפכה לסיכון שכן כמעט בכל מחזור ימצא מישהו שינסה "לגנוב" את הצהוב ויאחר בשניה, או שהולך רגל יהיה שקוע ב-iPod שלו ולא ישים לב לכך שהוא יורד לכביש באדום.

במצב כזה כל נסיעה הופכת למבצע השרדות. אז כאשר אתה מדבר על נהיגה ספורטיבית, אנא עשה זאת במקומות שאינם כבישים ציבוריים. אני לא רוצה לפגוש אותך נוסע מולי כאשר אתה חותך סיבוב או נכנס בי מאחור כיון שמסעת 120 קמ"ש בכביש עירוני מתעקל. אני מדבר על מצבים שאני נתקל בהם ברמה היום-יומית, והגיע הזמן שתבחין בין נהיגה ספורטיבית שבה אתה מסכן את עצמך מדעת, אבל רק את עצמך, לבין נהיגה פרועה שבה אתה מסכן את הסובבים אותך.

פורסם

ואתה יודע למה זה קורה? כי עם ישראל לומד מהר. הוא מבין שלא אוכפים כאן שום דבר חוץ ממהירות.

וזה גם מה שמפמפמים לו בראש כל היום. סע לאט, זה מה שישמור אותך בכבישים.

אז הוא למד שהוא יכול לחתוך נתיבים, לא לאותת, לא לתת זכות קדימה, לעשות דווקא ולהתקע בשמאלי,

ולעבור על כל חוקי התנועה, כי מה שאוכפים, והוא גם הכי מסוכן זה לנסוע מהר...!

פעם הו אומרים לנהג סע בזהירות, היום אומרים לו סע לאט.

פורסם

אין מה לעשות - המכשירים האלו אינם חוקיים וכולם יודעים את זה.

מה שמעניין שיש בתמונה בליינדרים ישנים ולא בדיוק ברור מה קורה על לייזר-פארק פרו שהוא בהגדרה חיישן חניה וגם עושה את העבודה הזו.

מישהו שאני מככיר הכריחו לפרק את לייזר-פרו לא ממש ברור על סמך מה.

ולא רק זה - הם גם החרימו לו את זה!!!!

זה לא שמים, לא רובים - זה חיישני חניה עם תעודות ופרוספקט.

ומה אם בן אדם רוצה להחזיר את המוצר לספק?

למכור ביד 2 או בכלל למכור בחול?

הבעיה גם עם המקרה הנ"ל וגם עם המבצע כולו שרשות מבצעת עושה מה שבא לה ואין לה דין ואין דיין.

השוטר בכתבה אומר:

"יבוא המשבשים והתקנתם הינה עבירה ואנו נפעל בכל האמצעים על מנת להוריד עבריינים אלה מהכביש ולהעמידם לדין בגין שלל העבירות האמורות"

את מי הוא מוריד מהכביש? יבואנים?

אם הכוונה לנהגים - על אילו שלל עבירות לכל אחד מהם הוא מדבר? מקסימום שתפסו אותם על עבירה אחת של שימוש מכשיר לא חוקי.

אבל כבר תופרים להם תיקים מפה ועד להודעה חדשה.

וכרגיל תמיהה רגילה - או שיש למשטרה מספיק כוח אדם ומשאבי כדי לטפל גם דברים חשובים לסדר הציבורי, שמירה על רכוש ובטחון האזרחים וכו' כדי שהם יגיעו לטפל גם בעינייני שכאלו או שסדר עדיפויות שלהם ממש דפוק...

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
ואתה יודע למה זה קורה? כי עם ישראל לומד מהר. הוא מבין שלא אוכפים כאן שום דבר חוץ ממהירות.

וזה גם מה שמפמפמים לו בראש כל היום. סע לאט, זה מה שישמור אותך בכבישים.

אז הוא למד שהוא יכול לחתוך נתיבים, לא לאותת, לא לתת זכות קדימה, לעשות דווקא ולהתקע בשמאלי,

ולעבור על כל חוקי התנועה, כי מה שאוכפים, והוא גם הכי מסוכן זה לנסוע מהר...!

פעם הו אומרים לנהג סע בזהירות, היום אומרים לו סע לאט.

זה חצי הסיפור. החצי השני הוא חוסר החינוך להתחשבות בזולת, והעובדה שהחברה הולכת ווהופכת אלימה מיום ליום, בכל פן, וגם בכביש. וכמובן הגישה של קיצוצים תקציביים בכל מקום, שלא מאפשרת לגורמי האכיפה לפעול אלא במקומות הנוחים לה, קרי - אכיפת מהירות.

פורסם

אופן האכיפה וצורתו הם חלק מאותו חינוך של הנהגים.

שנהג לומד שאסור לחתוך נהג אחר, או אסור לעשות דווקא ולהתקע בשמאלי, אז הוא יימנע

בטווח הארוך מלעשות את זה, ואז הילדים שלו לא לומדים ממנו את כל אותן רעות חולות,

וכך גם הסובבים אותו, והמעגל נמשך.

לגבי המשטרה, כנראה שגם אם היה להם עודף של 100 מליארד שקל, הם היו ממשיכים

לאכוף מהירות במקומות לא מסוכנים, שנוח להם לתפוס את הנהגים.

פורסם
זה חצי הסיפור. החצי השני הוא חוסר החינוך להתחשבות בזולת, והעובדה שהחברה הולכת ווהופכת אלימה מיום ליום, בכל פן, וגם בכביש.

כאן אני ב-100 אחוז מסכים אתך. ברכב מתנהגים בדיוק כמו ברחוב, רק בצורה יותר מוקצנת בגלל הרגשת בטחון מדומה. רואים את זה גם כאן בפורום, מספיק לקרוא את ההודעה של CamaroRS69. חינוך באה מהבית ומהסביבה. אין למשטרה שום קשר לזה. אכיפה בכבישי איטליה היא הרבה יותר חלשה, אבל הם לא מתנהלים על נתיב שמאלי, תמיד יתנו לך להשתלב בתנועה, משתמשים באיתות ולא עוקפים אותך מימין.

• תוכן חדש...