Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו השכר מינימום לשעה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב חייבים לשלם את הנסיעות נכון?

האם ישנה הגבלה על עלות הנסיעה?- כלומר אם אני גר בכפר סבא וצריך להגיע לחולון, נסיעה לשם מצריכה 3 אוטובסים האם הם צריכים לשלם לי על הכל או רק על סכום מסויים?

קובי

פורסם

מישהו יודע אם בעבודה בלילה חובה להיות בזוגות או שאפשר לתת לעובד להיות לבד בעבודה?

ואם אני לוקח הביתה את הטלפון חירום של העבודה כדי שיתקשרו אלי במקרה הצורך (בזמן שאני ישן), זה נחשב זמן עבודה שמקבלים עליו שכר כזה או אחר?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בקשר לזוגות בלילה זה תקף רק לנשים נדמה לי

אני זוכר בתחנת דלק פז היה נוהל שעם יש במשמרת לילה בחורה אז המתדלק חייב להיות בחור לדוגמה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אגב חייבים לשלם את הנסיעות נכון?

האם ישנה הגבלה על עלות הנסיעה?- כלומר אם אני גר בכפר סבא וצריך להגיע לחולון, נסיעה לשם מצריכה 3 אוטובסים האם הם צריכים לשלם לי על הכל או רק על סכום מסויים?

קיימת תקרה

http://www.moital.gov.il/NR/exeres/346FD08A-8319-490E-AD4E-724456416D26.htm

http://www.moital.gov.il/NR/exeres/E6768CE0-1D51-4F5D-913F-55A8399D2D6F.htm

פורסם
מישהו יודע אם בעבודה בלילה חובה להיות בזוגות או שאפשר לתת לעובד להיות לבד בעבודה?

ואם אני לוקח הביתה את הטלפון חירום של העבודה כדי שיתקשרו אלי במקרה הצורך (בזמן שאני ישן), זה נחשב זמן עבודה שמקבלים עליו שכר כזה או אחר?

אתה מתכוון לכוננות?

פורסם

לא בדיוק, הטלפון חירום אצלי בבית כשאני עובד בלילה, ככה שאני עם המכשיר אצלי בבית ויוצא איתו לעבודה בלילה וככה הוא ישר עלי במקום שאני אגיע למשרד לקחת אותו.

ולפעמים מתקשרים לקוחות כדי לעדכן שעות כאלה ואחרות בהקשר של העבודה.

זה כמובן קורה בזמן שאני עובד לילה ומראש אני לוקח איתי את הטלפון לבית כדי שיהיה עלי בעבודה, רק שאנשים מתקשרים גם בזמן שאני בבית (ישן).

in the face

with a chair

פורסם

אם המעסיק מחייב אותך לקחת את הטלפון הביתה ולהיות זמין, זה כמובן צריך להתבטא בהסדר תשלום כלשהו.

אם אתה לוקח את הטלפון הביתה מטעמי נוחיות שלך, מי אמר שאתה צריך לענות ?

אם הדרישה ממך, היא להגיע למשרד לקחת את הטלפון משם, מן הסתם זה הזמן שבו מתחילה עבודתך באופן רשמי.

לענ"ד גם אם לקחת את הטלפון הביתה, זמן העבודה שלך יחל החל מהמועד התאורטי שהיית אמור להגיע למשרד לקחת את הטלפון או לכל היותר מהזמן שאתה לכאורה יוצא מהבית אל המשרד (למרות שאולי אתה כבר בדרכך ליעד אחר מטעם העבודה).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

יש לי טלפון אישי מהעבודה, בנוסף אליו ישנו טלפון חירום שעובר מיד ליד ונמצא בשעות היום במשרד ובלילה לוקח אותו זה שעושה תורנות לילה.

כמובן שהוא מחוייב לענות לטלפון חירום גם כשהוא יוצא עם החברים שלו לבילוי לפני העבודה ולתת מענה ללקוח. לכן זה נראה לי סוג של עבודה.

in the face

with a chair

פורסם

אני אשמח לדעת גם אם מישהו יודע מתי מתחיל ומסתיים יום עבודה כדי לדעת איך יחושבו השעות עבודה שלי.

האם יום עבודה הוא משעה 12 בלילה עד 12 בלילה למשל?

in the face

with a chair

פורסם

ודבר נוסף על החזרי נסיעה.

מהבית שלי לעבודה זה 9 ק"מ- עניין של 3 אוטובוסים (16.7 לכיוון, 33.4 שקלים ליום) מתוך זה המעביד מחוייב לשלם רק 20 שקלים? מה, העובד אמור להוציא מכיסו ע"מ להגיע לעבודה?

אם אני בא ברכב- אותם 9 ק"מ, אני אמור לקבל החזר על זה? כמה? זה לפי ק"מ או לפי כמה עולה באוטובוסים?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תוכן חדש...