Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן. זו הסונול היחידה שיש בנס ציונה.

ביציאה לכיוון ראשון...

שמע, אז לא דיברנו על אותה תחנה.

אני חשבתי על התחנה שנמצאת בין רחובות לנס ציונה, לא על זאת שסמוכה לתחנת הרכבת בראשון מול גן הורדים, שנראה לי זאת התחנה שאתה מדבר עליה.

(יש מצב גם שהתחנה שאני דיברתי עליה בהתחלה בכלל לא של סונול).

פורסם
אני לא זוכר אם מדובר ב"דלק" או "סונול" (לדעתי סונול), בדיוק מול אולמות גן הוורדים (צמוד לגן זה "פז").

מה חוות הדעת על התחנה ? אני מכיר רכב מאוד לא סטנדרטי שמתדלק שם בקביעות רק 98 והרכב נוסע חזק.

התחנה שאתה מדבר עליה זה סונול. (ליד גן הוורדים ולא ממול זה "פז".)

אני לא יודע מה להגיד, אצלי ברכב ב3 הפעמים שתדלקתי שם קרה אותו הדבר.

תדלקתי פעמים רבות גם בתחנות אחרות - וכלום, נאדה.

Nakamichi, כן זו התחנה שאני מדבר עליה. מול גן הוורדים (סמוכה לרכבת ראשונים)

פורסם

זה נורא מוזר, אנחנו אפילו קוראים לדלק שם (בצחוק) בשם חיבה של Racing Fuel...

אני מכיר רכב מוגדש אחד סטנדרטי שהיה מתדלק שם באופן קבוע, ולא סבל מבעיות מעולם.

עוד רכב אחד מוגדש מאוד מאוד לא סטנדרטי שעדיין מתדלק שם באופן קבוע ונוסע די גיהנום,

ועוד רכב אחד אטמוספרי ייחודי במינו עם יחס דחיסה בשמיים שגם מתדלק שם מפעם לפעם ללא בעיות.

אולי בגלל שכל הנ"ל מתדלקים אך ורק 98 ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

יכול להיות ש 98 בגלל שנמכר בפחות ליטרים ביום לא כ"כ כלכלי למהול ומי שמתדלק דלק זה מצפה לביצועים.

רמאים כן טמבלים לא.

פורסם

תתפלא, כמו שרשמתי על דור אלון מול בנק הפועלים.

רציתי לנסות לתדלק שם, עקב הצעה לכרטיס תדלוק אטרקטיבי יותר ממה שיש לי כיום, ומיד אחרי התדלוק הראשון, הרכב החל לצלצל ולתקתק (98 )

!AWDSOME

• תוכן חדש...