Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני רוצה רכב גבוה יותר ממשפחתי רגיל אבל לא יותר מידי ואני רוצה שיהיה מפואר אז לאיזה כיוון עלי ללכת?

אני מדבר על רכב לכביש ולא לשטח ואני מוכן להקדיש עד 200000 שקלים לצורך זה.

תודה

פורסם

צריך לבדוק את הקיה ספורטאז' גם כי אפשר לקבל את הדגם המפואר ב 183000 שכולל גם מושבי עור חשמליים ועוד.

יותר זול מהיונדאי IX35 משמעותית

פורסם
צריך לבדוק את הקיה ספורטאז' גם כי אפשר לקבל את הדגם המפואר ב 183000 שכולל גם מושבי עור חשמליים ועוד.

יותר זול מהיונדאי IX35 משמעותית

גם אופציה מצויינת:lol:.

פורסם
רק חבל שאיכות הפלסטיקים נמוכה

לפי מה הקביעה הזאת? בודדים האנשים שהספיקו לשבת ברכב הזה, רובם היו עיתונאים שהוזמנו לאירוע ההשקה.

מדוע החלטת שהפלסטיקים לא איכותיים?

פורסם

קודם כל מביקורות שקראתי וידוע שאיכות הפלסטיקה של רוב הרכבים מהמזרח לוקה בחסר להבדיל מהרכבים האירופיים.

אגב גם על האאוטבק נאמר שהאיכות לא אחידה.

פורסם

אני לא מחפש רכב לשטח בכלל.

מה שאני רוצה זה רכב גבוה שהכניסה והיציאה ממנו תהיה נוחה יותר מרכב משפחתי סטנדרטי.

אני רוצה רכב מפנק עם רמת גימור איכותית ולא פלסטיקים קשים ודקים.

כמובן שאני לא יכול לצפות לרמת גימור גרמנית במחיר הזה.

פורסם
קודם כל מביקורות שקראתי וידוע שאיכות הפלסטיקה של רוב הרכבים מהמזרח לוקה בחסר להבדיל מהרכבים האירופיים.

אגב גם על האאוטבק נאמר שהאיכות לא אחידה.

נחמד שאתה עושה כזאת הכללה על כל הרכבים מהמזרח.

אני דווקא זוכר שטיב הדיפונים של חלק מדגמי רנו וגם חלק מדגמי פיאט לוקה בחסר והם דווקא יצרנים אירופאים כשרים למהדרין.

לעומת זאת הפלסטיקים של רכבי הונדה עמידים ומורכבים היטב וגם מאזדה 6 למשל הוכיחה שהפלסטיקה היפנית עלתה מדרגה נוספת, הדיפונים נאים, נעימים ומורכבים היטב.

אני אגב מנסיעה בדגם המפואר של ה-B4 החדשה התרשמתי שתא הנוסעים מאוד איכותי, נעים למגע ברובו הכמעט מוחלט ובהחלט אפשר להגדיר אותו איכותי ומדופן היטב.

אם תא נוסעים מפנק ואיכותי הוא הכיוון שלך, אני ממליץ לך לבדוק את פיג'ו 3008 החדש והמסקרן וגם את הונדה CRV שמציעה תא נוסעים מאוד איכותי.

בהצלחה.

פורסם

לגבי הפלסטיקים במאזדה 6 אני יכול להעיד שאמנם איכותם השתפרה אבל למשל חיפוי לוח השעונים הוא מפלסטיק זול למראה ולמגע.

לעומת זאת למשל בפורד מונדיאו שיש לגיסי מקבלים חומרים רכים ונעימים למגע.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אחרי כמעט 30,000 ק"מ עם ספורטאג אני יכול להגיד בפירוש שאיכות הפלסטיקה דווקא בכלל לא רעה אם יש לך שאלות בנושא אשמח לעזור בה"פ

אתה כנראה מדבר על עמידות הפלסטיקים ולא איכותם שזה דבר שונה.

תראה למשל את פולקסווגן או סקודה אפילו ותבין על מה אני מדבר

• תוכן חדש...