Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זקוק לדיבורית BT ברכב

שמתי לב שיש הצעות לרדיו כולל BT מובנה.

האם כדאי שני הדברים במשולב?

האם יש המלצות לדגמים מוצלחים באופן מוכח (או כאלו שממש לא כדאי לגעת)

חן חן

פורסם

הייתי באותה התלבטות כמוך. אני חסיד של פתרונות מובנים... הכי נוח.

רציתי ללכת על סוני אך נאמר לי מכמה מקומות שלא כדאי לגעת בסוני לרכב, חשבתי על פיוניר (שהם מעולים) אבל אין להם בלוטות' מובנה (לפחות במכשירים במחירים בינוניים) והם מחייבים אותך לקנות תוסף חיצוני לטובת תמיכת בלוטות' והתוסף הזה עולה איזה 900 שקל. בקיצור, בסוף הלכתי על אלפיין מדגם CDE-114BTi. המכשיר מעולה ונוח בטירוף, לגבי האיכות, זה עוד לא בשמיים. כרגע אין לי מגבר, והדוטק שלי נשמעים לא משהו כשהם מחוברים רק אל הרדיו דיסק. שלא תבין לא נכון, סאונד טוב מאוד בעוצמות הנמוכות, אבל בעוצמות הגבוהות זה נהיה פחות יפה. אם אתה לא מוגבר, תחשוב על זה.

ֿ

בכלליות, על בלוטות', שים לב שזה לא נפוץ מדי משום מה, למרות שיש פתרונות נוחים אבל ללא ספק זה מייקר את הקניה. דרך אגב, באלפיין שיש לי הדיבורית היא של פארוט והאיכות בהתאם - יש מיקרופון חיצוני והאיכות מצויינת, שני הצדדים שומעים טוב מאוד. אני ממליץ, אבל אני משוחד, יש לי כזה..

פורסם

אני לא אמרתי "לא סוני". אמרתי שלפי הרבה המלצות, גם בפורום וגם מחוץ לו, אמרו לי שסוני לא מוצלחים מדי, כמו כן, כשכן רציתי דגם ספציפי של סוני היה לא פשוט למצוא מתקין שיש לו אותו וגם מהם שמעתי את אותה המלצה נגד הסוני.

בקשר לאלפיין שלי, הדגם הזה, ה-114, הוא המחליף של ה113. ה113 כן מופיע בזאפ (http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=t-mp3&keyword=alpine+113). את ה114 החדש תוכל לראות באתר של אלפיין (http://www.alpine-electronics.co.uk/products/details/cd-head-units/cde-114bti.html). באופן כללי, אפשר למצוא עליו הרבה המלצות באתרים בחו"ל.

פורסם

הסוני דווקא רדיו מעולה.

החסרון היחיד הוא שהמיקרופון לדיבורית מובנה במכשיר אז אם יש לך קול ציפציף זה לא טוב.

פורסם

אם אתה מחפש איכות סאונד, אל תקח את ה Alpine 103BT, שעשוי לעלות כאופציה.

יש לו USB, יש לו בלוטוס' מלא עם PARROT. מכשיר ממש כיפי. אבל, הסאונד...blah

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

פורסם

ההבדל בין אלפיין 113 ל114 הוא בכבל לאייפוד/אייפון.

ב 114 הכבל מצורף וב 113 צריך לקנות בנפרד

חוץ מזה זה אותו רדיו בדיוק

לגבי באיכות של הדיבורית, כמו שאמרו קודמי, האיכות מצויינת.

החיסרון בדיבורית שהוא יודע להציג את שמות המתקשרים באנגלית בלבד.

פורסם

הסוני הרבה יותר טוב מהאלפייין ,גם בעיצוב וגם בתפעול .

מבחינת הסאונד המגבר הפנימי של הסוני יחזיק מערכת של רמקולים טובים ואתה תרגיש שיש לך מגבר ברכב .מה שלא יקרה בחיים באלפיין ,לך על דגמים חדישים 2800 או 3800

• תוכן חדש...