Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צעיר, שנוסע כל בוקר רמלה פ"ת( המון המון פקקים..),ועברתי לא מזמן תאונה עם הפולו שלי ואני מחפש אוטו עכשיו,

המכוניות רק ידניות כמובן...התלבטות קשה!

תודה לעוזרים!

פורסם

סיויק בשנתונים האלה הוא רכב חזק, וזה הדבר היחיד שאני יכול לציין לטובה.

מה גם לך תמצא אחד ידני שלא עבר התעללות בחייו.

Kawasaki Versys !!!

פורסם

הפולו הייתה מצויינת הן מבחינת דלק וגם מבחינת נוחות נסיעה,

הדבר היחידי שהפריע לי בה הוא רעידות בעמידה, וזה לא טורים זה בעיה שכיחה בפולו(בית מצערת ומפלג), שלמרות שאבא שלי מהתחום לקח לנו זמן לתקן ולמצוא חלקים כאלה.

ההונדה כרגע ממש מושכת אותי, פניתי אליכם יותר כדי להגיד לי האם ההונדה היא בחירה טובה יותר..:idea:

פורסם

אם הייתי במקומך הייתי מחפש פולו כמו שהייתה לך,כמה שיותר שמורה עם כמה שפחות ידיים\ק"מ וכו',ולו מהסיבה הפשוטה שזה רכב שאתה כבר מכיר את המחלות שלו,יודע למה לצפות,עלויות וכו'.

לקחת רכב אחר זאת הרפתקאה על כל המשתמע מכך.

לשיקולך :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...