Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

שוב אני פותח נושא בקשר לבעיה.ביגלל "הצפה ותשובות בנושא הקודם"

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=349501

אחרי נסיון הבנת מקור הרעש ברכב והנקישות הגעתי להבנה שברגע שאני מנתק את החישן שנימצע על סעפת היניקה הרכב עובד בסל"ד נורמאלי ללא רעשים מוזרים.

ברגע שני מחבר אותו הרכב עובד על 100 סל"ד קצת מעל ה 0.

ואחרי זה חשבתי אולי בדלק משהו לא נורמאלי פתחתי את הצינור והוצעתי דלק.הדלק פשוט חום ובתחתית שחור.

ניתקתי את פילטר הדלק(חבר אומר שזה לא הפילטר דלק) והוצאתי דלק דרך הצינור הדלק ירוק ומריח כמו דלק.

תמונה של הפילטר דלק היא התמונה עם הכוס החומה של הדלק"הנקי".

ועוד חלק קטן שלא הבנתי מה תפקידו הוא מעביר שלק למזרקים אבל יש לו פין קטן שמיתחבר בחזרה לסעפת יניקה מה זה עושה מה עובר בו דלק אוויר כי עכשיו הוא מנותק והוא שועףאוויר.

מקווה שיענו פה ולא כמו בשירשור הקודם.

תודה.

תמונה031.jpg

תמונה034.jpg

תמונה033.jpg

תמונה032.jpg

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם
שלום [איזה רכב ,דגם,שנה]

שוב אני פותח נושא בקשר לבעיה.ביגלל "הצפה ותשובות בנושא הקודם"

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=349501

אחרי נסיון הבנת מקור הרעש ברכב והנקישות הגעתי להבנה שברגע שאני מנתק את החישן שנימצע על סעפת היניקה הרכב עובד בסל"ד נורמאלי ללא רעשים מוזרים.[כשהגעת לכאן היית צריך להגיע להבנה שאולי יש תקלה בחיישן]

ברגע שני מחבר אותו הרכב עובד על 100 סל"ד קצת מעל ה 0.

ואחרי זה חשבתי [למה הגעת למסקנה שהבעיה בדלק? הייתה כבר בעיה כזו בעבר?] אולי בדלק משהו לא נורמאלי פתחתי את הצינור והוצעתי דלק.הדלק פשוט חום ובתחתית שחור.[איזה צינור פתחת? בכוס זה נראה כמו משקעים של מערכת לא מתוחזקת]

ניתקתי את פילטר הדלק(חבר אומר שזה לא הפילטר דלק) והוצאתי דלק דרך הצינור הדלק ירוק ומריח כמו דלק.

תמונה של הפילטר דלק היא התמונה עם הכוס החומה של הדלק"הנקי".

ועוד חלק קטן שלא הבנתי מה תפקידו הוא מעביר שלק למזרקים אבל יש לו פין קטן שמיתחבר בחזרה לסעפת יניקה מה זה עושה מה עובר בו דלק אוויר כי עכשיו הוא מנותק והוא שועףאוויר.[פעולת החלפת פילטר דלק למי שאינו מנוסה היא אך ורק במוסך,בטח כששני חברים מתייעצים האם זה פילטר דלק או לא]

מקווה שיענו פה ולא כמו בשירשור הקודם.

תודה.

אני ממליץ לפנות למוסך

פורסם

אני חושב שלא כדאי שתיגע ברכב אם אתה לא מכיר אותו.

אני חושב שזה כן הפילטר דלק שלך- אבל אני לא טיפלתי בברכבי סובארו אז אל תסתמך עליי.

החלק השני אם אני לא טועה שייך ליחידת הוואקום, הפין הקטן מחובר לצינור וואקום 3 מילימטר.

קובי

פורסם

תודה על התשובות המהירות.

עוד משהו קטן אחרי נסיע לעבודה ואחרי עבודה ליסוע לחברים חבר חיבר לי את החישן בחזרה ואת צינור ואקום והרכב עבד על 500 סל"ד,כמה מוזר אבל אז ניתקתי ובדרך נסיע לבית שוב חיברתי והרכב החזיק על 500 סל"ד בלי שום בעיות.

אבל עדיין יש רעש מוזר ואין כול כך סכיבה מחר ניסע עם הרכב למוסך אומרים לי יש מצב קפץ שן בטימינג אבל כמה שהיסתכלי לא הפנתי איך יכולה ליקפוץ שן.

נקווה לטוב מחר.

הרכב המדובר הוא סובארו אימפרזה שנת 98 עברה טימינג ליפני 3 חודשיים.

ועוד תמונה של הפילטר הזמני שלי עכשיו:

תמונה035.jpg

פורסם

מי שהרכיב את הפילטר דלק הזה פשוט לא נורמאלי!

זה פילטר דלק של קרבורטור ולא של מערכת הזרקה, הפילטר דלק הזה לא יעמוד בלחץ של מערכת הזרקה ופשוט יתפוצץ!

דלק יעוף לכל עבר בתא המנוע וכשהוא יגיע לסעפת הפליטה, מעניין מה חוקר השריפות ידע...

במקרה הטוב הפילטר יתפרק בפנים ויסתום לך את המזרקים, ולא תרצא לדעת מה מחירם!

פורסם

ברגע זה הוחלף לישן ומחר יקנה חדש אבל האם זה הפילטר וככה צריך להיות הלדק בסופו של דבר?

פורסם

מה שצילמת הוא הווסת לחץ דלק, תפקידו לקבוע את לחץ הדלק המגיע אל המזרקים.

חבר אותו חזרה כמו שצריך כולל הצינורית וואקום הדקה שמתחברת אליו.

פורסם

הכול חובר הוסת לחץ חוברה הכול עובד פיקס אבל אין כוח לרכב ועושה המון רעש האם זה יכול להיות שקפץ שן בטימינג?

ובקשר לפילטר איזה צבע זה אמור לצאת כי ניכנס דלק ירוק ויוצא השחור הזה.כככה צריך להיות?או שזה שפוט כבר מאוד סתום?

פורסם

פרק את מסנן הדלק, תכניס את קצה הצינורית לבקבוק ופתח סוויץ כמה פעמים כדי שיצא דלק ובדוק איזה צבע הוא.

אם עכור אז יש לך המון משקעים במיכל דלק ובצנרת.

פורסם

חיברתי הדלק ירוק ונקי אבל אחרי המסננן אז הוא שחור ומלא חול/פיח בתחתית.

פורסם

דרך הגב אחרי המוסך.

אמרו לי שיש ליבדוק קומפרסיה.

עכשיו השאלה האם קפת שן בטימינג יש אפשרות שגם הקומפרסיה תיפגע?

ואם שווה בכלל להקשיב לו או ללכת למוסך אחר?

פורסם

אז המסנן גמור ומתפורר, הוא יסתום לך את המזרקים, או שכבר מאוחר מידי.

אם קפצה שן אז הקומפרסיה תהיה נמוכה.

הכי בטוח זה לפרק את המכסים ולבדוק את כיוון הטיימינג.

אפשר גם לבדוק לחץ וואקום עם שעון ולפי זה לדעת אם הרצועה מכוונת.

פורסם
הכול חובר הוסת לחץ חוברה הכול עובד פיקס אבל אין כוח לרכב ועושה המון רעש האם זה יכול להיות שקפץ שן בטימינג?

ובקשר לפילטר איזה צבע זה אמור לצאת כי ניכנס דלק ירוק ויוצא השחור הזה.כככה צריך להיות?או שזה שפוט כבר מאוד סתום?

איך הגעת לזה שקפצה שן בטיימינג?

אם אחרי הפילטר יוצא דלק עכור ומסריח,השאלה היא כמה לכלוך יש לך במערכת הזרקה נראה לי שיהיה צורך בעוד אינפוזייה אחרי החלפת הפילטר ומה שיותר מהר.

הייתי ממליץ לך בכל זאת להכניס אותה למוסך ולעשות סדר בכל הבלאגן לשלם אלפייה ולגמור עם זה,אני מאמין שהלכלוך במערכת גורם לך להמון בעיות שהם פועל יוצא של הלכלוך במערכת ההזרקה

אגב על הרכב שלך עדיין מורכב פילטר אוויר "עבודת בית" או איך שקראת לזה? כי אם כן גם את זה מומלץ להסיר

פורסם
איך הגעת לזה שקפצה שן בטיימינג?

אם אחרי הפילטר יוצא דלק עכור ומסריח,השאלה היא כמה לכלוך יש לך במערכת הזרקה נראה לי שיהיה צורך בעוד אינפוזייה אחרי החלפת הפילטר ומה שיותר מהר.

הייתי ממליץ לך בכל זאת להכניס אותה למוסך ולעשות סדר בכל הבלאגן לשלם אלפייה ולגמור עם זה,אני מאמין שהלכלוך במערכת גורם לך להמון בעיות שהם פועל יוצא של הלכלוך במערכת ההזרקה

אגב על הרכב שלך עדיין מורכב פילטר אוויר "עבודת בית" או איך שקראת לזה? כי אם כן גם את זה מומלץ להסיר

הפילטר "עבודת בית" הורכב יותר מחודשים והוא סגור ואתום כמו שצריך.

אני יסע מחר למוסך ליראות מה מצב הטימינג.

אבל אחרי מוסך של סובארו ששם אמרו לי שיש מצב זו בעיה במערכת העצתה אני כבר לא יודע לאן ללכת עם הבעיה הזו.

ומה אתם אומרים לעשות ליקנות פילטר חדש ולעשות אינפוזיה כי אמרו שיש מצב ששסתום אחד ניתפס למרות שחבר אמר שאין מצב שהוא ניתפס מהיום למחר.

• תוכן חדש...