Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Alpine 9856 VS Philips CEM210

broshm
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני שוקל להחליף את ה-ALPINE שלי בדגם ה-PHILIPS שבכותרת.

רציתי לדעת איך הם בהשוואה אחד לשני.

במיוחד באיכות הצליל.

תודה רבה.

Bimmer

פורסם

ואוו.. בחודש פתחת יותר שרשורים על ה-9856 מאשר מה שפתחו עליו בכל תולדות הפורום :lol:

תקשיב ידידי, אתה לא מתלבט פה על איזה נכס בצפון תל אביב...

סה"כ ברמות האלה הייתי מנסה להתאים יותר את הפיצ'רים השונים (מה אתה צריך יותר ומה פחות)

שיהיה בהצלחה :)

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם
ואוו.. בחודש פתחת יותר שרשורים על ה-9856 מאשר מה שפתחו עליו בכל תולדות הפורום :lol:

תקשיב ידידי, אתה לא מתלבט פה על איזה נכס בצפון תל אביב...

סה"כ ברמות האלה הייתי מנסה להתאים יותר את הפיצ'רים השונים (מה אתה צריך יותר ומה פחות)

שיהיה בהצלחה :)

צודק בהחלט :roll:

אף פעם לא היו לי מוצרי AUDIO באיכות גבוהה ואת ה-ALPINE קיבלתי יחד עם הרכב והופתעתי לטובה מאיכות הצליל שהוא מפיק - אני מחפש תחליף והמטרה העיקרית שלי - לא לרדת באיכות.

אשמח אם תוכל בכל זאת לכוון אותי האם הפיליפס הזה הוא תחרות ל ALPINE הזה.

Bimmer

פורסם

אני אישית לא התנסתי עם הדגם הזה (רק עם ה-9887 שיש לי כרגע), אבל הדיעה הרווחת בין חובבי אודיו לרכב, היא שיחידות הראש של החברה הזו באמת מוצלחות וברמה טובה.

אני דיי משוכנע שאין מה להשוות עם הפיליפס הזה.

כדאי להוריד אותו מהמשוואה (רק מצפייה במפרט של הפיליפס אין מה להשוות בכלל לאלפיין)

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

• תוכן חדש...