Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים אלו שמעתי על המבצע של סיאט על הלאון 1.2T.

התחילו לעלות בראשי המחשבות של לקנות אותה, עכשיו אני נוהג על פיאט פונטו 2007 ואני מאוד מרוצה.

לצערי שמעתי שהשוק של סיאט חלש למרות שאני רואה אותה הרבה על הכביש ובנוסף הערך שלה יורד בטירוף וכדאי "לזרוק" אותה אחרי שנתיים או שלוש שנים.

האם השמועות האלה נכונות?

פורסם

מה שאתה אומר נכון להרגע (באם תרצה למכור עוד חצי שנה עד שנה)אך אם הזמן תראה כי זה לא נכון וזאת כי לסיאט תהיה יותר חשיפה מה שאומר שיותר אנשים ירצו (אפקט העדר אמרתי?) ולכן מכירה תהיה יותר טובה מהיום.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

דדי, כל זה, מה שנקרא, "forward looking statements" (דהינו: היינו רוצים!)... :-(

ובינתיים סיאט בהפסדים, המכירות שלה ברחבי העולם ממשיכות לרדת כבר שנים, יש פיטורים מאסיביים, והמנכ"ל מדבר על "הזדמנות אחרונה עבור סיאט כמותג". וזה עוד בלי להזכיר את נפלאות צ'מפיון מוטורס.

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

תרשה לי להיכנס לפינה שאני לא כל כך רוצה אבל לפי מיטב שמיעתי אז סיאט העולמית מאוד מאוד מרוצה מהמהלכים של סיאט ישראל ומפרגנת מאוד ואף עוזרת (מבצעים אמרנו :shock:) אז קשה לי להאמין למה שאתה אומר כל כך (כאחד "מתוך המערכת").

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
סיאט העולמית מאוד מאוד מרוצה מהמהלכים של סיאט ישראל

גם אני חושב שהולך לסיאט ישראל לא רע, ואפילו יש לי אינטרס אישי (עקיף) שילך אפילו יותר טוב - כדי שתשמרו לי על מחירון יד 2 טוב. :-)

אז קשה לי להאמין למה שאתה אומר כל כך

לצערי די קל למצאו פרסומים ממקורות אמינים למדי ברשת. אם תרצה, יותר מאוחר אני אוסיף כמה לינקים, כולל לציטוט של המנכ"ל.

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

מי שלא רוצה שלא יקנה.

כרגע סיאט מציעים מבצעים אטרקטיביים ביותר לרכישת רכב חדש.

זה רק נותן לכולנו מושג איזה מתח רווחים יש ליבואנים.

רוצים לתרום לתשובה או לזאבי בבקשה.

אנחנו במשפחה רכשנו 3 סיאט חדשות מאז 2006.

אחת נמכרה מעל המחירון ללא שום בעיה.

השניה הוצעה למכירה שנה וחצי לאחר רכישתה- נמצא קונה במחיר מחירון אך לבסוף הועברה לאחי.

נכון שישנם רכבים אשר אחוז ירידת הערך שלהם נמוך יותר אך כמו שאמרתי בעבר, קונים בזול מוכרים בזול.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...