Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ducati 900 S2

orenuchx
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן פיתוי ,אבל אל תשכח שזה עדיין חלק משומש,שהוא לב ליבו של המנוע,לא כתבת מה מצבו של הקראנק שלך.לטעמי אתה צריך לחפש חלקים לאופנוע הזה באיטליה כדי שהמשלוחים יהיו יותר זולים מאשר הצד השני של העולם.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שווה את הסיכון ביג טיים אם המוכר אמין ומדובר במכלול שנסע מעט. המוכר הזה לדוגמא הוא מר איאן פאלון הנכבד שכתב בין היתר את The Ducat Story בהוצאת היינס, הוא אמין ויש לו הרבה חלקים למכירה והוא בדרך כלל עונה, ולעניין.

מכלולי קראנק וטלטלים מופיעים באיביי כל הזמן ואם בחרת לקנות משומש צריך פשוט להצטייד בסבלנות. חפש במקביל באיביי גרמניה (DE) ובאנגליה (CO.UK) כי הדוט.קום לעיתים קרובות לא מביא אותם בגלל הבדלי השפה, ובגרמניה יש אוצרות ובמחירים שפויים, להבדיל מבניו זילנד שהם חולי בוול טווינס ידועים אבל המחירים שם לא לעניין.

אפשר גם לשאול באימייל כמה מוכרים ותיקים וקרוב לודאי שתקבל הצעות. אם אתה בעניין אעביר לך כתובות.

בהצלחה :-)

פורסם

הי 900 SS

תודה על המיידע - אני ממשיך לחפש בכל ה Ebay's למניהם, הבעיה של-S2 קצת יותר קשה למצוא. ציר הקרנק צריך להיות מותאם להתנעת סטרטר מה שנכנס עד כמה שידוע לי רק בשלהי 83'.

עדיין לא הוחלט האם להוציא את ההוצאה הכבדה על חדש או להתפשר על משומש.

בינתיים הגיע כסא חדש NOS... ראו תמונות

אשמח לקבל כל מידע שאתה יכול להציע.

מצדיע ל SS שלך מקווה שיום אחד גם לי יהיה כזה.

בברכה אורן

1.jpg

2.jpg

פורסם

הכלי הזה מדהים, יפה, ואקזוטי...תן לו בחדש למרות ההוצאה הכבדה אתה תברך אותי אח"כ!

תענוג לראות את הכיסא מתיישב במקום......

אני משפץ היום BMW פחות נדיר משלך ורק הרגע סגרתי את הטלפון משיחה לאנגליה

לחלקים מקוריים שמחליפים חלקים תקינים יחסית, זה שווה הכל-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אשמח לקבל כל מידע שאתה יכול להציע.

Classic Ducati Spare parts

All are good people, Ducatisti, reliable and cooperating

Italspares Ducati: [email protected]

Giovanni Gentile Polese: [email protected]

Ducati Kaemna, Rüdiger Kämna: [email protected]

oldracingspareparts.com: [email protected]

SD Internethandel, Claus Peter Dorsch: [email protected]

roadandrace.com.au, Phil Hitchcock: [email protected]

bevelheaven.com, Steve Allen: [email protected]

Moto Tumbi, Mick: [email protected]

guzzino.com: [email protected]

Ricambi-Weiss: [email protected]

Ducati Parts: [email protected]

ANDREW JONES: [email protected]

DucatiScotti.com: [email protected]

kunststofftechnik: [email protected]

M.B.E.S: [email protected]

פורסם
נכון שהשרשור על הדוקאטי אבל הBMW מפחיייייד,איזה מדהים הוא!

תודה, ממש כייף לפתע מתגלים כל האופנועים הקלאסיים האלה ומגיעים לבעלים הנכונים -תמשיך לפנק אותנו בתמונות-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
Classic Ducati Spare parts

All are good people, Ducatisti, reliable and cooperating

ואוו!!!

כמה אינפורמציה. תודה.

תמשיך לפנק אותנו בתמונות-רן

הבימר אמנם בסוף הבנייה/שיפוץ אבל אני מקווה לפתוח שרשור שכותרתו : " BMW R853 GS - שיפוץ בדיעבד"

פורסם

ואוו!!!

כמה אינפורמציה. תודה.

בבקשה.

יש כרגע באיביי גרמניה פרוספקט מקורי של S2 בדיוק כמו שלך, מקווה שהלינק המצורף יעבוד

http://cgi.ebay.de/DUCATI-900-S2-Desmo-Prospekt-Konigswelle-Bevel-/140494941747?pt=Kataloge_Prospekte&hash=item20b626ae33#ht_500wt_1156

שים לב, באיביי גרמניה לא קוראים להם Bevel אלא Konigswelle, עם שתי נקודות מעל ה-o

פורסם

נראה לי שה BMW יזכה לשרשור נפרד אבל הנה כמה פרטים:

הבסיס הוא R80GS משנות ה- 90 המוקדמות שעבר שיפורים כמעט בכל אספקט, החל מן המנוע המשך במתלים, (בולמים), בלמים, פליטה, קרבורציה חשמל וכלה בצביעה וקוסמטיקה. המודל הוא אופנועי סדנת HPN http://www.hpn.de/english/english.html והאופנוע עושה שימוש בחלקים שונים שלהם.

פורסם

סליחה אם אני אשמע דביל, נסיתה לרכוש מנוע משופץ מהסדנה? לייבא מנוע בעזרת יבואן ישראלי מוכר, הליך פשוט מאוד מבחינה בירוקרטית, יעלה מעט יותר אבל נשמע לי הדרך הנכונה,

אני הבאתי מספר מנועים לארץ פעמיים מארה"ב ופעם מאירופה, האירופאי היה מנוע ל XR3I (שנגנבה מאז) הגיע מסדנה באנגליה, שהתנאי שלה היה שהמנוע שלי יגיע אליה, המנוע שלהם הגיע אלי, רשום על שם יבואן מנועים שהפך עם השנים למשפחה, כמובן תשלום מס על המנוע שהגיע - 35 ש"ח לק"ג, תעשה חשבון לבד כמה יעלה המס על המנוע (לא שווה לנסות לקבל החזר) ואז משלוח של המנוע הלא תקין שלי אליהם, (לא ברור לי למה התעקשו), ההליך פשוט קל ונכון.

אני אשמח לסייע עם היבואן, מבחנת רישיון יבוא של משרד התחבורה למרות שלא נראה לי קשה לדיי לייבא לבד, לא הייתי מתעסק עם שיפוץ מקומי, אחת הסיבות העיקריות להכחדות אופנועים אלו הנה רמת שירות נמוכה, 80,000 ק"מ והאופנוע עמד..... מה צריך יותר, אל לך להאמין בשרלטנים שזה להם ה S2 הראשון שהם רואים.

ומבחינת העלות-להערכתי זול פי כמה.

• תוכן חדש...