Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לחברי הפורום וההנהלה.

לא מזמן רכשתי וולוו 83 GLE המיועדת להיות רכב האספנות הבא שלי,הצמיגים המורכבים על הרכב וברשיון הינם 175R14

הצמיגים מסוג אליאנס ומצבם בינוני ,ביררתי עם מכון רישוי וניתן בדגם זה להחליף לצמיגים 195/70/14 ,אם אחליף לצמיגים

יותר רחבים זה יפגע משמעותית בתצרוכת הדלק? או בנהיגה כגון היגוי קשה וכדומה? ובכלל מה ההמלצה שלכם ?

אודה לכם עך תשובתכם,אלי.

נ.ב הרכב בעל תיבת הילוכים אוטומטית 3 הילוכים המשודכת למנוע 2000 סמ"ק מקורי של הרכב.

פורסם

אם כבר אנו דנים בנושא,איך אני יודע איזה מידות צמיגים אני יכול לשים ברכב שלי(מיני) הייתי במכון טסטים והם אמרו שזה רק לפי ספר של צמיגים שהם מחזיקים אבל אין את סוג הרכב שלי ולכן נטען על ידי הבוחן כי לא ניתן לשנות שום מידה??:?

פורסם

אם כבר תופסים פה טרמפים.

עודד, בלינק הזה יש עוד שרשורים מעניינים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=206183

אחד מהם, בקטגוריית צמיגים הוא שרשור שפתח ומֱרָכז עמית KOMPY בנושא מידות צמיגים תיקניות לרכבים שונים.

וניתן בדגם זה להחליף לצמיגים 195/70/14

זו גם המידה אצלי (מרצדס 230).

אחרי 4 שנים עם צמיגי מישלן במידה זו חיפשתי בשבוע שעבר שוב את אותם צמיגים.

מחירם - למעלה מאלף ש"ח לצמיג. גם בהנחה של 45% (מקובלת בשוק הצמיגים) עדיין מחירם לא זול.

יש למישהו המלצות על מקום לקניית צמיגי מישלן (אנרג'י T או H) במידה זו במחיר שפוי ?

או צמיג אחר איכותי במידה זו ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...