Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתחילת השבוע נפרדתי בצער רב (ובדמעות) מהסיאט-לאון-טורבו-4 שליוותה אותי ב 5 השנים האחרונות.

הרכב, שהיה באמת משודרג בהתאם לרוח הפורום "שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם" מצא כנראה בית טוב שישמור עליו.

אני פניתי לדרך ישנה חדשה שלא מתאימה כ"כ לרוח הפורום - (רכבי כביש חזקים) וחזרתי לאהבה האיטלקית הדו גלגלית הישנה.

אז, עד שאחזור שוב לרכבי ספורט חזקים, להתראות לכולם.

נ.ב: מצב "היצירה" האיטלקית, האדומה והחדשה (צילום זהה לכלי שלי)

היא כבר קיבלה את השיפור הראשון: פילטר פתוח - מחשב ניהול מנוע Ducati Performance ומערכת פליטה תואמת.

ליאור

D2.jpg

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

האופנוע מדהים !

איזה שלדה...וררררר

איך אמר פעם מישהו חכם

קניתי משהו יותר מהיר מפורשה,יותר חסכוני מאלטו

יותר יפה מפרארי יותר מלהיב מלמבורגיני

ויותר זול מWRX

קניתי אופנוע :)

לא אגיד לך סע לאט,אבל אגיד לך,סע בזהירות

מאופנוען לשעבר (נינג'ה 600)

פורסם

כבר הייתי בטוח שתפסו אותך הכחולים, והחרימו לך את האוטו!

בכל מקרה ,תתחדש אופנוע מדהים.:-o

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

נפלה לי קצת הלסת,אז לקח לי כמה שניות לסדר אותה ואז רק לרשום את התגובה הזאת.

קודם כל תתחדש על הדבר המדהים הזה,אני גם כניראה הולך לעבור לעולם הדו"ג לאחר שנפרדתי מהרכב שלי(ששיפורים והוא זה מילה רחוקה מאוד),אבל אתה עברת באמת להכי טוב שיש!.

אז מה שנותר להגיד זה תיסע בזהירות ותהנה.

פורסם

מזכיר לי שלפני שלוש שנים נסעתי עד צורן לראות את הלאון4 של בנאי, הוא ביקש בזמנו הרבה (מאוד) מעל המחירון (המעולה) של ל.יצחק, לקח אותי לנהיגת מבחן וכשחזרנו אליו הביתה ביקשתי שיוציא דף וננסח זכרון דברים.

מר בנאי התחיל להזיע בידיים, התנצל ואמר שהוא צריך "קצת זמן לחשוב", אני שמח שלקח לו קצת פחות משלוש שנים לעכל את עניין המכירה, אני מאז קניתי לאון4 ובטוח שמי שקנה את הלאון של בנאי נהנה מאוד עכשיו!

שפו על הדוקאטי, אופנוע מדהים ויזואלית ווקלית, תעשה חיים.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

תודה לכולם על הברכות.

הטרמיניוני קרבון מייצר בנתיים צליל אנמי\חוקי בזכות משתיקי DB_Killer, בהזדמנות נשליך אותם לפח 8)

Fangio - אולי לא קנית את הלאון שלי, אבל אין לך מה להתלונן, גם שלך יפיפיה אמיתית, אם תזמין אותי לשולחן במסעדה המדהימה שלך, תקבל סיבוב :-P

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

תתחדש, כלי יפיפה.

אם אפשר לדעת כמה יצא לך הביטוחים?

רק לא הבנתי למה להתראות?? יש איזשהו הסכם בלתי כתוב שאסור לך להיות פה אם אין לך רכב 4 גלגלים??:shock:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

יש לך מזל שמכרתי את הווספה, אחרת הייתי משאיר לך רכבות :lol:

תתחדש, נראה שהתפנקת לך עם חתיכת צעצוע נחמד. סע בזהירות ואל תשכח לשתף אותנו בחוויות מידי פעם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

וואוו!! תחליף בהחלט ראוי.

חתיך אמיתי (האופנוע כמובן...)

תתחדש,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יצא לי "ווווווווווווי" כשראיתי את הצילום, אנשים מסביבי לא הבינו מה קורה. תתחדש!

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • תוכן חדש...