Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואיפה אתה בכל הסיפור? טלית שכולה תכלת?!

הרי אם היית מקדיש שניה אחת של מחשבה על התנהלותך, לא היית נכנס לתוך כל ה"סלט" הזה.

אם לא היית מחליט לעשות דין לעצמך, להכנס אל הצמת כשהאור הצהוב כבר דולק, ולא סומך על מעשיהם של אחרים בדרך, לא היית פותח בכלל שרשור בנושא.

קח אחריות על מעשיך ושא בתוצאות.

נהיגה בחוסר זהירות ו/או בקלות ראש אין הן עניין של מה בכך!

לא מבין על מה אתה מדבר. באמת. אני קורא את דבריך ופשוט לא מבין. לא מבין איפה ראית חוסר זהירות או קלות ראש. לא מבין איפה ראית נהיגה לא אחראית. לא מבין למה אתה עדיין חושב שיכולתי לעצור באור הצהוב ולסיים לפני הקו עצירה למרות שאמרתי אולי אלף פעם כמו תוכי שכבר נשבר לו הגרון שאם הייתי בולם הייתי מסיים את העצירה אחרי הקו עצירה. לא מבין איך אתה לא מבין שבכביש נוצרו חוקים מסויימים ואומנם צריך לקחת את היישום שלהם ע"י הנהגים בערבון מוגבל אבל אי אפשר לחיות כל הזמן במחשבה שכולם עוברים על כל החוקים כי אחרת עדיף כבר לסגור את הבסטה ופשוט לא לצאת מהבית ואמנם אפשר לקחת מקדמי ביטחון בחלק מהמקרים אבל ממש לא בכולם ולראות אופנוע שנמצא כבר באמצע הצומת היה גורם לכל נהג כולל אותך, כן כן, גם אותך! לחשוב שהוא יסיים לחצות את הצומת כפי שדורש החוק ולא יעצור פתאום בלי שום סיבה ולנהוג כמוני. על איזה אחראיות אתה מדבר? האחראיות שלי הייתה לא להיכנס בו על השטות שהוא עשה ואת זה הצלחתי לעשות ובזאת האחראיות שלי הסתיימה כי אם לא הייתי שומר ממנו מספיק מרחק הוא היה עכשיו מרוח על הכביש. כל עבירה אחרת שהייתי צריך לעשות כתוצאה מהפעולה חסרת השכל וההגיון ובעיקר הלא חוקית של אותו אופנוען היא אך ורק באשמתו. כשצריך לקחת אחריות על מעשיי אני לוקח, וכשצריך היה לשלם קנס על משהו שעשיתי אז שילמתי כמו גדול. פה לא עשיתי שום דבר רע, לא חטאתי ולא פשעתי ולא מגיע לי שום קנס. עצוב לי מאוד שלמרות כל התיאורים שלי איכשהו אתה עדיין לא רואה את זה ובוחר למצוא אותי אשם. אני מקווה מאוד שלשופטי התעבורה יש יותר הגיון ממך.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה מוזמן לנסות את ההגיון של שופטי התעבורה ולדווח לנו.

עצם זה שהאופנוען עצר לא מעיד לטובתך אלא לרעתך.

וסביר שהוא לא עצר באמצע הצומת אחרת הוא היה נדרס על ידי התנועה הבאה מכיוון הירוק.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתה אומר שהאופנוען עבר את קו העצירה ורק אז התחיל לבלום, ז"א שתוך כמה מטרים בודדים הוא כבר היה בעצירה מלאה?

מהתיאור שלך ודרך ההתבטאות אני חושב שהאחריות כאן היא שלך, ואחד (או יותר) מהתרחישים הבאים קרה:

א. לא שמרת מרחק.

ב. לא היית עירני מספיק.

ג. נסעת מהר יחסית לסיטואציה.

ד. קלטת את הצהוב ברמזור מאוחר מדי.

ה. אינך מכיר את רכבך מספיק ע"מ להעריך מרחקי בלימה.

בהצלחה במלחמתך במערכת המשפט, ממליץ לך להתייעץ עם עו"ד שכנראה ינסה לשכנע אותך לרדת מזה, או מקסימום יעזור לך להשיג עסקת טיעון. זכאי לא תצא מזה, אתה יכול להפסיק לחלום.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

וסביר שהוא לא עצר באמצע הצומת אחרת הוא היה נדרס על ידי התנועה הבאה מכיוון הירוק.

לא הייתה תנועה מהכיוון הירוק. זה היה שעות הבוקר המוקדמות ביום שבת.

אתה אומר שהאופנוען עבר את קו העצירה ורק אז התחיל לבלום, ז"א שתוך כמה מטרים בודדים הוא כבר היה בעצירה מלאה? מה זה מטרים בודדים? אחרי המעבר החציה, כמעט באמצע הצומת. תקרא לזה איך שבא לך.

מהתיאור שלך ודרך ההתבטאות אני חושב שהאחריות כאן היא שלך, ואחד (או יותר) מהתרחישים הבאים קרה:

א. לא שמרת מרחק. בהחלט שמרתי.

ב. לא היית עירני מספיק. יותר עירני ממני לא היה באותו בוקר.

ג. נסעת מהר יחסית לסיטואציה. אם זה היה קורה לא הייתי מצליח לחמוק ממנו.

ד. קלטת את הצהוב ברמזור מאוחר מדי. חזיתי את הרגע שבו הירוק הפך לצהוב אז גם זה לא נכון.

ה. אינך מכיר את רכבך מספיק ע"מ להעריך מרחקי בלימה. אמנם זה לא היה עם רכבי האישי אבל נסעתי על הרכב הזה מספיק פעמים כדי להעריך את המרחק עצירה שלו.

בהצלחה במלחמתך במערכת המשפט, ממליץ לך להתייעץ עם עו"ד שכנראה ינסה לשכנע אותך לרדת מזה, או מקסימום יעזור לך להשיג עסקת טיעון. זכאי לא תצא מזה, אתה יכול להפסיק לחלום. נחיה ונראה

פורסם

שמירת מרחק - אם נאלצת לברוח מפגיעה ברכב שלפניך, הרי שלא שמרת מרחק בכדי להגיע לעצירה ממלאה ובטוחה.

ערנות - אם היית מתכנן את מהלכיך לבד ולא מסתמך על אחרים, לא היית נכנס בצהוב, בולם בחזקה, מתמרן עקיפה בצמת וכמעט גורם ל-ת.ד.

ירוק לצהוב - "חזיתי"?! היש נביא בעירו?

נחיה ונראה - אני מקווה מאד בשבילך שתפנים יותר מלקח אחד על מקרה זה, בכדי שבאמת תחייה ותראה יותר מקצה אפך.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

לא הייתה תנועה מהכיוון הירוק. זה היה שעות הבוקר המוקדמות ביום שבת.

קרא פעם נוספת את השורה באדום ותבין כי עצירת האופנוע אפילו אם נעשתה לאחר שקלט את הימצאות הניידת בנתיב הסמוך , מחזקת את עדות השוטרת , לגבי האור ברמזור.

ועכשיו תתכונן לשאלת התובע /שופט

אתה טוען כי נטפלו אליך סתם. למה אם כן לא נטפלו לאופנוען אלא רק אליך?

ובשעות הבוקר המוקדמות בשבת שאין תנועה אכן יש " נטיה " גבוהה יותר לגנוב רמזור

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

מה זה מחזק? שהוא החליט לא לסיים מעבר צומת אחרי שנכנס לתוכה בגלל שראה את הניידת ופחד לעבור בצהוב?

למה נטפלו אלי? כי בסופו של כל הסיפור הזה הם מצאו אותי חוצה מאמצע הצומת ועד סופה באדום ולא את האופנוען שנשאר במקומו מאחר ועד שכל התמרון שלי הסתיים הרמזור כבר הפך לאדום אבל לצומת שנינו נכנסו בצהוב. אין לי שום סיבה או אינטרס לשקר פה, אני אומר את כל האמת כי ביקשתי עזרה ומן הסתם אני לא אתן פרטים כוזבים כי אחרת כל עזרה שאני אקבל פה לא תעזור לי כל כך אם בפועל אני יודע שקרה משהו אחר. זה פשוט לא יהיה חכם כל כך מצידי.

שוב, אני לא מבין למה כל פעם מוסיפים פרטים לתיאור שלי של המקרה. מה זה "יש נטייה גבוה יותר לגנוב רמזור"? רבאק אנשים מה נסגר איתכם? אמרתי במפורש שלא ניסיתי לגנוב כלום אז למה לבוא ולהגיד שכן ניסיתי?

שמירת מרחק - אם נאלצת לברוח מפגיעה ברכב שלפניך, הרי שלא שמרת מרחק בכדי להגיע לעצירה ממלאה ובטוחה. שמרתי מספיק מרחק כדי למנוע מלפגוע בו וזה מה שחשוב. אם היו מכוניות מצדדי שהיו מונעות ממני לסטות הצידה אז הייתי שומר על מרחק גדול יותר.

ערנות - אם היית מתכנן את מהלכיך לבד ולא מסתמך על אחרים, לא היית נכנס בצהוב, בולם בחזקה, מתמרן עקיפה בצמת וכמעט גורם ל-ת.ד. יש לי שאלה אליך, אתה נוסע במהירות המותרת, אולי אפילו קצת פחות, לפי תנאי הדרך. מזג אויר מצוין, אתה נהג מנוסה שמודע ליכולות שלו וליכולות של רכבו. אתה מתקרב לצומת מרומזר והאור מורה לך ירוק. בכביש החוצה אותך אתה מזהה רכב שמתקרב לצומת במהירות סבירה, אתה מתחיל לחצות את הצומת במהרה כמו שלימדו אותך אך אבוי, הרכב שהתקרב לצומת עבר באור אדום ונכנס בך. מי אשם? לפי התיאוריה שלך, אתה אשם. היית צריך לתכנן את מהלכיך לבד ולא להסתמך על אחרים. צריך להיות איזשהו הגיון שמופעל בנהיגה גם אחרת אי אפשר יהיה בכלל לנהוג. כל צומת שתתקרב אלי גם אם יש לך ירוק אתה תעצור, אם רכב יסע בנתיב לידך אתה תסטה לשוליים ותעצור כי חס וחלילה הוא עלול לשבור הגה ולהיכנס בך וכו'. תסביר לי, איך אפשר לנהוג ככה בדיוק? כשאתה רואה רכב שמתחיל לחצות צומת ומגיעה כמעט עד אמצעה הדבר האחרון שתחשוב עליו זה שהוא פתאום יבלום. כי אם כל אחד היה חושב ככה בחיים אי אפשר היה ליצור תנועה זורמת או תנועה בכלל.

ירוק לצהוב - "חזיתי"?! היש נביא בעירו? התכוונתי שראיתי בדיוק את השניה שהרמזור התחלף ולא שהוא התחלף לי ורק אחר כך שמתי לב.

נחיה ונראה - אני מקווה מאד בשבילך שתפנים יותר מלקח אחד על מקרה זה, בכדי שבאמת תחייה ותראה יותר מקצה אפך. אל תדאג, יצאתי ממצבים יותר קשים (לחלקם נקלעתי באשמתי כשעוד הייתי צעיר וחסר ניסיון אבל הרוב בגלל נהגים מפגרים אחרים). תאמין לי, אם אי פעם אני אקלע לאיזו תאונה קשה, זה לא יהיה באשמתי. ועל זה כבר אי אפשר לשלוט

פורסם

כך חושב השופט. מרגיז כן.

כל דבריך אמת וצדק אבל...

תנסה לראות גם איך השופט עלול לראות זאת, וקח זאת בחשבון.

העו"ד הטוב ביותר לא מייצג את עצמו בבית משפט אלא אם הוא טיפש, כך אומר הפתגם. ולמה?

כי הוא לא אובייקטיבי.

אני לפחות ניסיתי להראות לך איך אפשר לראות את המקרה גם בעיניים אחרות, ומבלי לשפוט אותך לשניה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
מה זה מטרים בודדים? אחרי המעבר החציה, כמעט באמצע הצומת. תקרא לזה איך שבא לך.

אני קורא לזה מטרים בודדים. גם אתה יכול, אם רק תמדוד.

אתה נוסע אחרי רוכב אופנוע, במהירות סבירה ושומר מרחק כראוי. אתה מזהה שרוכב האופנוע בולם (לפי אור הברקס, ושינוי המהירות). עפ"י כל ההגיון שאני מסוגל לגייס אין שום סיבה שלא תספיק לעצור.

אם החלטת שלא יכולת לעצור - מתרחש אחד או יותר מהתרחישים שפירטתי קודם.

א. לא שמרת מרחק.

ב. לא היית עירני מספיק.

ג. נסעת מהר יחסית לסיטואציה.

ד. קלטת את הצהוב ברמזור מאוחר מדי (תוספת - קלטת את אור הבלימה של הרוכב מאוחר מדי).

ה. אינך מכיר את רכבך מספיק ע"מ להעריך מרחקי בלימה.

אתה כל כך משוכנע בצדקתך שאינך מוכן בכלל לחשוב שניה על כל העניין בהגיון קר ולנתח אותו שלב שלב.

האם רוכב האופנוע הוא האשם היחידי/עיקרי באירוע? האם אתה פעלת נכון בכל שלב ושלב? האם לא יכולת לצפות את האירוע ולהתכונן, או בכלל לא להיקלע אליו? אם מחר אתה נקלע לאותה סיטואציה, אתה פועל אותו דבר?

לך תתייעץ עם עו"ד, אני לפחות (מניח שגם אחרים, ובטח גם אתה) מאוד סקרן לשמוע מה תהיה תגובתו לעניין.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

על מנת לתת לך מענה הולם יש לקרוא את הדו"ח ולראות כיצד רשמו אותו השוטרים לרבות המרחק שהיו ממך, כיוון נסיעתם ופגמים נוספים אשר יכולים לשמש לעזרתך לזיכוי הדו"ח האמור. לכן מומלץ לפנות לייעוץ משפטי בכדי שעין מקצועית תבחן את הנושא ותמליץ לך בין אם לבקש להשפט או לא.

בברכה,

ליאור ליברמן, עו"ד

פורסם
תמרור ה-5 (אור צהוב)

א. המתקרב לצומת יעצור כאמור בתמרור ה-1 (אור אדום), אלא אם הנהג אינו יכל לעצור לפני הצומת בבטחה, מי שנכנס לצומת יפנהו מיד.

ל'

משום מה תמיד הייתי בטוח שצריך לעבור את הצומת לפני שאדום נדלק, אך אני רואה שזה לא בהכרח נכון.

בכל זאת אמשיך לנהוג כפי שנהגתי עד כה :-)

• תוכן חדש...