Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועל כך נאמר DENY untill you DIE.

היית אומר ששתי היידים היו על ההגה, ורק העפת מבת בג'יפי אס. שוטרים הם בהחלט נעליים סוג ב'. לא צריך להיות טכנאי בשביל לדעת לקרוא ASUS ולהבדיל מAPEL. כמה נחותים. מתי כבר יעלו להם קצת את השכר ואיתו גם את הסטנדרטים.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מתי תתחיל להתעניין באקטואליה ולגלות שהעלו את שכר השוטרים שבוע שעבר.:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

היית אומר ששתי היידים היו על ההגה, ורק העפת מבת בג'יפי אס. שוטרים הם בהחלט נעליים סוג ב'. לא צריך להיות טכנאי בשביל לדעת לקרוא ASUS ולהבדיל מAPEL. כמה נחותים. מתי כבר יעלו להם קצת את השכר ואיתו גם את הסטנדרטים.

מתי תתחיל להתעניין באקטואליה ולגלות שהעלו את שכר השוטרים שבוע שעבר.:wink:

יקח רק עוד 4 שנים עד שנחוש בהבדל של שוטרים יותר איכותיים

כרגע ההעלאה לא תהפוך את השוטר לאיכותי יותר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תבין משהו...גם אם הוא יודע מזה איפון וגם אם לא, אתה באמת חושב שזה מעניין אותו? מה נראה לך שהוא יבוא לנהג ויאמר לו

אהה ואלה צודק זה לא איפון זה מיו GPS...תגיד איזה דגם זה P360 או P560? השוטר ראה נהג שמתעסק במכשיר כלשהו

ולא בנהיגה ולכן עצר אותו ורשם לו דו"ח הכי קל והכי מהיר שבא לו..סלולרי.

השוטרים האלה מנוסים מאוד והם רושמים עשרות דוחות ביום, הם יודעים שברגע שהם מחליטים משהו זה מה שיהיה, אתה רוצה להתווכח תתווכח בבית המשפט. אין להם זמן כוח ועצבים להתעסק איתנו ולהתחיל לחקור מה כל דבר, נותנים דוח מה שנראה להם וממשיכים בדרכם.

פורסם

OZWRX יש משהו בדברייך, אבל תבין,

השוטרים בישראל מתנהגים אל האזרח בצורה מזוויעה. נכון, אף אחד לא עובד בשביל אף אחד, אבל בתכלס, אם כבר להיכנס לזה, השוטר כן סוג של עובד בשבילי. הוא חי מהמיסים שלי. אולי הוא לא חי טוב, אבל אני לא הכרחתי אותו להיות שוטר, וחס וחלילה מנענתי ממנו לעשות משהו אחר בחיים.

בארצות אירופה למשל התנהגות השוטרים כלפי האזרח מתורבתת בהרבה יותר.

כששוטר עוצר אותך הוא בא אלייך בגישה שאתה חייב לו 60 אלף דולר וכאילו אתמול תפס אותך עם אישתו. וואלק, זה מעצבן. מאוד.

מי הם בכלל? למה הטון דיבור המזלזל? הגישה המעצבנת? החוסר אכפתיות המוחלטת והזריקת *** ?

פורסם
OZWRX

השוטרים בישראל מתנהגים אל האזרח בצורה מזוויעה.

ואיך האזרחים בישראל מתנהגים לשוטרים?

באילו מילים בחרת?

ציטוט:

מי הם בכלל? למה הטון דיבור המזלזל? הגישה המעצבנת? החוסר אכפתיות המוחלטת והזריקת *** ?

הביצה והתרנגולת...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
ואיך האזרחים בישראל מתנהגים לשוטרים?

באילו מילים בחרת?

ציטוט:

הביצה והתרנגולת...

בדיוק למילים האלה התכוונתי אחד לאחד. ואני אומר שוב, מי הם בכלל? כן, מי הם חושבים שהם? מישהו הכריח אותם להיות שוטרים??? לא! כשהם הלכו לעבוד במשטרה הם ידעו מה המשכורת נכון?? נכון!

אין פה בכלל טעם להתווכח, השוטרים מתייחסים לכולם בבריונות ובצורה מגעילה. הדבר ההזוי הוא, שהיום כל אחד הולך להתנדב למשטרה כדי להוציא את כל העצבים שמצטברים במהלך החיים העלובים שלהם.

רק לפני שבוע, פניתי לאיזה רחוב ואז אני רואה מתנדבים שחוסמים אותו. עוד לפני שהספקתי לשלב לרוורס, המתנדב מתחיל לצעוק בלי קשר לעולם: "בוא!!! תעלה עליי!!!! תדרוס אותי!!!! אני רוצה לפסול אותך!! בוא!!!!"

האמת, איפה בריוויק ברגעים כאלה?

פורסם

למרות ה"אהבה" הרבה שלי לשוטרי תנועה, הפעם אני חייב לחלוק עליך. כמו שיש שוטרים שמתנהגים כמו בהמות ורק עושים בושות למשטרה, כך יש גם שוטרים נחמדים ומסבירי פנים, שגם אם נפל בחלקך לקבל מהם דו"ח, לפחות אתה מקבל אותו בחיוך (ואם לא בחיוך, אז לפחות בהבנה).

אמש עצרו אותי זוג שוטרים לבדיקת רישיונות שגרתית. לפי הפוקוס עם המספר הצהוב שהיתה להם, אני מסיק מזה שהם גם היו מתנדבים. הם דיברו עמי בנימוס רב, היו אדיבים ומיהרו לשחרר אותי לדרכי ללא עכבות מיותרות.

כך גם היה לפני אי אילו שנים, כאשר שוטר תנועה החליט לתת לי אזהרה. אומנם השוטר ואני לא ראינו עין בעין את נחיצות האזהרה (על פניה ימינה בקשת רחבה, מטופש ככל שזה יישמע), ועדיין, השיחה ביננו התקיימה באוירה טובה ובצורה סופר מנומסת - משני הצדדים.

מאוד קל ונעים לעשות הכללות על מגזרים שאנחנו אוהבים לשנוא, אבל למען ההגינות צריך לציין שאפילו בקרב שוטרי התנועה ניתן למצוא כמה כאלה שעושים למשטרה שירות טוב.

לא צריך להיות כל הזמן שלילי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד אתה צודק נכון שיש גם כמה שוטרים בודדים שהם בסדר, גם לי יצא להכיר שניים.

אבל לרוב נתקלתי בשוטרים גסים מנופחים באגו וצועקים (סוג של עבריינים בחסות המשטרה).

ואז פתאום שאני מזכיר להם שדוד שלך הוא הקצין שלהם באזור, הדיבור משתנה הם מנסים להיות מנומסים אוו שפשוט אומרים לי ככה

"עכשיו בעסתה לי את היום יאללה כך את הרשיונות ואוף לי מהעניים " כבר פעמיים שזה קרה לי.

8)
פורסם
"עכשיו בעסתה לי את היום, יאללה כך את הרשיונות ואוף לי מהעניים"....כבר פעמיים שזה קרה לי.

שמע, אם אתה בחור צעיר שמתבטא בע"פ כמו שאתה כותב, אז השוטר מדבר איתך בהתאם (למרות שגם אז אני לא מצדיק צעקות). אני מכיר הרבה שוטרים, נעצר מידי פעם ע"י שוטרים ומעולם שוטר לא התנהג אלי בצורה לא מנומסת או לא עניינית, אני בטוח שמרבית חברי הפורום יסכימו איתי אז אם לך זה קורה כל פעם, אולי הגיע הזמן לבדוק את עצמך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא מסכים.

השוטרים הם תת-רמה. אבל לא רק בארץ אלא ברוב העולם זהו מקצוע שמושך אנשים מסוג מסויים.

אני קיבלתי לא מזמן דו"ח על חגורה איך שיצאתי מהחניון.

אז נכון, צריך לשים חגורה איך שמניעים את הרכב, אבל רעבק - קצת שיקול דעת.

פורסם

בגירה אני אף פעם לא הרמתי את הקול על שוטר ולא דיברתי בזילזול לא משנה מה השוטר יגיד או יעשה מכמה סיבות:

1. הוא לא שווה את זה

2.אין לי צורך בכך

3.כי בסופו של דבר הוא זה שיצתרך להתנצל

ואפילו היה לי מקרה כזה ששוטר עצר אותי בטענה שחבר שישב לידי לא חגור, הוא צעק וקילל והתחיל לריב עם חבר שלי ואז איתי וכל זה בלי שיצאה לי מילה אחת מהפה, בדוח או כתב תגובת הנהג "אינו אמר כלום". מיותר לציין שהדוח בוטל לאחר מכן.

"עכשיו בעסתה לי את היום, יאללה כך את הרשיונות ואוף לי מהעניים"

ולא הבנתי איך הגעת למסקנה איך אני מתבטא , זה מה שהשוטר אמר לי

8)

• תוכן חדש...