Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ducati 900 S2

orenuchx
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סופ"ש האחרון היה הזדמנות טובה להתרשם באופן כללי מהמנוע שהצטרף לפרוייקט.

למרות שיש עוד די זמן עד שאתפנה להתחיל את כל הפרוייקט הזה היה נחמד להציב את המנוע החדש ליד האופנוע וללחוץ כמה תמונות (וגם בגלל שהשרשור של ליאור עושה לי תאבון... :lol: ) - אז הנה הן לפניכם:

C-_Users_orenl_Desktop_1.jpg

DSC_0152.jpg

DSC_0156.jpg

DSC_0157.jpg

DSC_0158.jpg

DSC_0159.jpg

DSC_0160.jpg

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1. הפיירינג שלך לא מתחבר ביחד מקדימה (ממש מעל הבוכנה התחתונה), זה מנוסר שם אצלך?

2. חלק מה SS/ S2 הגיעו לארץ עם חרב תחתונה (נדירה מאוד), אולי שלך היה כזה? יש לחך חרב בחלקים המפורקים?

מצורפת תמונה של S2 עם חרב תחתונה ועם פיירינג ללא קומבינות מ"פרטציה עילית" :wink:

Ducati%20900S2%2082%20%204.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הי בגירה,

לגבי מה ששאלת,

. הפיירינג שלך לא מתחבר ביחד מקדימה (ממש מעל הבוכנה התחתונה), זה מנוסר שם אצלך?

כן, הפרינג אכן מתחבר עם גשר מעל לצלינדר הקדמי -לא, זה לא מנוסר - יש לי את החלק הזה שמשלים את הפיירינג הוא פשוט לא מורכב.

חלק מה SS/ S2 הגיעו לארץ עם חרב תחתונה (נדירה מאוד), אולי שלך היה כזה? יש לחך חרב בחלקים המפורקים?

לא אין לי את החרב הנ"ל - והאמת היא שאני אוהב את המראה הנקי בקדמת המנוע - החרב הזו תמיד מצליחה להזכיר לי ("ישמור השם" ) GPZ...

מצורפת תמונה של S2 עם חרב תחתונה ועם פיירינג ללא קומבינות מ"פרטציה עילית"

למזלי הרב האופנוע שהגיע לידינו לא סבל מתחלואי הפרובינציה "פרטצ'יה עילית" והוא סה"כ מאוד מקורי ללא אילתורים, ריתוכים וקימבונים. יש אלוהים!!!

ולגבי התמונה ששמת - אני מעדיף את הצביעה בגרסת ה - Gun gray מאשר השחור אדום וככה גם הוא יהיה בסוף השיפוץ.

בברכה אורן

פורסם
מקפיץ לך את השרשור... סוג של לחץ חברתי לגרום לך להתקדם

אוי זמן - לו היה לי זמן...

אני מסתכל על הפרוייקט, ועל הזמן שיש לי, ונזכר שהמורה שלי להסטוריה הגדיר פעם את המושג נצח בסיפור הבא:

בחוף המערבי של אנגליה, על המצוק, יושב לו שחף קטן ומחכך את המקור בסלע. נצח זה הזמן שיקח לו לפורר את כל הצוק...

ככה אני מרגיש :cry:

אגב - שים אצלך בשרשור קישור לשרשורים הבינ"ל שלך - הם מעניינים ביותר.

נ.ב 1 - האם גילת מהיכן הגיע הכנף הקדמית ?

נ.ב 2 - Bevel haven זו הסדנא הראשונה בה בדקתי אם יש להם מנוע למכירה... לא היה והציעו לי לקנות את שלי :lol:

נ.ב 3 - אם עדיין לא הגעת אליהם הנה קישור בשבילך http://www.mdinaitalia.co.uk/

פורסם
אוי זמן - לו היה לי זמן...

אני מסתכל על הפרוייקט, ועל הזמן שיש לי, ונזכר שהמורה שלי להסטוריה הגדיר פעם את המושג נצח בסיפור הבא:

בחוף המערבי של אנגליה, על המצוק, יושב לו שחף קטן ומחכך את המקור בסלע. נצח זה הזמן שיקח לו לפורר את כל הצוק...

ככה אני מרגיש :cry:

אגב - שים אצלך בשרשור קישור לשרשורים הבינ"ל שלך - הם מעניינים ביותר.

נ.ב 1 - האם גילת מהיכן הגיע הכנף הקדמית ? טרם.... דוקאטי זה בטוח, ראיתי על כמה דגמים שונים, השאלה מה המקור..

נ.ב 2 - Bevel haven זו הסדנא הראשונה בה בדקתי אם יש להם מנוע למכירה... לא היה והציעו לי לקנות את שלי :lol:סוחרים 8)

נ.ב 3 - אם עדיין לא הגעת אליהם הנה קישור בשבילך http://www.mdinaitalia.co.uk/ נפלא! תודה!

.....

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
סופ"ש האחרון היה הזדמנות טובה להתרשם באופן כללי מהמנוע שהצטרף לפרוייקט.

למרות שיש עוד די זמן עד שאתפנה להתחיל את כל הפרוייקט הזה היה נחמד להציב את המנוע החדש ליד האופנוע וללחוץ כמה תמונות (וגם בגלל שהשרשור של ליאור עושה לי תאבון... :lol: ) - אז הנה הן לפניכם:

אני לא מבין למה לא פשוט קנית מנוע מאיביי במחיר סימלי... המכס על משהו כזה שולי ביותר ואפשר לשלוח אותו במעטפה קטנה:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170619242005&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

:roll:

:lol:

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
אני לא מבין למה לא פשוט קנית מנוע מאיביי במחיר סימלי... המכס על משהו כזה שולי ביותר ואפשר לשלוח אותו במעטפה קטנה:

אחרי שראיתי בכמה המנוע הזה נסגר (ועדיין לא עבר את ה reserve) אני מודה לאל שמצאתי מנוע בארץ :lol: :lol:

אגב הוא יצא שוב למכירה ועומד יותר גבוה מהמחיר שבו המכירה הקודמת נגמרה, ועדיין לא עבר את הרזרב...

חיניי חינם, מצא לי כזה ל-BMW....

רן - אצלך זה הרבה הרבה יותר פשוט - רק תגיד מתי ויש לך מנוע חדש...

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

או שלחילופין תנקוב במחיר ותן כתובת לאן לשלוח את הגרריסט שלי :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מקפיץ לך.... זריקת מרץ... הופ הופ קדימה לשפץ דוקאטי

עוד מעט שנה מהפוסט האחרון - ראבק מה עשיתי כל הזמן הזה...:sleeping:

טוב השנה זה יקרה-בהתחייבות, פרויקט אחד מאחורי :beerchug: , שניים בדרך:loco: והופ קופצים על הדוקאטי..:screwy:

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אוי אוי אוי, אני כמעט בטוח שזה האופנוע שלי!!!

אני לא אכתוב פה את מספר הרישוי מפאת פרטיות אבל זה 100% זה.

עד היום אני מצטער שמכרתי אותו ועוד במחיר מגוחך לגמרי, אני מתבייש אפילו להגיד כמה, איזו טעות.

התחילו דפיקות מהקראנק, המכונאי שלי, עוזי רוזנזפט ז"ל אמר שצריך אוברול, לא היה לי אז כסף, העמדתי אצלו במוסך לאיזה שנתיים, בסוף הוא היה צריך לפנות אותו משם ושידך אותי לאיזה מישהו שהתעניין ומכרתי לו בגרוש וחצי.

אשמח לשמוע מה מצב השיפוץ.

• תוכן חדש...