Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא המלצתי לו בפרטי

על ה- D3 800.1

עם זאת כפי שהסברתי לבחור בפרטי ,הייתי הולך תחילה על ההמלצה של דרור

לדעתי הוא צריך לגשר את הסוליד אודיו F45 שלו ולראות אם התוצאה נישמעת לו טוב.

זו האופציה הזולה ביותר לביצוע במצב הנוכחי.

פורסם

דימונד אודיו זו חברה טובה מעוד.

אבל לצערי שני המגברים חלשים מדי לסאב הזה.

למרות שאת הD3800 לא מצאתי באתר חברה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בוקר טוב

אני קודם רוצה לומר שרק עכשיו שמתי לב שפותח השרשור כנראה מרכיב רמקולים אחוריים 6*9

אני מכיר עד מאוד את ה VTEK של EARTHQUAKE ואכן זה רמקול שצריך גז

אבל עדיין אם אנחנו מדברים בתקציבים האלו הרי די ברור שכסף במקרה הזה הוא שיקול די עיקרי

לכן אני שוב מציע לבדוק איך עובד הסאב דרך הגישור של ה F45

לעניות דעתי הוא יעבוד טוב מאוד וינוצל בצורה טובה ובמידה וכך יחשוב גם פותח השרשור אז הבעיה שלו הפכה לבעיה קטנה יותר וקלה יותר לפיצוח בתוך התקציב שלו וישאר לו אפילו עודף למיכל דלק מלא

כי כל מה שהוא יצטרך זה מגבר שתי ערוצים סביר של 2X100 (אני מאמין שב 500 ש"ח הוא מוצא מגבר טוב)

שוב אם ובמידה וזה לא ייתן לו את התוצאה אז הדיון על המונו צריך להכנס להילוך גבוה

ואני אישית הייתי אפילו משתדל להשיג עוד כמה מאות שקלים כדי באמת למצוא מגבר שיוכל להאפיל על העבודה של ה F45 בגישור

דרור

פורסם
דימונד אודיו זו חברה טובה מעוד.

אבל לצערי שני המגברים חלשים מדי לסאב הזה.

למרות שאת הD3800 לא מצאתי באתר חברה.

דווקא לי היה את הקאפה הרגיל גם והיה מחובר לבוסטון GT22 ועבד טוב וכחודשיים חובר למגבר דימונד אודיו D3 800.1

ותאמין לי שדימונד שלט בצורה אופטימלית על הסאב הזה.

עכשיו החלפתי לרכב גדול והחלפתי סאב לפולק SR ומגבר הרבה יותר חזק שמתאים לסאב החדש.

• תוכן חדש...