Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו השכר מינימום לשעה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ל-XPLANE:

במידה ואתה לא משתמש ב-3 חברות שונות של אוטובוסים כדי להגיע לעבודה,

הרי שאתה אמור להשתמש בחופשי חודשי, והמעביד אמור לשלם את מחיר כרטיס החופשי-חודשי הרלוונטי.

כנ"ל לגבי רכב, תקבל את אותו מחיר (של חופשי-חודשי רלוונטי).

באיזו עיר מדובר? אם היא לא הררית, זה ממש מרחק-אופניים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כמה בערך עולה חופשי חודשי? רק אם אתה זוכר בע"פ. לחפש באתר של אגד גם אני יכול. סתם אין לי כוח.

לגבי האופניים- רק אם בא לי להגיע ספוג זיעה לעבודה

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

לא רשמת באיזו עיר, איך אתה רוצה שאדע?

בכל מקום זה שונה, ובאזור ת"א זה גם תלוי בטווח הנסיעה (למשל: מרכז ת"א בלבד או כולל גם רמת-גן, חולון וכו')

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש חופשי חודשי שמשלב בין חברת שונות.

מחירי חופשי חודשי הם באזור ה-150 ש"ח ועד כ-600 ש"ח.

לא התייחסתי לשילוב עם רכבת ישראל.

לדוגמא: חופשי חודשי שמשלב אגד + דן מראשל"צ עד בני-ברק עולה 350 ש"ח.

(ראשל"צ, בית-דגן, חולון, בת-ים, אזור, ת"א, רמת-גן, בני-ברק, גבעתיים, גבעת-שמואל, עד גלילות ועד צומת הכפר-הירוק).

לעומת זאת כרטיס לאגד בלבד הכולל את ת"א, רמת-גן ובני ברק עולה כ-150 ש"ח.

כפי שאתה מבין, מקסימום תקרת הנסיעות, מכסה את חופשי חודשי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני ידחף לשרשור ואשאל:

מהו השכר לפי שעה ביום שישי!?

האם יש אחוזים מסויימים שהמעביד צריך לשלם?

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

• תוכן חדש...