Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרסי EISA 2010 2011 עם וידיאו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכל שנה אגודת EISA בוחרת את הרכיבים הכי טובים של השנה שקשורים לסאונד , הפעם עם וידיאו קומי קטן לכל רכיב !

http://www.eisa.eu/award/19/european-in-car-high-end-component-2010-2011.html

אפשר ללחוץ back to the eisa awards 2010 2011 בשביל עוד סרטונים על הזוכים בכל תחום.

אהבתי את ההשקעה :)

צפו להפתעה בחום הסאבים לרכב ;)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

טל

תודה על שרשיר מהנה

כרגע הסרטון לא נפתח לי (בעיה ברשת של העבודה) אבל אני רק רואה את השם BEWITH אני מתחיל להזיל ריר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מעניין שהסאב הנבחר הוא דווקא פיוניר ועוד שטוח (TS-SW3001) עם XMAX של 8מ"מ

אומנם בנוי לפי פטנט של EARTHQUAKE אבל פיוניר?

כנראה שפיוניר לא כאלה זבל כמו שיש להם תדמית של זבל (או שאולי לא מייבים את הציוד השווה לארץ )

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

פיוניר זו חברה מ-ע-ו-ל-ה

לרגע אל תחשוב שהזבל שלהם שנמכר כאן בארץ משקף משהו לעומת היכולת האמיתית של היצרן הזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

פיוניר מייצרים בכל קשת המחירים

מוצרים מהסדרות הגבוהות שלהם ה-PRS וה-ODR לא נפוצים בארצינו.

מה שמעניין זה דווקא הסט החדש של אודיסון שמבוסס על ה- THSIS כיוון שהוא

מתיימר לספק איכות גבוהה במחיר נגיש.

פורסם

אתה מדבר על הווצ'ה

אני חם לשמוע את הסט הזה וכבר הייתי חם לרכוש אותו אבל במקום הלכתי על האימג'ן כי לפי מה שהבנתי מחיר לעומת תמורה - הסט הזה לא מצטיין בתכונה הזו.

אילו רק היה לי רכב שלישי :roll:

:-D

Pioneer TS-X150

פורסם

These components are a less expensive than the MLK165s were. At $699, compared to the $999 for the MLK165's, the AV K6 VOCEs are significantly more affordable

אם גם בארץ ישמר היחס הזה אז המחיר לצרכן יעמוד על באזור 2200 שח

שזה מחיר דיי נגיש וראוי לסט ברמה הזו.

בנוגע לאיכות נצתרך לחכות להשמעה ראשונית.

http://caraudiomag.com/articles/audison-av-k6-voce-65”-component-set-review

פורסם

ה Bewith הזה נראה הזוי לגמרי ...

הטוויטר CONE שלהם עובד מ 390 הרץ עד ל 28K .. ונקודת החיתוך בסט הזה ? 800 הרץ :)

כמו כן הם מוכרים תיבות אלומיניום יצוק להתקין את הסט הזה בתור רמקול מדפי בבית ..

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

הטוויטרים שלהם גם אסימטרים,שהם מאוד מושפעים מזווית התקנה.

קראתי עליהם הרבה,יש ביקורות מאוד טובות על הרמקולים שלהם,אבל היצרן לא נותן שום נתונים עליהם.

כל המידע שמור בין היצרן למפיצים ומתקינים מורשים של המותג.

ובכלל המותג הזה משווק לאנשים שנוהגים על בנטלי,יגואר,מייבך ולא לחובבי סאונד כמונו (לא רק בגלל המחיר).

אנשים נכנסים לבית התקנות עם רכב יוקרה,יש להם כמה $K,והם רוצים לקבל סאונד ברמה גבוהה,וגם יוקרה,בלי לכנס

לכל הנתונם של הגברה,חיווט,התקנה,פאזות,TC וכו',אלה הם רוצים לבוא אחרי שבוע,ולקבל מוצר סופי.

ולגבי פיוניר: בכל העולם הם מאוד נפוצים ופפולרים,יש להם מגוון רכב של ציוד לכם רמות מחיר (יש לנו בארץ יצוג רק של HU או דאבל דינים שלהם) ומידבאסים של ODR נחשבים לבין הטובים שיש בתחום הרכב,ורק בארץ מביאים את כל הזבל :cry:

ד"א: יש לי בבית שני מוצרים שזכו בEISA השנה,אומנם לא בתחום הרכב (SAMSUNG GALAXY S וCANON 550D),

אבל כל אחד מהם מאוד מוצלחים בקטגוריה שלהם,אז אני מאמין שבתחום הרכב רצוי לקבל את ההמלצות שלהם!

ד"א 2: המחירים של AUDISON VOCE בסביבות 300-400 יורו,שזה קצת יותר גבוהה מהיי אנרג'י.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

• תוכן חדש...