Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סאב מדגם LA P4.12.4 עכשיו הוא יושב בתיבה שאני בניתי לו לפני הוראות יצרן ויום אחד הוצאתי אותו מהתיבה והרמתי עם היד לראות שהכל טוב בתיבה כי הייתי צריך לאטום שמה משו קטן.

הפעלתי אותו שהוא ביד סתם בשביל לשמוע איך הוא בלי תיבה עכשיו הגברתי לעוצמה רגילה ופתאום היו כאלה רעש כזה של קליקים חזקיםוהוא קפץ חזק עצרתי והחזרתי אותו לתיבה הגברתי לאותה עוצמה זה לא היה רק שהוא ביד שלי ומאז נראלי שהוא טיפה מזייף עושה חירחורים כאלה מזה יכול להיות?.

נ.ב שאני לוחץ על עם היד שהכל מכובה כאילו מוזיז את הממברנה אז יש רעש כזה מוזר שלא היה פעם כאילו יש משו חיכוך כזה בפנים

פורסם

יש מצב שממברנה נזרקה מעבר למהלך מקסימאלי. .

תן לי לנחש, תיבה סגורה נכון? בסביבות 20- 25 ליטר, מהלך הממברנה של סאב רך יחסית (אני לא ממש מכיר את הסאב הזה)?

בתיבה האוויר בפנים מתפקד כקפיץ שלא נותן לממברנה להגיע בקלות למהלך מקסימלי, הןצאת את הסאב לחופשי, אין מה שיבלום את הממברנה, הקליקים ששמעת הם בטח מקות שסליל נתן במוביל מיגנוט

כמה עלה הסאב?

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

סאב לא יקר קח טיפה פירוט זה האתר היחיד כמעט שמצאתי שמוכר אותו http://www.car-media-israel.info/index.php/p4-12-4.html

כמובן של קניתי אותו במחיר הזה, גם לא בחצי מחיר.

ולא לא מיד שניה מחנות :)

אבל עדיין אני רוצה לדעת אם אני יכול להמשיך לשמוע איתו ?.

והוא לא בתיבה אטומה אלה בפתוחה 35 ליטר והקטע המוזר שהוא בתיבה הוא לא עשה את זה בחיים ואיך שהרמתי אותו עם היד יש הקלקים החזקים היו נהיו אז ישר הנמכתי כאילו עשייתי מן "קצר" כזה בסאב שהחזקתי אותו ביד במגנט שלו

• תוכן חדש...